Humanitarna akcija Ključ života

Fešta Sv. Duje prvi put u humanitarnom duhu

https://www.flickr.com/photos/xvii_st3/14126139682/in/photolist-xvQ2d-xvRte-xvPr9-xvPwc-xvQsd-xvRqp-xvRJR-xvS7E-nf3K2c-xvPJR-xvQdd-nwYiM5-xvS3V-xvPS9-xvQY3-xvQxs-nfJR3y-xvRNb-dEszq-xvRf1-tQi9LJ-xvPU3-nwhabs-9ENjU9-9ENjSo-nwWjXV-xvNv1-dEsku-9EKom4-nwhaqf-nfJEUM-nfJUxC-dEskq-Mi5Hfh-Mi5Hef-M2bQDC-Mi5GKj-2ezLLmJ-UdWQqh-uuRGHc-uuHLj5-nfJBWv-nfJBfF-nfJKMJ-6mbJUJ-xvQBu-xvPhA-xvP7U-xvP3a-xvNCx/

Pozivom na broj 060 9002 doniraju se sredstva za Dječju traumatologiju Odjela fizikalne medicine, a sve posjetitelje očekuje bogat zabavni i kulturno-umjetnički program.

Na dan grada Splita i njegovog zaštitnika Svetog Duje 7. svibnja tradicionalno će se održati poznata splitska fešta, koja ove godine po prvi put dobiva humanitarnu notu.

Ključ života naziv je ove humanitarne akcije u organizaciji Glazbene mladeži, a već od subote (27. travnja) moguće je donirati pozivom na broj 060 9002. Sva prikupljena sredstva donirat će se Dječjoj traumatologiji Odjela fizikalne medicine, a prikupljat će se pozivima u call-centar uz izravan prijenos na HTV-u od 20:05. Akciji su se odazvali i brojni poznati pjevači: Neno Belan, Gibonni, Tedi Spalato, Doris Dragović, Jole, Domenica, Goran Karan, Giuliano & Diktatori, Grupa Buđenje, Tiho Orlić, Dalmatino, a na proslavi će nastupati u duhu akcije – potpuno besplatno.

Bogati program ovogodišnje popularno zvane Sudamje traje od 1. svibnja do 13. svibnja, a osim večernjeg koncerta i vatrometa na rivi uključuje tradicionalno najiščekivaniju tombolu, Gastro get – feštu spize i pića, kazališne predstave, filmske projekcije i izložbe, feštu na Marjanu, izložbu cvijeća u splitskom parku Đardin i u Dioklecijanovim podrumima, sportske turnire, nastupe kulturno-umjetničkih društava i misno slavlje i svečanu procesiju na dan zaštitnika.

Uz mnoštvo sadržaja ova manifestacija iz godine u godinu ima sve veći kulturni i turistički značaj, a ove godine dodatno je obogaćena humanitarnim duhom. Organizatori navode kako je ovo najveći humanitarni događaj ove godine u Hrvatskoj, a poznavajući veliko hrvatsko srce telefon će zasigurno neprestano zvoniti tijekom koncerta.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Klub mladih Split - predavanje Psihološki sat

Predavanje „Ženski mozak i ženski poremećaji”

Saznajte kako funkcionira ženski um

Klub mladih Split poziva na drugo predavanje iz ciklusa „Psihološki sat" na kojem možete doznati odgovor na pitanje što žena želi.

Ultra Europe

Ultra Europe: Split

5000 ulaznica po nižoj cijeni za Ultru!

Prije nekoliko dana, organizatori Ultra Europe festivala u Splitu najavili su prvih 12 DJ-eva za ovaj spektakl koji će se odvijati u razdoblju od 11. do 13. srpnja.

Iron Maiden vs. Motörhead party

Tulum u zagrebačkom klubu

Iron Maiden vs. Motörhead party u Močvari

Na Iron Maiden partyju DJ Kneža puštat će hitove Iron Maidena i srodnih bendova. Motörhead party održat će se pod direktivom Miss Skinny koja će za vas puštati najveće hitove benda te mnoge srodne prljave rokenrol hitove.

Klasja

Artcoustic

Vasko Atanasovski trio i izložba Klasje Habjan u KSET-u

U KSET-u ćete moći poslušati međunarodno priznate glazbenike te pogledati nove radove mlade umjetnice.

Lička noć u Inbaru

Lička noć

Zapjevajte s Ličkim drvosječama u INBaru

Još jedna Lička noć održat će se 7. svibnja u zagrebačkom INBaru. Za dobru zabavu pobrinut će se Studentski zbor Gacke i Ličke drvosječe.