Predavanje u organizaciji eStudenta

Saznaj kako dizajnirati plakat koji je SH&T

Vizionar 2016

Iskusni dvojac Šesnić&Turković svojim zanimljivim izlaganjem motivirat će vas da se počnete baviti osmišljavanjem i izradom plakata bilo koje vrste. Bez obzira na to bavite li se dizajnom ili ste samo zaljubljenik, predavanje je otvoreno za sve zainteresirane studente.

Vizionar poziva sve koji vole filmove i filmske plakate na predavanje Dizajn za film koji je SH&T u srijedu 23. studenoga 2016. godine s početkom u 18 sati na Arhitektonskom fakultetu u dvorani 422. Najplodniji autori filmskih plakata Marko Šesnić i Goran Turković otkrit će vam što je dobar dizajn za film i zašto jedan plakat nastaje za tjedan dana, a drugi za godinu dana. Šesnić&Turković (SH&T) autori su filmskih plakata, špica i reklamnih kampanja za filmove u Hrvatskoj.

Tim Šesnić&Turković osnovao je vlastiti studio 2006. godine koji se bavi različitim područjima grafičkog dizajna kao što su vizualni identiteti, publikacije, dizajn izložbe, plakati, dizajn za film, ambalaže i signalizacije. Njihova je osnovna misija pri pristupanju projektu pronaći kvalitetno i kreativno rješenje koje će mu dati komunikacijsku snagu, dugovječnost te ga razlikovati od konkurencije.

Ako vas zanima sve o svijetu dizajna i zagriženi ste za kreativno izražavanje putem vizualnih komunikacija ovo je pravo predavanje za vas. Iskusni dvojac Šesnić&Turković svojim zanimljivim izlaganjem motivirat će vas da se počnete baviti osmišljavanjem i izradom plakata bilo koje vrste. Bez obzira na to bavite li se dizajnom ili ste samo zaljubljenik, predavanje je otvoreno za sve zainteresirane studente.

Vizionar je studentski natječaj za dizajn koji organizira udruga eSTUDENT. Misija je omogućiti studentima da pokažu svoj talent i povežu se s poslodavcima te osvoje novčane nagrade i steknu praksu. Svrha natjecanja je stjecanje praktičnih znanja, iskustva i povezivanje studenata društvenih i umjetničkih usmjerenja.

Komentari na članak

Vezani članci

Seks u filmovima

Ništa nije kako se čini

Razbijanje iluzija o seksu s malih ekrana

I danas vam je zasigurno neugodno kad se, uz popratne uzdahe, na ekranu pojavi dio nečijeg poprsja ili guze, a uz vas su u sobi vaši roditelji, strina i petogodišnji bratić koji za vrijeme neugodne tišine ispituje: – Što to oni radeee?

Pravni fakultet, Split

Škola ljudskih prava

O demokraciji i ljudskim pravima na splitskom Pravnom fakultetu

Pravni fakultet u Splitu u suradnji s brojnim partnerima radi na projektu „Škola ljudskih prava". Donosimo vam zaključke prvih predavanja.

Melita Manojlović

Open Days by Melita

Besplatna predavanja za bolji život

Predavanje ima karakter osnovnog znanja te je stoga besplatno. Pozvane su sve zainteresirane tvrtke, udruge i pojedinci da svojim utjecajem potpomognu razvoj projekta od koristi široj javnosti.

Najbolji božićni filmovi

Najbolji božićni filmovi

Filmovi koji će razdragati i najzelenije srce

Što raditi kada je magla, hladno ili si se prejeo? Naravno, logično je gledati filmove i zato vam donosimo imena onih koji imaju posebno mjesto u našim, ali i srcima ljudi diljem svijeta.

Čudesne zvijeri i gdje ih naći: Grindelwaldovi zločini

Najava filma

Povratak u svijet čarobnjaštva s novim nastavkom „Čudesnih zvijeri i gdje ih naći"

Ako vas je prvi dio „Čudesnih zvijeri i gdje ih naći" oduševio, strpite se još malo – drugi će dio izaći 16. studenog 2018. godine, a najava i nova glumačka postava djeluju obećavajuće.