Društvene mreže

Facebook Messenger uveo novu opciju koja razveseljava korisnike

Messenger, društvene mreže, tipkovnica

Nakon što je 2017. WhatsApp, a 2018. Snapchat uveo mogućnost brisanja poruka, od sada je to moguće i na Facebook Messengeru.

Ne sumnjamo da ste se bar nekoliko puta našli u situaciji u kojoj ste požalili što ste poslali neku poruku. Bilo da se radilo o predomišljanju u zadnji tren ili tek bezazlenom, ali ipak sramotnom typo-u, opcija njenog brisanja oduvijek je zvučala primamljivo. Da je takva opcija prijeko potrebna shvatili su i u Facebooku.

Naime, odnedavno je na Facebook Messengeru uvedena opcija brisanja poruka – moguće je obrisati poruke poslane jednoj osobi, kao i poruke poslane u grupni chat. Tu je mogućnost WhatsApp uveo 2017. godine, a Snapchat 2018. godine  

Ipak, Messenger ne dopušta potpunu nevidljivost – kada obrišete poruku druga osoba će znati da ste ju izbrisali. Osim toga poruku je moguće izbrisati samo unutar vremenskog perioda od 10 minuta nakon što je poslana.

FOTO: Studentski.hr
 
No ako je osoba ipak vidjela poruku prije nego što je obrisana, nova opcija Messengera nije od prevelike pomoći. Jedino što preostaje jest od Ljudi u crnom posuditi uređaj za brisanje pamćenja.

Komentari na članak

Vezani članci

Mobitel, Izvor: Pixabay (https://pixabay.com/en/iphone-smartphone-apps-apple-inc-410311/)

Ljeto je došlo

FOTO: 15 poruka koje ćete tijekom ljeta vjerojatno poslati kolegama s faksa

Izaći iz dobro uhodane rutine dolaskom ljeta i odmora od faksa nije tako bezbolno, iako je i dalje ugodno. Kada se vratimo natrag u svoje rodno mjesto iz grada u kojem studiramo, prvi dio studentskoga života koji će nam nedostajati bit će kolege i cimeri.

Facebook logo

Novost na Facebooku

Isključivanje automatskog reproduciranja video oglasa na Facebooku

Facebook je ovih dana uveo opciju automatskog reproduciranja video oglasa. Ukoliko vam se ne sviđa ova novina donosimo načine kako je isključiti.

facebook messenger, tamni način, crni

Novi izgled

I Facebookov Messenger prešao je na tamnu stranu

Osim što dobro izgleda, tamni način štedi bateriju i čuva oči.

Internet access

Činjenice o internetu

Činjenice koje (možda) niste znali

Tim Burners-Lee pokrenuo je WWW (world wide web) i time potaknuo pravi razvoj interneta. Koje se još činjenice nalaze iza inovacije koja nam je svima promijenila život?

Najbolje objave u domskim grupama

Od Biblije do vadičepa

FOTO: Sjaj i bijeda domskih Facebook grupa vol. 2

Najbrži i najlakši način da studenti saznaju sve što ih zanima domske su grupe na Facebooku koje su zbog toga pune zanimljivih objava. Neke od njih donosimo u fotogaleriji.