Putopisno predavanje u Klubu za mlade „KLOOZ”

Zanima te kako je studirati u Južnoj Karolini i kako se zabavljaju kauboji u Montani?

SAD

Osobno iskustvo studentskog života u SAD-u u Klub „KLOOZ” donijet će Viktorija Božina. Putopisno predavanje zakazano je za 20. rujna.

Što prvo pomisliš kada čuješ riječ Amerika? Kakve asocijacije u tebi izaziva spomen Franka Sinatre, Boba Dylana, Kuma, Route 66, Istočne i Zapadne obale? Zanima li te kako je živjeti u Zapadnoj Virginiji, volontirati na farmi božićnih drvaca ili pak kako je studirati u Južnoj Karolini, kakve su fešte i pazari u Ohiju te kako se zabavljaju kauboji u Montani? 

Odgovore i ostatak posve osobnog iskustva studentskog života u SAD-u donosi Viktorija Božina. U prostorijama Kluba za mlade KLOOZ, na zadarskoj adresi Andrije Medulića 2, održat će putopisno predavanje ovog četvrtka, 20. rujna, od 18:30.

Događaj je namijenjen prvenstveno mladima do 30 godina, a poželjna je potvrda dolaska e-mailom na adresu cinaz.info@gmail.com.

Komentari na članak

Vezani članci

međunarodno priznanje

Na današnji dan

SAD priznale Republiku Hrvatsku

Na današnji dan 1992. godine, SAD je konačno priznao nezavisnost Republike Hrvatske, učinivši to čak i poslije Irana, Tadžikistana i Libije koji su priznali Hrvatsku prije SAD-a.

Nina Simone

Na današnji dan

Rođena Nina Simone, američka pjevačica, pijanistica i aktivistica za građanska prava

Budući da su njezine pjesme i glazbu odlikovale izražene emocije, slušatelj bi se vrlo lako pronašao u situaciji u kojoj bi izgubio pojam o vremenu. Zbog toga su joj dali nadimak High Priestess of Soul (visoka svećenica soula).

Američki Kongres

Senat i Kongres složni

SAD: gotova kriza

Odlučeno je da se Vlada financira do 15. siječnja, a gornji limit zaduživanja odulji do 7. veljače. Predsjednik Obama potpisao je zakon u ranim jutarnjim satima četvrtka.

Work and Travel, Sunčana vura

„Work & Travel" program

Radi i putuj po SAD-u idućeg ljeta

Otvaranje sezone „Work & Travel 2018" započinje predstavljanjem koje će se održati ovog utorka u hotelu I.

New York - Chrysler Tower

Na današnji dan

FOTO: Završen jedan od najpoznatijih elemenata njujorškog krajobraza

Svaki grad ima svoje simbole, a za Veliku jabuku to su definitvno redovi ekstremno viskokih nebodera. Tako visoko stoji i jedan od najsvjetlijih primjera Art decoa – Chrysler Building.