Nagradna igra

Osvoji supercool Pringles nagrade ovog ljeta

Pringles

Kupi dva pakiranja Pringlesa i osvoji Hoverboard, PS4 ili karte za Outlook festival u Pulskoj Areni.

Pringles definitivno nisu samo za grickanje, nego i za supercool nagrađivanje. Ovog ljeta donose vam nagradnu igru od koje će vam se nasmiješiti brk. Znamo da obožavate Pringles, isto ko' i mi! Baš zato će vam se ova nagradnjača posebno svidjeti. Osim što ćete mljackati fini Pringles, imate priliku osvojiti neku od vrijednih nagrada.

Što trebam napraviti?

Kako biste sudjelovali u Pringles nagradnoj igri, morate kupiti bilo koja dva pakiranja Pringlesa od 165 g te zatim poslati SMS sadržaja: PRINGWIN, broj računa, ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja na broj 60221 (2,40 kn/SMS, s PDV-om). Svi poslani SMS-ovi ulaze u nagradno izvlačenje za pringenijalne nagrade: 10x Hoverboard, 10x Playstation 4 ili 10x karte za Outlook festival koji se održava u Pulskoj Areni, jednoj od najljepših svjetskih pozornica na otvorenom koja i ove godine predstavlja niz vrhunskih domaćih i regionalnih bendova, producenata i DJ-a.

Koliko imam vremena?

Nagradna igra traje od 15. srpnja do 25. kolovoza 2016. Zato ne čekajte ni trenutka, već otpringlajte na www.pringwin.hr gdje ćete pronaći sve informacije o nagradnoj igri, a čekanje nagradnog izvlačenja skratite jačanjem grickajuće forme za Hoverboard ili bildanjem prstića za PS4. Jer, znate već i sami, nisu samo za grickanje, nego i za nevjerojatno cooliranje!

Komentari na članak

Vezani članci

naslovna

Nagradna igra portala Studentski.hr

Pokaži nam najkreativnije i „najstudentskije" božićne ukrase!

Studentski.hr nagrađuje maštovite studente izletom u bavarski Berchtesgaden, ulaznicama za doček Nove godine uz RNB Confusion i posjetom Muzeju iluzija.

Učenje

Vrijeme kolokvija

Kako se dodatno motivirati za učenje

Jesen i tmurno vrijeme koje sa sobom donosi uništavaju svaku motivaciju za učenjem. Teško se koncentrirati, a kolokviji samo što nisu počeli. Ponekad motivaciju treba tražiti negdje drugdje i nagrađivati se za uspješno napisane ispite odlaskom u kino ili ukusnim ručkom u restoranu.

Djevojka s laptopom

Nagradna igra

Opiši idealnog poslodavca i osvoji laptop, tablet ili mobitel

MojPosao ponovno provodi istraživanje o najpoželjnijim poslodavcima. Istovremeno studentima nudi priliku da pomognu pri kreiranju liste i osvoje vrijedne nagrade.

Velika nagradna igra Vipneta i Coca-Cole

Velika nagradna igra Vipneta i Coca-Cole

Očekuju vas megabajti za surfanje, igrice, pametni telefoni i tableti

Ispod svakog čepa bočice Coca-Cole od 0,5 l nalazi se kod za aktivaciju dodatnog podatkovnog prometa, preuzimanje igrica ili narudžbu SIM kartice bez naknade. Pomoću njega korisnici mogu u dnevnim izvlačenjima osvojiti i razne vrijedne nagrade.

Projekt "POP"

Projekt „POP”

Promoviranje poduzetništva među studentima

Zagrebački studenti pozvani su da se prijave na natjecanje u sklopu projekta „POP”, koje promovira poduzetničku kulturu i promiče inovativno poduzetništvo. Mentorski će tim odabrati najbolje sudionike, koji će osvojiti vrijedne nagrade.