Događanja udruge CINAZ

Igrajte se i otkrijte jesu li spin doktori čarobnjaci ili prodavači magle

Zadarska riva

Udruga CINAZ ove srijede priprema Večer društvenih igara, a u četvrtak predavanje pod nazivom „Spin doktori – medijski čarobnjaci ili prodavači magle“.

Pred nama je još jedan zanimljiv tjedan u organizaciji zadarske udruge CINAZ. Događanja se provode u sklopu programa Klub mladih KLOOZ.

Voliš zaigrati Uno, Scrabble, Alias, Pictionary i ostale igre? Sve to, uz ugodno društvo i obilje zabave, očekuje vas u prvoj ovogodišnjoj aktivnosti KLOOZ-a Pridružite se, stoga, u CINAZ-u na Večeri društvenih igara u srijedu, 11. siječnja, u 18 sati. Adresa je Trg Petra Zoranića 1, Providurova palača.

U četvrtak, 12. siječnja na rasporedu je predavanje pod nazivom Spin doktori – medijski čarobnjaci ili prodavači magle. Održat će se u 18 sati u Gradskoj knjižnici Zadar, na adresi Stjepana Radića 11b. Tko su spin doktori, koja je njihova uloga te koje su metode i tehnike kojima se koriste? Odgovore na ta i brojna druga pitanja polaznicima ovog predavanja ponudit će mag. nov. Ivana Perica.

Komentari na članak

Vezani članci

Peti susret na EFZG-u

Završnica „Maratona karijera“

Može li se u Hrvatskoj nakon faksa ostati i uspjeti?

Je li mladima u Hrvatskoj danas omogućeno ostvariti se u struci koju su završili? Ima li dovoljno prostora za zapošljavanje visokoobrazovane mladeži i koje su prednosti i zamke pri zapošljavanju? Posjetite peti „Maraton karijera“ i doznajte što o tome govore poznati hrvatski biznismeni.

Lopta na obruču

„Women in tech meetup Split”

Splićanka zaposlena u NBA klubu pokazuje kako tradicionalna statistika dovodi do pogrešnih zaključaka

Tema je novog „Women in tech meetupa” podatkovna znanost. Predavanje će održati Ivana Šerić, Splićanka zaposlena kao data scientist u NBA klubu Philadelphia 76ers. Njena uloga fokusira se na izradu košarkaške strategije.

Trivia Day

Povodom Dana trivijalnosti u SAD-u

Zašto su igre znanja i trivijalnosti korisne studentima

Napokon imate opravdanje da gnjavite prijatelje nevažnim činjenicama.

društvene mreže

Predavanje na dubrovačkom Kampusu

Hana Hadžiavdagić Tabaković o influencerima i stvarnoj moći društvenih mreža

Novinarka, voditeljica i poduzetnica Hana Hadžiavdagić Tabaković održat će predavanje na temu društvenih mreža u sveučilišnom Kampusu u Dubrovniku 7. prosinca.

Sinapsa savjetovalište

Kako psiholog može pomoći?

U Balama se održava Dan otvorenih vrata psihološkog savjetovališta Sinapsa

Zanima li vas kako psiholog može unaprijediti vaše poslovanje, povećati motivaciju zaposlenika ili njihove vještine prodaje? Kako psiholog može unaprijediti studenta?