Društvene mreže

Facebook Messenger uveo novu opciju koja razveseljava korisnike

Messenger, društvene mreže, tipkovnica

Nakon što je 2017. WhatsApp, a 2018. Snapchat uveo mogućnost brisanja poruka, od sada je to moguće i na Facebook Messengeru.

Ne sumnjamo da ste se bar nekoliko puta našli u situaciji u kojoj ste požalili što ste poslali neku poruku. Bilo da se radilo o predomišljanju u zadnji tren ili tek bezazlenom, ali ipak sramotnom typo-u, opcija njenog brisanja oduvijek je zvučala primamljivo. Da je takva opcija prijeko potrebna shvatili su i u Facebooku.

Naime, odnedavno je na Facebook Messengeru uvedena opcija brisanja poruka – moguće je obrisati poruke poslane jednoj osobi, kao i poruke poslane u grupni chat. Tu je mogućnost WhatsApp uveo 2017. godine, a Snapchat 2018. godine  

Ipak, Messenger ne dopušta potpunu nevidljivost – kada obrišete poruku druga osoba će znati da ste ju izbrisali. Osim toga poruku je moguće izbrisati samo unutar vremenskog perioda od 10 minuta nakon što je poslana.

FOTO: Studentski.hr
 
No ako je osoba ipak vidjela poruku prije nego što je obrisana, nova opcija Messengera nije od prevelike pomoći. Jedino što preostaje jest od Ljudi u crnom posuditi uređaj za brisanje pamćenja.

Komentari na članak

Vezani članci

15 znakova da imate problema s alkoholom

4 savjeta kako sačuvati (malo) dostojanstva

Oporavite se od poruka koje ste poslali pijani

I mi smo se suočavali s porukama koje su se našle na našem mobitelu, ali se ne sjećamo da smo ih poslali… Sve dok se polako ne počnu pojavljivati flashbackovi prošle večeri. Što tada učiniti?!

Nova tehnologija Facebooka

Lagano rješenje u nekoliko koraka

Isključite automatsko pokretanje videa na Facebooku

Već neko vrijeme na Facebooku je normalno da se video zapisi sami pokreću kada se korisnik duže zadrži na tom dijelu naslovnice. No, u nekoliko koraka moguće je to zaustaviti.

Unfriend

Tko više ne želi biti Vaš prijatelj?

Aplikacija koja pokazuje tko Vas je obrisao s Facebooka

Nova aplikacija ipak će pratiti stanje od trenutka kada ste ju počeli koristiti, ali nažalost nećete moći saznati tko Vas je izbrisao prije nego što ste ju počeli koristiti.

Internet

Što je čovjek bez interneta?

Virtualna svakodnevnica

Prema istraživanju Internet World Statsa iz 2012. godine, u svijetu postoji 2,405,518,376 korisnika interneta. Zatim, u Europi oko 518 milijuna korisnika, a u Hrvatskoj 3 milijuna i 167 tisuća korisnika.

Nearby Friends

Nearby Friends

Nova Facebookova mogućnost: Nearby Friends

Facebook je ovaj tjedan predstavio novu mobilnu mogućnost pod nazivom Nearby Frineds koja korisnicima omogućuje praćenje prijatelja u vašoj blizini.