Smart Replay

Nova Googleova opcija pojednostavljuje odgovaranje na poruke

Google Smart Replay

Smart Replay već je neko vrijeme dostupan korisnicima aplikacije Inbox by Gmail, a od sada ga je moguće koristiti i na Gmailu, Android Messages i Project Fi aplikacijiama te Allo servisu za „chatanje”. Potvrđeno je kako će pametni odgovori uskoro biti dostupni i na drugim alatima za komuniciranje.

Krajem prošlog mjeseca Google je najavio širenje svoje aplikacije Smart Replay koja korisnicima olakšava odgovaranje na mailove i poruke na druge aplikacije za dopisivanje.

Iz Googlea kažu kako će ova aplikcija korisnicima uštedjeti vrijeme tako što će na svaku dolaznu poruku ponuditi tri brza odgovora. Odgovori će se personalizirati što ih korisnik bude više upotrebljavao, što znači da aplikacija uči oponašati njegov stil. Na primjer, primijeti li da često započinje poruke s Poštovani Ili Bok, tim će riječima započeti personalizirani odgovor.

Smart Replay je već neko vrijeme dostupan korisnicima aplikacije Inbox by Gmail, a od sada ga je moguće koristiti i na Gmailu, Android Messages i Project Fi aplikacijiama te Allo servisu za chatanje. Potvrđeno je kako će pametni odgovori uskoro biti dostupni i na drugim alatima za komuniciranje.

U ovoj će novosti najprije uživati korisnici Androida, a potom i ostali. Prve aplikacije koje će se uskoro obogatiti ovim dodatkom su Hangouts, Allo, WhatsApp, Facebook Messenger, Android Messages, Skype, Twitter DMs, i Slack.

Odgovore je prije slanja moguće urediti, što je korisno kad korisnik želi prilagoditi poruku osobi s kojom razgovara.

Osim toga, dostupne su i Ne smetaj te Vacation Responder opcije koje se aktiviraju u vožnji ili na temelju obilježenog odmora na osobnom kalendaru. U slučaju hitnih poruka, Smart Replay će ignorirati silent mode i obavijestiti korisnika.

Komentari na članak

Vezani članci

Pornografija

„Google it”

Hrvati veoma vole guglati riječ „porn" – provjerite na kojemu smo mjestu

Iako nije navedeno tko je proveo ovo istraživanje i na temelju čega, nemamo razloga ne vjerovati Nikolini Grubišić Požar, voditeljici Odjela maloljetničke delinkvencije u PU zagrebačkoj.

Nova Facebook-ova opcija: Postavite meni na Facebook

Facebook uveo novu opciju

Pomoću nove opcije postavite menije restorana na Facebook

Najveća društvena mreža ovih nas je dana iznenadila uvođenjem nove opcije pomoću koje možete postaviti meni određenog restorana na Facebook stranicu.

YourJob logo

Aplikacija YourJob

„Studenti će dobivati ponude za posao primjerene njihovoj struci kod transparentnih, provjerenih i vjerodostojnih poslodavaca“

Aplikacija koju su osmislili studenti iz Rijeke i Karlovca pomoći će u budućnosti svima koji traže posao u struci. Aplikacija će filitrirati studente po smjerovima, a ponude će biti primjerene studiju na kom studiraju.

Aplikacija SOStudent

Grupa studenata Studentskog zbora pokrenula aplikaciju

SOStudent aplikacija pomaže studentima u pronalasku više od 200 institucija

Grupa studenata Studentskog zbora u Zagrebu pokrenula je SOStudent aplikaciju kojoj je cilj informirati studente o svim stvarima vezanima uz studentski život, ističe za Studentski.hr predsjednik zbora Petar Labrović.

Cicret narukvica

Cicret aplikacija i narukvica

VIDEO: Uskoro sa svojim „pametnim telefonom“ i pod tuš

Tvorci ovog seta uvidjeli su kako ljudima smeta sve manja granica privatnosti korisnika na određenim društvenim mrežama, stoga je sve počelo mobilnom aplikacijom koja omogućava komunikaciju i prijenos datoteka s drugim ljudima bez upisivanja ikakvih osobnih podataka.