Rad Iggyja Biznisa i kolega

VIDEO: Studenti ADU-a snimili pjesmu i spot o izlascima vikendom; pogledajte

Note

Iggy Biznis napisao je i s kolegama s ADU-a snimio pjesmu „Vikend”. U realizaciji spota sudjelovalo je više od 30 kolega.

Kako izgledaju izlasci vikendom iz perspektive studenata – tema je novog spota i pjesme koju morate pogledati.

Igor Glodić, odnosno Iggy Biznis umjetničkog imena, student je montaže na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Napisao je pjesmu Vikend koju je snimio s kolegama s ADU-a u tri dana bez budžeta. U realizaciji spota sudjelovalo je više od 30 kolega i prijatelja. Režiju i snimanje spota potpisuje Frane Pamić, diplomirani student snimanja. 

Pogledajte retro studentski spot:

Komentari na članak

Vezani članci

Dubioza Kolektiv Koncert

Objavljen „Happy Machine"

Besplatno „skinite" novi album Dubioze

– Čak i ako ne uspijemo, barem imamo „sretnu mašinu” da u njoj utopimo svoju tugu. – kažu izvođači grupe Dubioza kolektiv povodom izdanja svoga sedmog studijskog albuma.

4. Festival studentskih klapa

4. Festival studentskih klapa

Klapski spektakl za sve Dalmatince u centru Zagreba

Na Festivalu će zaljubljenici u klapsku pismu moći poslušati pet klapa koje su prošle izbor stručnog studentskog splitskog uha.

Stromae predstavio video za Quant Cest

Odličan uradak

Stromae u novom videu progovara o borbi protiv raka

Video ostavlja snažnu poruku kako je to boriti se protiv maligne bolesti za koju liječnici i dalje nemaju lijeka, a koja oduzima živote mladima i starima

ps

Novi album austrijskog glazbenika

VIDEO: Parov Stelar razveselio obožavatelje objavom dviju skladbi s nadolazećeg albuma

Niste još poslušali nove pjesme Parova Stelara? Bacite se na posao jer nas samo mjesec dana dijeli od koncerta u Domu sportova.

Tiha noć - crkvica Sv. Nikole

Na današnji dan

197 godina od praizvedbe „Tihe noći“

Prije gotovo dva stoljeća prvi puta je izvedena danas neizostavna pjesma svake polnoćke, „Stille Nacht“. U našim krajevima najpoznatija je kao „Tiha noć“, a njenu sveprisutnost potvrđuje brojka od čak 300 prijevoda na različite jezike i dijalekte.