Ljetna turneja

Vojko V niže koncerte – od „Exita” do Doma sportova

Vojko V

Na naplatu su došla više od četiri milijuna Youtube pregleda hitova Vojka V. Započeo je svoju ljetnu turneju.

Vojko V započeo je ljetnu turneju. Stigla je potvrda nastupa na najvećem festivalu ovih prostora Exitu, a zasad potvrđena serija koncerata završit će njegovom solo-svirkom u zagrebačkom Domu sportova 12. listopada. 

Vlasnik tri najjača hita zadnjih pet mjeseci – Zovi čovika, Pasta Italiana i Ne može, kao i nahvaljenog albuma Vojko V, prve je svirke zabilježio u Krku, Zagrebu i Splitu, a sad je na naplatu došlo više od četiri milijuna YouTube pregleda spomenutih singlova. U nedjelju, 15. srpnja, nastupit će na Exitovom Fusionu, a krajem mjeseca na Sea Splashu u Puli i Grafiti na gradele festivalu u Bolu. Crnogorski Sea Dance slušat će ga 30. kolovoza, nakon čega slijede nastupi u Ljubljani, Sisku i Čakovcu.

Vrhunac koncertnih aktivnosti sprema se 12. listopada kada će Vojko prvi put samostalno nastupiti u zagrebačkom Domu sportova. Potvrđeni su i prvi specijalni gosti – grupa High 5 koja će predstaviti i svoj aktualan album Backstage Boys. Hoće li se i u Domu sportova, kao primjerice na Fibra Festu, pojaviti i Tonči Huljić, otkrit će se kada Pasta Italiana dođe na red.

Ulaznice za Dom sportova u prodaji su po cijeni od 50 kn. Od 1. rujna do 11. listopada za ulaz će trebati izdvojiti 60 kn, a na dan koncerta 80 kn. Prodajna mjesta su Rockmark, Dirty Old Shop, Aquarius, sva prodajna mjesta Eventima i Eventim.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

LADO u Kanadi

Koncerti u "Lisinskom" i Spaladium areni

Bogatiji za kanadsku avanturu, LADO pred novim izazovima

Nakon što ansambl LADO posloži dojmove s tek završene kanadske avanture, održat će dva koncerta – 26. studenog u KD "Vatroslav Lisinski te 1. prosinca u Spaladium areni.

Musaic

„Singalalonganje”

Velika Muse fešta u Saxu

Teo Petran, Zoran Ratajec i Marko Lajtman čine svirački trio kojem pomaže semplirani instrumentalist, dajući tako kompletan zvukovni doživljaj dostojan imena Muse tribute. Svojom će simpatičnošću i u Saxu razgaliti srca fanova britanskih velikana.

Zlatni Zagreb

„Koncerti posebnog sjaja“

Zlatni glazbeni talenti u Zlatnoj dvorani Hrvatskog instituta za povijest

Mladi glazbenici u najnovijem ciklusu koncerata „Zlatni Zagreb“ pripremaju tri vrhunska glazbena doživljaja.

https://pixabay.com/en/piano-music-score-music-sheet-1655558/

Koncerti u dvoranama „Lisinski” i „Blagoje Bersa”

Muzička akademija pokazuje nove aspekte muziciranja

Koncertima u dvoranama „Lisinski” i „Blagoje Bersa” jedanaest će studentica na posebno zanimljiv način izvesti hrvatske tradicijske napjeve te napjeve dalmatinske obale, otoka i zaleđa.

Hladno pivo na Pozitivnom koncertu

Nastupi u Domu sportova

Po pet sati svirke na obje večeri Pozitivca, glavna su imena Hladno pivo i Editors

Editors i Hladno pivo, kao glavna imena Pozitivnog koncerta, svirat će po 90 minuta, a puno će vremena dobiti i ostali izvođači – Jonathan, Nipplepeople i Bojana Vunturišević u petak te Pips, Chips & Videoclips, M.O.R.T. i Ischariotzcky u subotu.