Darivanje boljih polovica

Originalne ideje za valentinovske poklone primjerene studentskom džepu

Poklon

Mnogi se parovi pitaju što pokloniti svojoj boljoj polovici, a da je u isto vrijeme jedinstveno, kreativno i ne previše skupo. Donosimo vam šest ideja koje će vas motivirati da poklonom uljepšate partneru ovo Valentinovo.

Valentinovo je dan u kojemu bi, osim malo više iskazivanja ljubavi te klasičnog izlaska na romantičnu večeru, bilo dobro kupiti partneru ili partnerici nekakvu malu sitnicu kao znak pažnje na taj dan. Mnogi  od vas pri tome nemaju apsolutno nikakvu ideju što bi mogli pokloniti osobi s kojom su u vezi, i to najčešće iz dva razloga: ili ste godinama u vezi pa ste već nakupovali sve moguće poklone i sada ne znate što biste dalje, ili ste u vezi dva tjedna pa još niste u potpunosti sigurni što osoba voli. U bilo kojoj situaciji, ovaj je članak idealan za vas jer vam mi donosimo univerzalne, a originalne ideje za poklone koje vam možda do sada još nisu pale na pamet, a koje bi itekako mogle razveseliti vašu bolju polovicu.

1. Ljubavni osvijetljeni citat

Ukoliko je osoba s kojom ste u vezi noćna ptica ili pak ima problema sa spavanjem, bilo bi najbolje da joj kupite neku vrstu lampe s njezinim najdražim citatom, stihom iz vaše pjesme ili pak rečenicom koja će je podsjećati na vas. Još ako ste u vezi s osobom koja voli ukrašavati interijer svoje sobe, ovaj će je poklon itekako razveseliti jer je jedinstven i drugačiji, a svakako se uklapa u njezine interese.

2. Bilježnica s datumima i zajedničkim fotografijama

Ako ste onaj tip u vezi koji stalno pamti datume kada ste se upoznali s partnerom, kada ste ušli u vezu s njim te kada ste se prvi puta poljubili, vjerujemo da vam ova ideja sigurno nije promaknula te da ste vjerojatno i sami došli do nje. Osim što je ovo poklon koji je najoriginalniji od svih te kreativan, ne zahtijeva veliku potrošnju novca nego samo malo truda, kreativnosti i dobro sjećanje (ako već niste nešto bilježili i ranije). Vrijeme je da sve uspomene iz vaše veze napokon stavite na jedno mjesto kako biste se jednoga dana zajednički mogli prisjećati svih lijepih trenutaka koje ste proveli skupa. Zanimljivo je i to što ovaj poklon uvijek možete nadograđivati kupnjom nove bilježnice i bilježenjem jer, vjerujemo, ostat ćete još dugo zajedno.

FOTO: Pixabay

3. Dobra knjiga

Znamo da mnogi ne vole čitati, posebno u ovo vrijeme ispita u kojemu su primorani čitati gradivo iz skripte. Kako bi mogli naći vremena još i za knjige?Međutim, sigurno postoji neka knjiga koju osoba s kojom ste u vezi želi imati kod sebe doma, iako ju je već bezbroj puta posuđivala u knjižnici te iznova čitala. Na kraju krajeva, uvijek joj možete pokloniti i neku knjigu koju nije pročitala, a čija je tematika možda povezana s nekom anegdotom iz vaše veze. To će je možda ujedno i potaknuti da više čita jer čitanje, kao i ljubav – opušta.

4. Privjesak

Privjesak je mali znak pažnje za sve osobe koje su tek na početku veze, a uvijek dobro dođe i s njim ne možete pogriješiti. Na njega možete ugravirati ime vašeg partnera ili partnerice, njezin nadimak ili neku njezinu osobinu.

5. Šalica

Možda na prvu zvuči kao nešto staromodno, ali danas postoje razni načini uljepšavanja na prvu obične šalice. Zajednička fotografija ili lijep ljubavni citat svakako su nešto čemu može biti mjesto i na šalici koja će svakako dobro doći u jednoj od trenutno najaktualnijih situacija u kojima se studenti nalaze – ispijanju kave dok uče za ispit.

FOTO: Pixabay

6. Poklon bon

S ovim poklonom ni u jednoj situaciji ne možete pogriješiti pa tako ni kada je riječ o Valentinovu. Ako i nakon svega ne znate što biste poklonili partneru ili partnerici, kupnjom poklon bona od 50 ili 100 kuna koje može potrošiti u svojoj omiljenoj trgovini odjećom, šminkom ili pak sportskom opremom itekako ćete je razveseliti. Vjerojatno ste već do sada otkrili što osoba s kojom jeste voli (osim ako niste novopečeni par) pa poznajete i njezine interese. Darovna će joj kartica svakako dobro doći, a vi ćete biti sretni jer se niste previše financijski istrošili niti izgubili mnogo vremena na odabir idealnog poklona.

Komentari na članak

Vezani članci

Karting za dvoje

Nagradni natječaj

Karting Arena Zagreb i Studentski.hr nagrađuju najluđe odgovore na pitanje što je ljubav!

Ususret Valentinovu pitajte svoje partnere, prijatelje ili članove obitelji što je za njih ljubav, a ako budu dovoljno ludi, njihovi će vas odgovori možda smjestiti u karting bolid i pružiti vam pravi adrenalinski užitak za Valentinovo. Igramo se do 13. veljače u ponoć.

Međunarodni dan darivanja knjiga

Na današnji dan

Međunarodni dan darivanja knjiga

Uz svu ljubav koju ćete danas pružiti drugima, neka se u vašim srcima nađe malo ljubavi prema knjigama i čitanju.

Puštanje Lampiona

'Zaželi ljubav' na zadarskom Forumu

Lampioni za ljubav na Valentinovo

'Zaželi ljubav' akcija je koja se već treću godinu zaredom održava u Zadru na Valentinovo.

Naslovna (srce)

Ideje za darivanje za Valentinovo

Savršeni pokloni za vašeg posebnog muškarca

Ako još uvijek niste pronašli poklon za Valentinovo za vašeg dragog, mi imamo par ideja.

ruta

SPORTMEF i GrabafSport

Utrka „162 stube“: trči na Valentinovo

Tradicionalna cestovna utrka pod nazivom „162 stube" održat će se 14. veljače u organizaciji Sportske udruge studenata medicine i GrabarSporta.