Ljepša strana nogometa

FOTO: Pogledajte najljepše navijačice prošlog Europskog prvenstva

Euro 2012
Pogledaj fotogaleriju
Navijačica Češke EP 2012
Navijačica Rusije EP 2012
Navijačica Poljske EP 2012
Navijačica Njemačke EP 2012
Navijačica Italije EP 2012

+6

Donosimo vam fotogaleriju naljepših navijačica po našem izboru s prošlog europskog prvenstva, koje se igralo u Poljskoj i Ukrajini. U našoj galeriji našle su se navijačice Danske, Njemačke, Irske, Poljske, Portugala, Španjolske te, naravno, iz zemlje s najljepšim ženama na svijetu – Hrvatske.

Kao što vjerojatno već znate, u petak počinje Europsko nogometno prvenstvo. Za sve ljubitelje nogometa ovogodišnje Europsko nogometno prvenstvo glavni je događaj ove godine  Naravno, sve oči uprte su u glavne zvijezde europskog nogometa, ali im slavu barem na pet minuta oduzmu prelijepe navijačice koje bodre svoje reprezentacije.

Donosimo vam fotogaleriju naljepših navijačica po našem izboru s prošlog europskog prvenstva, koje se igralo u Poljskoj i Ukrajini. U našoj galeriji našle su se navijačice Danske, Njemačke, Irske, Poljske, Portugala, Španjolske te, naravno, iz zemlje s najljepšim ženama na svijetu – Hrvatske. Iako je Španjolska dobila nogometnu bitku, zaslužuje li dobiti bitku i s najljepšim navijačicama? Pogledajte našu galeriju pa prosudite sami.

Komentari na članak

Vezani članci

Na Szigetu možete skupljati žigove i osvojiti zelenu kartu

Sziget 2015

IZVJEŠTAJ: Razvikani Aviici, odlični AWOLNATION, The Subways i energični Kasabian za peti dan Szigeta

AWOLNATION je zanimljiv uživo — dok u isti tren ima veoma ugodan i melodiozan glas, u drugu ruku će iznenaditi sve prisutne growlanjem i vikanjem, što nitko ne bi očekivao od čovjeka takva glasa i stasa.

Minijaturni model iz filma Superman Returns

Nevjerojatni filmski setovi

FOTO: 10 poznatih filmskih scena koje su zapravo minijaturni modeli

Donosimo vam fotogaleriju 10 minijaturnih modela scena iz filmskih klasika. Provjerite kako izgledaju scene u filmovima o Jamesu Bondu, Harryju Potteru i mnogih drugih.

Valentinovo

Najslađe Valentinovo

FOTO i VIDEO: 14 recepata pomoću kojih ćete očarati svoju voljenu osobu slastičarskim umijećem

Zasladite sebi i svojoj dragoj ili dragom ovaj medeni dan asortimanom najprimamljivijih kolačića.

Darivanje krvi

Na današnji dan

U Hrvatskoj se obilježava dan dobrovoljnih darivatelja krvi

Darujte krv. Darujte život

Nova faza radova - jame

Obnova studentskih domova

FOTO: Radovi na Savi ušli u novu fazu

Obnova doma na Savi ušla je u takozvanu "fazu zemljanih radova". To znači da će u sljedećih dvadesetak dana gradilište biti prošireno i na okolinu petog i šestog paviljona. Zbog toga su zatvoreni svi ulazi u dom osim jednog, onog zapadnog.