Studentska posla

Uspješno iznervirajte cimera!

Mad doctor

Prošle su strke sa sobama, vama nije prošla rezervacija, upali ste u sobu s nekim koga ne znate i s kime ne želite zapravo biti. Možda vam je i ok osoba, ali ima stvarno jako loše navike. Ili je prljav ili je neuredan.

Prošle su strke sa sobama, vama nije prošla rezervacija, upali ste u sobu s nekim koga ne znate i s kime ne želite zapravo biti.

Možda vam je i ok osoba, ali ima stvarno jako loše navike. Ili je prljav ili je neuredan.

Možda upotrebljava vaš dezić, a da to ne znate. Možda vas gleda dok spavate.

Možda koristi vašu četkicu za zube. Odvratno.

E, problem je u tome što ste previše fini i dobri i bed vam je išta reći pa je možda najbolje da se bacite u živciranje te osobe. Ako budete dovoljno dobri, možda odustane od zajedničkog suživota, a vama dođe već predviđena osoba za stanovanje. Evo vam, u tom slučaju, male pomoći!

1. Nabavi akvarij i napuni ga pivom. Onda isprazni konzervu sardina u akvarij i pričaj s njima dok te cimer gleda.

2. Pričaj i hodaj unazad.

3. Nabavi gomilu sokića, popij ih sve, stavi na pod i broji dok te cimer gleda.

4. Prepričavaj mu nove filmove do najsitnijeg detalja.

5. Uvijek budi nasmijan.

6. Sakrij svoj donji veš i čarape u cimerov ormarić. Zatim ga optuži kako ti je on to ukrao.

7. Svaki put kada cimer u večernjim satima uđe u sobu, sačekaj malo, ustani i objavi naglas da se ideš tuširati i obaviti to. Radi ovo oko 3 tjedna.

8. Okreni sve svoje knjige tako da dio na kojoj piše ime knjige ide prema zidu. Kasnije prigovaraj kako nikad ne možeš pronaći knjigu koja ti treba.

Cimer

9. Šalji poruke tajnog obožavatelja na cimerov e-mail.

10. Pali i gasi svjetlo vičući: „Dosadno mi je, dosadno mi je, dosadno mi je...”

11. Pravi se da ti je mačka izmišljeni prijatelj. Pričaj s njom svaku večer, pravi se da je držiš, stavi kutiju s pijeskom ispod kreveta. Poslije dva tjedna objavi da je tvoja mačka nestala. Lijepi plakate po sobi i optužuj cimera za nestanak.

12. Prati i imitiraj cimera.

13. Sjedi na pod i pričaj sa zidom dok te on gleda.

14. Svaki put kad telefon zazvoni, otiđi vidjeti tko je na vratima.

15. Svaki put kad netko zakuca na vrata, javi se na telefon.

16. Svaki put kad cimer šeta po sobi, sudaraj se s njim.

17. Bulji u cimera 5 minuta svaki dan. Nemoj ništa govoriti, samo bulji u njega.

18. Kaži cimeru da ga je netko zvao i da je vrlo važno, ali se ne možeš sjetiti tko je to bio.

19. Daj ime svakom zidu u sobi. Pitaj zidove različita pitanja i zapisuj odgovore na papir. Onda pitaj plafon da ti da konačan odgovor. Na kraju reci cimeru kako ne vjeruješ plafonu.

Životopis

20. Kad uđeš u sobu, ugasi svjetlo, a kad izađeš, ponovo ga upali.

21. Isprintaj sotonske poruke i stavi ih tamo gdje ih cimer može naći.

22. Svaki put kad telefoniraš i cimer uđe u sobu, brzo reci pozivatelju da pričeka malo, otpuzi ispod stola i nastavi razgovor.

23. Komunicirajte jedino pantomimom.

24. Objesi plišane životinje o plafon sobe.

25. Posadi imaginarnu travu na podu. Svaki put kad cimer uđe u sobu, vrišti na njega da ne hoda po podu zbog trave. Stavi i znak ne gazi po travi.

26. Navij sat u 3:00 ujutro. Svaki put kad zazvoni, pritisni odgađanje zvona i reci cimeru da ustaješ za 5 minuta.

27. Nauči dosta poslovica. Nemoj pričati ništa osim tih poslovica sljedeća tri tjedna.

28. Svaki put kad se probudiš, vikni: „Gdje sam ovo, koji đav'o?” Zatim trči po sobi i vrati se u krevet. Ako te cimer pita što nije uredu, pravi se kao da nemaš pojma.

29. Nabavi biljku u pitaru. Pričaj s njom. Nakon nekoliko tjedana, počni se svađati s njom. Onda reci: „Više ne mogu živjeti s tobom pod istim krovom!" Istrči iz sobe i zalupi vratima. Otarasi se biljke, ali zadrži pitar. Odbij raspravljati o biljci.

30. Kupi nekoliko noževa. Oštri ih svaku večer, gledaj cimera i govori: „Uskoro, uskoro...”


31. Okupi nekoliko potencijalnih cimera u zgradi i malo ih provedi kroz stan. Ako oni pitaju za tvog starog cimera, kaži: „On/a? On/a neće još dugo biti tu”.

Profesori

32. Skupi dosta kemijski i stavi ih na jednu stranu sobe. Običnu olovku stavi na drugu stranu sobe. Smiji se običnoj olovci.

