Klub Zona

Akademski slikar vodi radionice ilustracije; sudjelovanje je besplatno

Radionica ilustracije u Klubu Zona

– Sudionici višednevne radionice upoznat će se s mogućnostima ilustracije i dobit će priliku osloboditi svoju kreativnost. – najavljuje akademski slikar Ivan Svaguša.

U Klubu Zona pripremaju se radionice ilustracije. Održavat će se od ponedjeljka, 18. studenog, do subote, 23. studenog, u dvosatnim terminima s početkom od 19:30. 

–  Sudionici višednevne radionice upoznat će se s mogućnostima ilustracije i dobit će priliku osloboditi svoju kreativnost. Samostalno i u grupi kreirat će radove za koje će inspiraciju crpiti iz kratkih diskusija o Domu mladih, pa će crtanje biti zanimljiv zadatak i za početnike i za sudionike koji već imaju neko crtačko iskustvo. – najavljuje Ivan Svaguša, akademski slikar koji je već vodio brojne umjetničke radionice.

Sudjelovanje je besplatno, ali potrebno je rezervirati mjesto na stranici Klubzona.net

Komentari na članak

Vezani članci

Volonteri na radionici

Mediatoolkit radionica

Media monitoring u malome prstu volontera portala Studentski.hr

Kada smo rekli da Mediatoolkit proširuje formalno obrazovanje iz studentskih klupa – bili smo ozbiljni. Volonterima portala Studentski.hr omogućeno je stjecanje novih znanja o media „monitoringu".

Brain Holidays i Dosh Lee u srijedu u Vintageu!

Good Vibrations

Brain Holidays i Dosh Lee u srijedu u Vintageu!

U prvoj od 11 večeri, u kojima je cilj predstaviti recentnu zagrebačku scenu i snimiti dokumentarac o njoj,  u Vintageu će zasvirati dva reggae benda – Brain Holidays i Vikend-revolucija uz Dosh Lee.

Nakit, Dunja Puača

Izložba u programu Kluba Zona

Odmakla se od ekonomije i izlaže metalni nakit koji Splićanke obožavaju

– Dunja Puača je zavedena fleksibilnošću elemenata poput bakra, mjedi i srebra, a vještom obradom ona ih pretvara u elegantne skulpture i nakit. – istaknula je kustosica izložbe.

Timski rad, grupni rad

Sveučilište u Rijeci

Inovativna radionica „Riverzija” briše granice među studentima

Sveučilište u Rijeci i ove godine organizira „Riverziju”, interdisciplinarnu radionicu i predavanja za sve studente otvorenoga uma. Rok za prijavu je 1. svibnja.

Brave New World 2019

Festival novih digitalnih tehnologija

Brave New World: upoznavanje s robotom koji će asistirati kirurzima, biciklom na vodik – tek su mali dio bogatog programa

Najveći regionalni tech-festival nudi tehnološkim entuzijastima, inženjerima i svima zainteresiranima mogućnost besplatne edukacije i upoznavanje s tehnološkim izazovima budućnosti, bilo da već znaju mnogo o njima ili su im pak potpuna nepoznanica.