Ljetna turneja

Vojko V niže koncerte – od „Exita” do Doma sportova

Vojko V

Na naplatu su došla više od četiri milijuna Youtube pregleda hitova Vojka V. Započeo je svoju ljetnu turneju.

Vojko V započeo je ljetnu turneju. Stigla je potvrda nastupa na najvećem festivalu ovih prostora Exitu, a zasad potvrđena serija koncerata završit će njegovom solo-svirkom u zagrebačkom Domu sportova 12. listopada. 

Vlasnik tri najjača hita zadnjih pet mjeseci – Zovi čovika, Pasta Italiana i Ne može, kao i nahvaljenog albuma Vojko V, prve je svirke zabilježio u Krku, Zagrebu i Splitu, a sad je na naplatu došlo više od četiri milijuna YouTube pregleda spomenutih singlova. U nedjelju, 15. srpnja, nastupit će na Exitovom Fusionu, a krajem mjeseca na Sea Splashu u Puli i Grafiti na gradele festivalu u Bolu. Crnogorski Sea Dance slušat će ga 30. kolovoza, nakon čega slijede nastupi u Ljubljani, Sisku i Čakovcu.

Vrhunac koncertnih aktivnosti sprema se 12. listopada kada će Vojko prvi put samostalno nastupiti u zagrebačkom Domu sportova. Potvrđeni su i prvi specijalni gosti – grupa High 5 koja će predstaviti i svoj aktualan album Backstage Boys. Hoće li se i u Domu sportova, kao primjerice na Fibra Festu, pojaviti i Tonči Huljić, otkrit će se kada Pasta Italiana dođe na red.

Ulaznice za Dom sportova u prodaji su po cijeni od 50 kn. Od 1. rujna do 11. listopada za ulaz će trebati izdvojiti 60 kn, a na dan koncerta 80 kn. Prodajna mjesta su Rockmark, Dirty Old Shop, Aquarius, sva prodajna mjesta Eventima i Eventim.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

Vuk Oreb (Kiša metaka)

Ususret koncertu u Tvornici kulture

Vuk Oreb (Kiša metaka): „Jedva čekamo ovu svirku u Tvornici!“

Live postavu Kiše metaka čine Vojko Vrućina iz skupine Dječaci, Krešo Benghazi, Oreb i DJ Vrh, a moći ćete ih čuti ovaj tjedan u Tvornici. Ususret novom kaosu, postavili smo nekoliko pitanja Vuku Orebu.

Hladno pivo laa

Koncerti u Zagrebu, Splitu i Rijeci

Najžešće izdanje „punk-rock” Tuluma predvodit će Hladno pivo

Mile i dečki na Tulum donose najbolje iz repertoara. U Zagrebu nastupaju uz Brkove i Šank, u Rijeci uz Urbana i Četvorku te Jonathan, a u Splitu uz HP, M.O.R.T. i Kišu metaka.

SCool Fest: Neno Belan

Nakon šest godina

Neno Belan & Fiumens imaju novi album

Album ''Sanjaj!'’ ujedno je peto izdanje objavljeno otkad je Belan započeo suradnju sa Fiumensima, a koja će u godini koja slijedi obilježiti 20. godišnjicu. Velika fešta sprema se na dosad najvećem samostalnom koncertu Nene Belana & Fiumensa u Domu sportova, u subotu, 25. veljače 2017.

Urban

LAA predstavlja

Urban & 4 najavljuju veliki solo koncert u Domu sportova!

Urban &4 upravo ovih dana objavljuju novi album "Mamut" najavljen singlovima "Sutra ćemo pričati" i "Priđi mi bliže".

KHL Medveščak

U Domu sportova pali i Kazahtanci

Medveščak nastavio s pobjedama

Hokejaši Medveščaka su drugu utakmicu zaredom došli do sva tri boda u KHL-u. Nakon što su u četvrtak poslije 60 minuta svladali Jugru, Medvjedi su dva dana kasnije nadjačali i Baris iz Astane.