Ljetna turneja

Vojko V niže koncerte – od „Exita” do Doma sportova

Vojko V

Na naplatu su došla više od četiri milijuna Youtube pregleda hitova Vojka V. Započeo je svoju ljetnu turneju.

Vojko V započeo je ljetnu turneju. Stigla je potvrda nastupa na najvećem festivalu ovih prostora Exitu, a zasad potvrđena serija koncerata završit će njegovom solo-svirkom u zagrebačkom Domu sportova 12. listopada. 

Vlasnik tri najjača hita zadnjih pet mjeseci – Zovi čovika, Pasta Italiana i Ne može, kao i nahvaljenog albuma Vojko V, prve je svirke zabilježio u Krku, Zagrebu i Splitu, a sad je na naplatu došlo više od četiri milijuna YouTube pregleda spomenutih singlova. U nedjelju, 15. srpnja, nastupit će na Exitovom Fusionu, a krajem mjeseca na Sea Splashu u Puli i Grafiti na gradele festivalu u Bolu. Crnogorski Sea Dance slušat će ga 30. kolovoza, nakon čega slijede nastupi u Ljubljani, Sisku i Čakovcu.

Vrhunac koncertnih aktivnosti sprema se 12. listopada kada će Vojko prvi put samostalno nastupiti u zagrebačkom Domu sportova. Potvrđeni su i prvi specijalni gosti – grupa High 5 koja će predstaviti i svoj aktualan album Backstage Boys. Hoće li se i u Domu sportova, kao primjerice na Fibra Festu, pojaviti i Tonči Huljić, otkrit će se kada Pasta Italiana dođe na red.

Ulaznice za Dom sportova u prodaji su po cijeni od 50 kn. Od 1. rujna do 11. listopada za ulaz će trebati izdvojiti 60 kn, a na dan koncerta 80 kn. Prodajna mjesta su Rockmark, Dirty Old Shop, Aquarius, sva prodajna mjesta Eventima i Eventim.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

Josipa Lisac, Chui

Vintage Industrial Bar

Koncert grupe Chui ostavio je njihovu publiku vrlo zadovoljnu, a Josipinu nešto manje

Izlazak glazbene dive i posebne gošće, Josipe Lisac, prouzrokovao je ogroman pljesak, a svi mobiteli automatski su se našli u zraku pripremajući se na to da ovjekovječe predivnu suradnju između Josipe Lisac i grupe Chui iz koje se izrodio hit „Tebi putujem".

LET3 u Domu sportova

Let 3 najavljuje veliki koncert

Let 3: Antivalentinovo u Domu sportova

Što će nam pripremiti povodom „Antivalentinova” članovi benda za sada ne otkrivaju, a koncert najavljuju sloganom: – Ništa ljubav, samo karanje!

Ljetna pozornica Bundek

Koncertna događanja

Dvostruka glazbena poslastica na otvorenju Ljetne pozornice „Bundek”

Početak manifestacije pomaknut je za jedan dan zbog nastupa Hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Tako nas prvoga dana na Bundeku očekuje dvostruka glazbena poslastica.

S.A.R.S. festival - publika

Nastupi u Sinju

Objavljena satnica S.A.R.S Music and beer festivala

Objavljena je satnica nastupa koji će se od petka, 20. srpnja, do nedjelje, 22. srpnja, održati u sklopu sinjskog S.A.R.S. festivala.

SARS

Najava koncerata

„Epidemija“ dobre glazbe S.A.R.S.-a u listopadu u Zagrebu

„Epidemija“ S.A.R.S.-a kulminirat će velikim dvodnevnim koncertom u Domu sportova 21. i 22. listopada, što je ujedno i rođendanska proslava na koju su dobrodošli svi fanovi iz regije.