Alright, alright, alright

Matthew McConaughey ove jeseni ulazi u profesorske vode

Matthew McConaughey

McConaughey će s redateljem prvog filma Igre gladi, Garyjem Rossom, voditi kolegij iz teorije i snimanja filmova.

Zamislite da se umjesto ponekad dosadnih, monotonih profesora na predavanju na vašem fakultetu pojavi poznati glumac. Vrhunska stvar, ali malo vjerojatno, zar ne? No, san će postati stvarnost (donekle) za tridesetero sretnika koji pohađaju Sveučilište Texas u američkom gradu Austinu. Njih će na početku jesenskog semestra dočekati nitko drugi nego zvijezda filmova kao što su Interstellar i Dobri dileri iz Dallasa – Matthew McConaughey. 

McConaughey će s redateljem prvog filma Igre gladi, Garyjem Rossom, voditi kolegij iz teorije i snimanja filmova. Njih dvojica su nedavno zajedno radili na filmu Pobunjenik iz okruga Jones, a studenti će imati priliku pomoću snimljenih videozapisa analizirati upravo taj film. 

Ali prije nego što se svi uzbude, mora se napomenuti kako će McConaughey puno izostajati jer je ipak to McConaughey. Sveučilište je istaknulo kako će poznati glumac najmanje jednom posjetiti kampus. Bolje išta nego ništa!

Komentari na članak

Vezani članci

Dua Lipa

Pomela konkurenciju

Dua Lipa proglašena najboljom mladom glazbenicom Europe

Europska nagrada za mlade glazbenike koji probijaju granice dodjeljuje se kao priznanje europskim izvođačima koji su ostvarili uspjeh u drugim europskim državama osim vlastite.

Sastanak; izvor: https://unsplash.com/photos/nrIXfwewS5w

Financijska podrška

Stipendija za prestižnu poslovnu školu u SAD-u

Jedan maturant iz srednje i istočne Europe dobit će priliku punog stipendiranja četverogodišnjeg preddiplomskog studija u jednoj od najprestižnijih poslovnih škola na svijetu. Prijave traju do 7. listopada.

Macy Gray

Koncert u Tvornici kulture

Soul kraljica Macy Gray s novim ogoljenim izričajem ponovno u Zagrebu

Macy Gray stiže u Tvornicu kulture 9. ožujka 2017. Na koncertu će izvesti cijeli katalog singlova iz bogate karijere koji su je označili jednom od najpoznatijih vokalistica u zadnjih 17 godina.

Ispunjavanje obrazaca

Upisi na fakultet

VIDEO: AZVO pruža informacije maturantima o „faksiranju”; snimio TV Student

„FAKSiranje” novi je videospot koji je osmislila Agencija za znanost i visoko obrazovanje, a izradila ga Televizija Student. Namijenjen je maturantima koje očekuju upisi na fakultete.

Korizmeni susret mladih grada Splita

Hrvatsko Nadzemlje Split

Korizmeni susret mladih grada Splita

Pojam grijeha danas se koristi i za nešto privlačno i primamljivo pa se kaže da je nešto slatko kao grijeh. S druge strane je molitva. Što je ona i čemu služi? Zašto je potrebna? Na ta i druga pitanja na susretu mladih odgovorit će profesor na splitskom KBF-u, mr. sc. don Jenko Bulić.