Rad Iggyja Biznisa i kolega

VIDEO: Studenti ADU-a snimili pjesmu i spot o izlascima vikendom; pogledajte

Note

Iggy Biznis napisao je i s kolegama s ADU-a snimio pjesmu „Vikend”. U realizaciji spota sudjelovalo je više od 30 kolega.

Kako izgledaju izlasci vikendom iz perspektive studenata – tema je novog spota i pjesme koju morate pogledati.

Igor Glodić, odnosno Iggy Biznis umjetničkog imena, student je montaže na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Napisao je pjesmu Vikend koju je snimio s kolegama s ADU-a u tri dana bez budžeta. U realizaciji spota sudjelovalo je više od 30 kolega i prijatelja. Režiju i snimanje spota potpisuje Frane Pamić, diplomirani student snimanja. 

Pogledajte retro studentski spot:

Komentari na članak

Vezani članci

Seks

Savršeni dani za igre u krevetu

Seks je najbolji nedjeljom

Nedjelja je idealan dan jer je vikend. Obično nemate ništa posebno za raditi i možete se posvetiti igricama s vašom boljom polovicom.

FRKA

Revija studentskih filmova

Nova FRKA na Akademiji dramske umjetnosti

Na ovogodišnjoj reviji FRKA prikazat će se više od pedeset filmova, a posjetitelje očekuje iznimno bogat popratni program na koji je ulaz potpuno besplatan. Otvorenje se odvija uz nastup Zdenke Kovačiček.

Toni Pavić

„Pop-rock” svijet

VIDEO: Toni Pavić, student FPZG-a, novim singlom najavio album prvijenac

Za svoju novu pjesmu Toni Pavić kaže da je sa sobom donijela puno ljubavi, a on uz nju donosi i album prvijenac na kojem je autor gotovo svih pjesama.

Vinko Coce

Matej Sunara

Mirno spavaj ružo moja

 S lošeg poljudskog razglasa početkom ovog milenija zdušno sam učio i pjevao njegove pjesme. Riječi s razglasa nisu bile razumljive, ali to nije bilo ni bitno jer su apsolutno svi znali sve riječi napamet.

Karaoke, pjevačica, naslovna

Misheard lyrics, domaće izdanje

Devet domaćih pjesama koje smo krivo pjevali

Kad shvatiš da jako popularnu pjesmu već godinama krivo pjevaš, jedino što možeš je smijati se samome sebi. Donosimo ti devet velikih domaćih hitova čije su stihove mnogi iskrivili.