Nesvakidašnje iskustvo

Volontiraj na prvom Tough Mudder izazovu u Hrvatskoj!

Tough Mudder 5K Urban

– Volontiranje je jedan od najboljih načina da saznaš sve o Tough Mudder događajima, podržiš prijatelje ili obitelj i osvojiš fantastične pogodnosti koje nosiš sa sobom. – poručuju organizatori.

Najveći svjetski izazov s preprekama ove godine napokon dolazi u i našu regiju! Voliš pomagati drugima i motivirati ih? Zaviri iza scene Tough Mudder 5K Urban izazova i pridruži se njegovu volonterskom timu.

– Naši volonteri zovu se MVP (Most Valuable Players) jer su upravo oni pokretačka snaga iza našeg tima i pomažu pri stvaranju nevjerojatnih iskustava za pamćenje. – poručuju organizatori.

Prvi Tough Mudder izazov održat će se u Zagrebu 11. i 12. listopada. Nenatjecateljskog je karaktera i sastoji se od više od 10 uzbudljivih prepreka koje će biti raspoređene na 5 kilometara duž Bundeka i Savskog nasipa. Osim sportskog i aktivnog stila života promiče timski rad i zajedništvo, a ono se stvara među sudionicima kako međusobnim pomaganjem i zajedničkim savladavanjem prepreka, tako i uz ispijanje zasluženog hladnog piva i festivalsku zabavu koja čeka svakog sudionika.

Volontirati možeš na postavljanju događaja, check-inu, infopultu, možeš kruniti sudionike prepoznatljivim Tough Mudder trakama za glavu i osvježiti ih najboljim hladnim pivom poslije izazova, pomagati na preprekama, motivirati ekipu ili navijati u kostimu maskote i ludo se zabaviti!

– Volontiranje je jedan od najboljih načina da saznaš sve o Tough Mudder događajima, podržiš prijatelje ili obitelj i osvojiš fantastične pogodnosti koje nosiš sa sobom. Što god da radiš kao Mudder MVP, bit ćeš u središtu svega, stvarati nezaboravna iskustva za sve – uključujući i sebe. – dodaju iz organizacije.

Sve vezano uz prijave i pogodnosti volontiranja možeš pronaći na službenoj stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

Klub mladih Split zapošljava

Natječaj za volontere

Aktiviraj se, motiviraj i osnaži u Klubu mladih Split

Kao volonter imat ćeš priliku djelovati u jednom ili više područja, poput odnosa s javnošću, dizajna i vizualnih komunikacija, „event menadžmenta", projektnog pisanja te administrativnih poslova, a sve to timskim radom s drugim članovima Kluba!

DAY

Regrutacija članova

FOTO: Iskustvo, vještine i puno dobre zabave – sve to dobit ćeš pridruživanjem SIK-u

Udruga Studentski informativni kutak regrutira članove, a prijaviti se u jedan od naših timova možeš do 21. listopada. Riješi zadatke i priključi se ekipi koja stječe iskustvo pritom se dobro zabavljajući i saznaj zašto su neki od članova u Udruzi već godinama.

Sveučilište u Rijeci

Prilika za stjecanje iskustva

Riječki Studentski zbor traži novog Pravobranitelja, članove, voditelje, koordinatore...

Otvorene su prijave za Studentskog pravobranitelja, članove i voditelje ureda i zbora te koordinatore. Prijaviti se mogu studenti Sveučilišta u Rijeci, a ostali uvjeti ovise o poziciji.

PR

Volontiranjem do posla iz snova

Prilika za profesionalno usavršavanje nudi se još tijekom faksa – iskoristi ju

Iako je među većinom mladih još uvijek podcijenjeno, volontersko iskustvo upravo je ono koje svima pruža priliku primjenjivanja teorijskih znanja u praksi, pogrešaka i pokušaja, a ako ga se dobro iskoristi, često predstavlja važan korak u poslovni svijet koji se može učiniti još tijekom studentskih dana.

Rad

Tebe tražimo

Bivši CERM-ovi volonteri o praksi koja je utjecala na njihovu buduću karijeru

Marin, Željka, Adela i Antonia objašnjavaju zašto ne smiješ propustiti priliku prijaviti se za stručnu praksu u CERM-u.