Zaigraj i ti!

Pet društvenih igara inspiriranih omiljenim likovima s ekrana

Foto: Pinterest

Donosimo popis društvenih igara, idealnih za druženja s obitelji i prijateljima, inspiriranih poznatim filmovima i serijama.

Neki filmski i televizijski likovi toliko su popularni da ih nosimo na majicama, iz šalica s njihovom slikom ispijamo prvu jutarnju kavu ili pak krase naše maskice za mobitele. Među masom proizvoda inspiriranih omiljenim junacima našle su se i društvene igre, idealne za zabavu s obitelji i prijateljima, podalje od ekrana, a mi smo izdvojili neke od njih:

A Game of Thrones

Društvena igra za tri do šest igrača, inspirirana popularnim serijalom Igra prijestolja, omogućuje vam da zagospodarite Westerosom pažljivim strateškim planiranjem, diplomacijom i pametnim odigravanjem karata.

Foto: Pinterest

Monopoly inspiriran Teorijom velikog praska

Ova verzija svima dobro poznate igre idealna je za obožavatelje Sheldona i društva. Umjesto klasičnih figurica na raspolaganju su one inspirirane serijom, poput Sheldonova najdražeg kauča.

Foto: Pinterest

Harry Potter Trivial Pursuit

Ako ste fan mladog čarobnjaka i mislite da znate sve o zbivanjima u Hogwartsu, ova igra idealan je način da testirate svoje znanje. Sastoji se od 600 pitanja temeljenih na filmovima o Harry Potteru.

Foto: Pinterest

Monopoly za ljubitelje Prijatelja

Još jedna zanimljiva i netipična verzija Monopolyja inspirirana je serijom. Za sve obožavatelje Prijatelja ova igra idealan je način za zabavu podalje od ekrana.

Foto: Pinterest

Kralj lavova Monopoly

Dvadeset peti rođendan Kralja lavova i dolazak filma u kina bio je inspiracija za simpatičnu varijaciju ove društvene igre. Ni u ovom slučaju figurice nisu tipične, pa tako kroz igru možete postati Simba, Nala, Mufasa, Scar, Timon ili Pumba.

Foto: Pinterest

Komentari na članak

Vezani članci

Drive-in kino

Projekt udruge HSA

„DriveINkino“ ponovno u Zagrebu, ulaz besplatan

– Posjetitelje će i ove godine, također uz odlične filmove, na Kockici čekati bogata ponuda zabavnog sadržaja prije i nakon projekcija filmova. – poručuju organizatori.

Završila 2. Filmska RUNDA

Revija kratkometražnih filmova

Svježi kulturni sadržaj u Osijek je donijela druga Filmska RUNDA

– Vidim u njoj zametak nečeg puno većeg; da se čitava Tvrđa može pretvoriti u filmski generator. – o Filmskoj rundi rekao je ravnatelj HAVC-a.

Veliki filmski kviz - rođendan/naslovna

Nova horor-kategorija na FAK-ovom kvizu

Prijavite se na novo izdanje Velikog filmskog kviza!

Struktura kviza neće se previše razlikovati od prethodnih, uz obaveznu (i prigodnu) novu horor-kategoriju pod naslovom „Kad jaganjci utihnu”.

https://www.flickr.com/photos/rick-in-plattsburgh/34492478455/in/photolist-UxYY9p-ncrxwd-5hC2ku-qswbUS-b14RkP-8vWhT6-hYAmEF-8hPcMq-6v25Mh-4Y1PHH-fUYzFM-jynCAd-7C1GLZ-bDy4MQ-dbo5sA-oNo24g-4Tawbx-21snS72-7c7n4L-axRgRQ-2mGSU5-JZatw-c5qgRd-5dJ6wa-4zE5c2-ehqWvX-9qnBqE-paWJvF-gaJoLN-a82j9N-rtDCz3-9PB9h2-5f722P-riwzEJ-7ZrSjR-xJ1zb-quj76J-m4mmBt-4u5xdp-26ELrY-898RtG-74w1BS-4u5x9M-8VH3Ey-6FsLAs-dCuEZp-6ZggEz-kEKBy2-4wvE2g-BYwQq

S malih ekrana

Iznenađujuća progresivnost dječjih serija koje smo gledali u 90-ima

Tijekom posljednjih deset godina prijašnjeg stoljeća gledali smo velik broj dječjih serija. Prošećite se s nama ulicom sjećanja i retrospektivno sagledajte dobro poznate serije i crtiće u novom svjetlu.

Zagreb noću

Tjedan Motovuna

Besplatno pogledajte filmove s Motovun film festivala u Zagrebu

U deset filmskih večeri, potpuno besplatno, bit će prikazano gotovo tridesetak atraktivnih filmskih naslova ovogodišnjeg programa 17. Motovun film festivala.