Smart Replay

Nova Googleova opcija pojednostavljuje odgovaranje na poruke

Google Smart Replay

Smart Replay već je neko vrijeme dostupan korisnicima aplikacije Inbox by Gmail, a od sada ga je moguće koristiti i na Gmailu, Android Messages i Project Fi aplikacijiama te Allo servisu za „chatanje”. Potvrđeno je kako će pametni odgovori uskoro biti dostupni i na drugim alatima za komuniciranje.

Krajem prošlog mjeseca Google je najavio širenje svoje aplikacije Smart Replay koja korisnicima olakšava odgovaranje na mailove i poruke na druge aplikacije za dopisivanje.

Iz Googlea kažu kako će ova aplikcija korisnicima uštedjeti vrijeme tako što će na svaku dolaznu poruku ponuditi tri brza odgovora. Odgovori će se personalizirati što ih korisnik bude više upotrebljavao, što znači da aplikacija uči oponašati njegov stil. Na primjer, primijeti li da često započinje poruke s Poštovani Ili Bok, tim će riječima započeti personalizirani odgovor.

Smart Replay je već neko vrijeme dostupan korisnicima aplikacije Inbox by Gmail, a od sada ga je moguće koristiti i na Gmailu, Android Messages i Project Fi aplikacijiama te Allo servisu za chatanje. Potvrđeno je kako će pametni odgovori uskoro biti dostupni i na drugim alatima za komuniciranje.

U ovoj će novosti najprije uživati korisnici Androida, a potom i ostali. Prve aplikacije koje će se uskoro obogatiti ovim dodatkom su Hangouts, Allo, WhatsApp, Facebook Messenger, Android Messages, Skype, Twitter DMs, i Slack.

Odgovore je prije slanja moguće urediti, što je korisno kad korisnik želi prilagoditi poruku osobi s kojom razgovara.

Osim toga, dostupne su i Ne smetaj te Vacation Responder opcije koje se aktiviraju u vožnji ili na temelju obilježenog odmora na osobnom kalendaru. U slučaju hitnih poruka, Smart Replay će ignorirati silent mode i obavijestiti korisnika.

Komentari na članak

Vezani članci

Aplikacija "Pozdrav iz Zagreba"

Virtualna povijesna šetnja

NSK izbacio mobilnu aplikaciju za slanje pozdrava iz Zagreba

– Nakon što korisnik preuzme aplikaciju može odabrati staru ili novu kartu grada i prošetati Zagrebom istražujući deset najljepših lokacija. Pritom može poslati ili podijeliti čak 50 razglednica s obitelji ili prijateljima. – objašnjava autorica Dragana Koljenik.

Logo projekta BlindBook

Studentski projekt

Aplikacija BlindBook pomaže slijepim osobama

Projekt su pokrenuli Andrej Mrkonjić, Ivan Kovačević, Ivan Grgurina i Olja Stoponja, a cilj mu je pomoću aplikacije pomoći slijepim osobama.

Virtualna tvornica

Virtualna tvornica

Virtualna tvornica pokrenula je aplikaciju koja pomaže oglašivačima da pronađu pravi medij za oglašavanje

Aplikacija MediaSifter pomaže poduzetnicima da budu efikasniji u pronalasku medija koji će ojačati njihov položaj na tržištu

Lenovo WRITEit

Lenovo software za Windows 8 i 8.1

Softver WRITEit omogućuje pisanje olovkom po ekranu

Novi software tvrtke Lenovo WRITEit omogućuje pisanje na Windows operativnom sustavu 8 i 8.1., svim tražilicama bilo kojeg preglednika i web-stranice te pisanje mailova.

Be-Bound

Ne možete se spojiti na internet?

Spojite se uz pomoć Be-Bound aplikacije

Odsada je moguće biti online i ako nemate pristup bežičnom internetu.