Ljetna turneja

Vojko V niže koncerte – od „Exita” do Doma sportova

Vojko V

Na naplatu su došla više od četiri milijuna Youtube pregleda hitova Vojka V. Započeo je svoju ljetnu turneju.

Vojko V započeo je ljetnu turneju. Stigla je potvrda nastupa na najvećem festivalu ovih prostora Exitu, a zasad potvrđena serija koncerata završit će njegovom solo-svirkom u zagrebačkom Domu sportova 12. listopada. 

Vlasnik tri najjača hita zadnjih pet mjeseci – Zovi čovika, Pasta Italiana i Ne može, kao i nahvaljenog albuma Vojko V, prve je svirke zabilježio u Krku, Zagrebu i Splitu, a sad je na naplatu došlo više od četiri milijuna YouTube pregleda spomenutih singlova. U nedjelju, 15. srpnja, nastupit će na Exitovom Fusionu, a krajem mjeseca na Sea Splashu u Puli i Grafiti na gradele festivalu u Bolu. Crnogorski Sea Dance slušat će ga 30. kolovoza, nakon čega slijede nastupi u Ljubljani, Sisku i Čakovcu.

Vrhunac koncertnih aktivnosti sprema se 12. listopada kada će Vojko prvi put samostalno nastupiti u zagrebačkom Domu sportova. Potvrđeni su i prvi specijalni gosti – grupa High 5 koja će predstaviti i svoj aktualan album Backstage Boys. Hoće li se i u Domu sportova, kao primjerice na Fibra Festu, pojaviti i Tonči Huljić, otkrit će se kada Pasta Italiana dođe na red.

Ulaznice za Dom sportova u prodaji su po cijeni od 50 kn. Od 1. rujna do 11. listopada za ulaz će trebati izdvojiti 60 kn, a na dan koncerta 80 kn. Prodajna mjesta su Rockmark, Dirty Old Shop, Aquarius, sva prodajna mjesta Eventima i Eventim.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

SCoolFEST

Dvodnevni festival u organizaciji Studentskog zbora

NAGRADNA: Osvoji karte za najveći studentski festival u Zagrebu - SCool Fest!

Vikend se bliži i ako još uvijek nemate planove gdje otići, na pravom ste mjestu.

Silente

Akcija „Ti & Silente”

Zapjevajte s grupom Silente na pozornici Doma sportova

Grupa Silente pokreće akciju u kojoj će njihovi fanovi dobiti priliku nastupiti zajedno s popularnim Dubrovčanima na najvećem koncertu njihove karijere – u Domu sportova 20. veljače.

Brkovi u Domu sportova

Mala dvorana Doma sportova

Jeste li spremni za najveći koncert Brkova u njihovoj karijeri?

Studentski.hr vas na svojoj Facebook stranici nagrađuje s dva puta po dva ulaza!

George Clinton

Megazvijezde na popularnom festivalu

Legendarni George Clinton i Parliament Funkadelic na EXIT-u

Na pozornicu popularnog EXIT festivala popet će se i George Clinton u pratnji svog čuvenog benda. Jednodnevne ulaznice krenule su u prodaju.

Međunarodni Pula Jazz Festival 2

Međunarodna manifestacija

Pula Jazz Festival doseže eleganciju, sklad i kulturu jazza

Novo izdanje Pula Jazz Festivala donosi šarenu paletu umjetnika. U hladu stoljetnih borova koji krase gradski vrt Doma Hrvatskih Branitelja, spoj naizgled nespojivih glazbala obogaćen najljepšim vokalima svim će posjetiteljima priuštiti večeri ispunjene kvalitetnim izvedbama.