Koncerti u Studentskom centru

Zaokružen lineup 6. Sveučilišne brucošijade; ni ova neće proći bez sastava koji studenti obožavaju!

Koncert

– Premda sam sad već na diplomskom studiju, ni ovu Brucošijadu zasigurno neću propustiti. A Kuzma & Shaka Zulu dodatno me zovu – znala sam da ni ovo izdanje neće proći bez njih, pa postali su zaštitno lice događaja. – istaknula je studentica Josipa.

Kuzma & Shaka Zulu, Kach the DJ i Avoid B2B Monksresident DJ-i kluba Opera – pridružuju se dosad najavljenim izvođačima Sveučilišne brucošijade. Brojnu će studentsku publiku zabavljati u zagrebačkom Studentskom centru 26. listopada 2019, a uz TBF, Mineu i DJ-a Sashu Barthezza čine kompletan lineup 6. izdanja.

Splitski rap-reaggae-dance-italo-disco dvojac Kuzma & Shaka Zulu osnovan je 1993. godine, a svojim duhovitim, vedrim i često ironičnim stihovima koji odišu originalnošću te spontanošću i danas udovoljava glazbenim zahtjevima mlađe populacije. Dokaz je tome baza fanova koja ne propušta nijedan njihov nastup, a u SC-u ih je dosad bilo već nekoliko – kako na prethodnim izdanjima Sveučilišne brucošijade, tako i na SCool Festu koji se na istoj lokaciji održava krajem svake akademske godine

Oduševljenje činjenicom da će ponovno uživo slušati hitove kao što su Lito ide mala, Retardi sa fejsa, Di ćemo večeras, Majstori sa mora, Puknuta ekipa i druge, studenti nimalo ne kriju.

– Volim posebnu atmosferu kojom su obilježena sva zabavna događanja u Studentskom centru, još od svojih prvih studentskih dana, od prve Sveučilišne brucošijade. Premda sam sad već na diplomskom studiju, ni ovu Brucošijadu zasigurno neću propustiti. A Kuzma & Shaka Zulu dodatno me zovu – znala sam da ni ovo izdanje neće proći bez njih, pa postali su zaštitno lice događaja. Jedva čekam! – istaknula je studentica Josipa.

Podsjetimo, Sveučilišnu brucošijadu tradicionalno organizira Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s SC-om i u partnerstvu sa Zagrebačkom bankom. Od ove godine u organizaciji udružuju snage sa Studentskim zborom Fakulteta prometnih znanosti, Studentskim zborom Fakulteta strojarstva i brodogradnje, Studentskim zborom Učiteljskog fakulteta i Studentskim zborom Medicinskog fakulteta.

Ulaznice su već neko vrijeme u prodaji u sustavu Entrio po cijeni od 25 kuna. Ako ih ostane, na dan održavanja Brucošijade jedna će stajati 40 kuna.

Dodatne informacije nalaze se na službenoj Facebook stranici Brucošijade, na Instagram profilu te na Facebook eventu, gdje će biti objavljeni i drugi relevantni detalji.

Komentari na članak

Vezani članci

SCool Fest: Kuzma & Shaka Zulu

Koncert u Tvornici kulture

Splitski će fenomeni originalno prodrmati zagrebačku publiku

Tvornica kulture uskoro će ugostiti popularni duo Kuzma & Shaka Zulu. Pridužit će im se Krešo i Žuvi.

Koncert

Festival u Studentskom centru

Iznimno bogatom lineupu SCool Festa pridružuje se Detour; razgrabljeno preko 5000 besplatnih ulaznica

– Dosad je razgrabljeno preko 5000 ulaznica što nam pokazuje da smo i ove godine pripremili lineup koji udovoljava različitim ukusima. Sukladno ograničenom broju posjetitelja, a i dosadašnjim iskustvima, u danima koji prethode SCool Festu vladat će opća pomama za osiguravanjem upada u SC, stoga pozivamo studente da to učine već sada. – poručio je Nediljko Jerković.

Morska površina

Kulturno aktivan odmor

Prvi Rab Film Festival pretrpan sadržajem; film moguće pogledati i s barke

Posjetitelji će pogledati odabir društveno relevantnih igranih i dokumentarnih filmova u kojima se istražuju aktualni globalni i lokalni problemi, poslušati koncerte Urbana & 4, Zdenke Kovačiček, dvojca Nipplepeople, Detoura i Elementala te napraviti prvi korak u upoznavanju nedovoljno poznate rapske gastronomske ponude.

Kuzma&Shaka Zulu

Izvještaj s koncerta

"Majstori sa mora" zapalili Tvornicu

"Majstori sa mora", splitske legende Kuzma & Shaka Zulu te Krešo i Žuvi oduševili su svoju vjernu publiku koncertom u Tvornici!

Sastanak predstavnika SC-a i studenata

Kvalitetniji studentski standard

Sastanak predstavnika SC-a i studenata

Sanacijski upravitelj otvorio je sastanak zahvalivši se prisutnima što su u vremenu kada su svi okrenuti isključivo sebi pronašli vremena za opće dobro i došli na sastanak.