33. Pravi se kao da si jako bolestan i blizu smrti oko dva tjedna. Zovi svećenika da te posjećuje u sobi. Napiši oporuku u kojoj sve ostavljaš svom cimeru. Jednog dana ozdravi (jer se dogodilo čudo). Inzistiraj na tome da i tvoj cimer napiše oporuku ostavljajući sve tebi. Svaki put kad zakašlje, pitaj ga umire li.

34. Živi na hodniku mjesec dana. Onda pokupi sve svoje stvari iz hodnika i reci cimeru da je sada njegov red.

35. Čuvaj tarantulu u tegli tri dana. Onda se riješi tarantule, ali ostavi teglu. Ako tvoj cimer pita gdje je, reci: „Tu je negdje, skriva se”.

36. Pomjeri sve stvari u sobi na jednu stranu i pitaj cimera zna li koliko teži slon, a da pri tom zabrinuto gledaš u pod.

37. Kada tvoj cimer uđe u sobu, pravi se da telefoniraš; vrišti i psuj onoga na drugoj strani. Kad završiš razgovor, reci cimeru da je to bila njegova mama i da će ga ponovo nazvati.

38. Počni nositi krunu. Ako ti cimer kaže da je skineš, reci mu: „Tko si ti da mi to kažeš? Kralj?”

39. Rasporedi plišane igračke po sobi i svakoj stavi kapicu za zabavu na glavu. Uključi glasnu glazbu. Kad tvoj cimer uđe u sobu, ugasi glazbu, skini kapice s plišanih igračaka i pokupi ih. Onda kaži cimeru: „Bilo je lijepo dok je trajalo”.

40. Svaki put kad tvoj cimer pere zube, promatraj ga i zapisuj bilješke. Onda napravi novine s člankom o njemu i objavi ih u zgradi. Ako se tvoj cimer buni, reci mu: „Ljudi imaju pravo znati istinu”.

41. Kada cimer uđe u sobu, reci: „Opet ti!” i onda izađi iz sobe psujući i proklinjući.

42. Napravi nered u sobi i otiđi. Vrati se nekoliko sekundi nakon što tvoj cimer uđe u sobu, razgledaj i kaži: „Eto, malo napustim sobu i ti napraviš krš!”

Ljubav

43. Sjedni i bulji u cimera satima. Dovedi i nekoliko prijatelja da ti se pridruže. Jedite kikiriki i bacajte malo vašem cimeru. Onda kaži: „Ni zoološki vrtovi nisu što su nekad bili”.

44. Svaki put kad uđeš u sobu, sjedi na stolicu i nasloni se na nju tako da padneš preko nje. Histerično se smiji svaki put kad padneš. Sljedeći tjedan uradi isto, ali umjesto smijeha pokunjeno kaži: „Ovo više nije smiješno”.

45. Kupi hrčka kao ljubimca. Kupi mikser i svaki dan pravi milkshake. Jednog dana riješi se hrčka (ostavi ga kod kuće) i napravi shake koristeći puno kečapa. Kada tvoj cimer uđe, pogledaj u shake pa u krvavi mikser i u prazan kavez te reci cimeru: „Eto, zanimalo me...”

46. Pitaj cimera može li tvoj imaginarni prijatelj ostati jednu noć kod vas. Ako cimer kaže da, zamoli ga da isključi glazbu jer imaginarni prijatelj ima glavobolju.

47. Pozovi cimera da prespava kod tebe.

48. Kad tvoj cimer pozove prijatelja kod vas, sakrij se ispod jorgana i bulji u njih vireći ispod jorgana. Također možeš koristiti teleskop ili dvogled.

49. Neprekidno mu se obraćaj sa FRODO.

50. Uzmi vrećicu, najobičniju iz trgovine, idi po stanu kao da loviš nešto sićušno govoreći: „Vau, molekule...”

Komentari na članak

Vezani članci

Svjetski dan borbe jastucima

Na današnji dan

VIDEO: Svjetski dan borbe jastucima

Ove godine Svjetski dan borbe jastucima obilježava se 2. travnja, a po prvi put događaj je organiziran i u Zagrebu. Uzmite svoj jastuk i uputite se s prijateljima na Trg Petra Preradovića gdje vas čeka zabava i dobar provod.

Mozgaonica

Pametna igraonica

U Zagrebu otvorena Mozgaonica – jedinstveno mjesto za učenje i zabavu u svijetu

Mozgaonica vas poziva da iz prve ruke saznate sve o „Think & Solve” edukacijskom programu.

Jesen u krošnjama

Topli čaj, ljubav i kišobran

Zabavne aktivnosti kojima ćete oživjeti tmurne jesenske dane

Ne, ovo nije još jedan sladunjavi članak o zaljubljenosti. Predlažemo vam zaista korisne ideje o tome kako se ove jeseni zabaviti samostalno, u paru ili s ekipom.

Teretana utezi

Fitness u zagrebačkim studentskim domovima

Teretane prilagođene studentskim džepovima

Teretane studentskih domova u ovim proljetnim mjesecima okupljaju velik broj studenata i studentica. U njima se relativno jeftino može dobiti sve potrebno za solidan trening.

Livada

Tri, dva, jedan – živi!

Sedam dobrih razloga da se izvučete iz udobnosti vlastitog doma

Došao je vikend i vrijeme za odmor od učenja i pisanja silnih zadaća, ali vi i dalje ostajete zatvoreni unutar četiri zida, gledajući jednu epizodu omiljene serije za drugom jer je to postao vaš život i u tome ne vidite ništa loše. Donosimo vam sedam razloga zašto biste to trebali promijeniti.