Predavanje u organizaciji eStudenta

Saznaj kako dizajnirati plakat koji je SH&T

Vizionar 2016

Iskusni dvojac Šesnić&Turković svojim zanimljivim izlaganjem motivirat će vas da se počnete baviti osmišljavanjem i izradom plakata bilo koje vrste. Bez obzira na to bavite li se dizajnom ili ste samo zaljubljenik, predavanje je otvoreno za sve zainteresirane studente.

Vizionar poziva sve koji vole filmove i filmske plakate na predavanje Dizajn za film koji je SH&T u srijedu 23. studenoga 2016. godine s početkom u 18 sati na Arhitektonskom fakultetu u dvorani 422. Najplodniji autori filmskih plakata Marko Šesnić i Goran Turković otkrit će vam što je dobar dizajn za film i zašto jedan plakat nastaje za tjedan dana, a drugi za godinu dana. Šesnić&Turković (SH&T) autori su filmskih plakata, špica i reklamnih kampanja za filmove u Hrvatskoj.

Tim Šesnić&Turković osnovao je vlastiti studio 2006. godine koji se bavi različitim područjima grafičkog dizajna kao što su vizualni identiteti, publikacije, dizajn izložbe, plakati, dizajn za film, ambalaže i signalizacije. Njihova je osnovna misija pri pristupanju projektu pronaći kvalitetno i kreativno rješenje koje će mu dati komunikacijsku snagu, dugovječnost te ga razlikovati od konkurencije.

Ako vas zanima sve o svijetu dizajna i zagriženi ste za kreativno izražavanje putem vizualnih komunikacija ovo je pravo predavanje za vas. Iskusni dvojac Šesnić&Turković svojim zanimljivim izlaganjem motivirat će vas da se počnete baviti osmišljavanjem i izradom plakata bilo koje vrste. Bez obzira na to bavite li se dizajnom ili ste samo zaljubljenik, predavanje je otvoreno za sve zainteresirane studente.

Vizionar je studentski natječaj za dizajn koji organizira udruga eSTUDENT. Misija je omogućiti studentima da pokažu svoj talent i povežu se s poslodavcima te osvoje novčane nagrade i steknu praksu. Svrha natjecanja je stjecanje praktičnih znanja, iskustva i povezivanje studenata društvenih i umjetničkih usmjerenja.

Komentari na članak

Vezani članci

Snimanje filma

Filmska edukacija

Filmska RUNDA organizira radionicu autorskog filma i montaže – za studente i maturante

Do 26. svibnja zaprimaju se prijave studenata i maturanata za sudjelovanje na radionici autorskog filma i montaže. Po njezinu završetku izradit će se film koji će se premijerno prikazati na Filmskoj RUNDI.

Luka Abrus otvorenje App Start 2017

Luka Abrus otvorio App Start Contest

"Ništa se zanimljivo neće dogoditi doma, izložite se tom svijetu u kojem želite biti!"

Govorio je i o nastanku ideja, razvoju koncepta, važnosti istraživanja interesa prije pokretanja projekta i početka samog programiranja. Napravio je osvrt i na korisničko iskustvo koje treba biti na prvom mjestu.

Maskota Gwangju 2015

Univerzijada u Južnoj Koreji

Gwangju ugošćuje studente iz cijelog svijeta

Južnokorejski grad Gwangju ugostit će ovog ljeta studente iz cijelog svijeta na Univerzijadi.

Putovanja

Zanimljivo predavanje u Jelsi

Saznajte sve o couchsurfingu

U caffe-baru Trick u Jelsi održat će se zanimljivo predavanje o jeftinoj varijanti putovanja. Svoja iskustva i savjete podijelit će Jakov Kusić koji je za malo novaca proputovao mnogo država.

Jennifer Aniston

Nova komedija

Jennifer Aniston kao bivša misica i samohrana majka Bucke

Komedija „Bucka” u kina stiže 24. siječnja. Priča prati bucmastu tinejdžericu Willowdean čija je majka Jennifer Aniston, bivša misica.