Zabava u klubu Boogaloo

Uspješna Future Scope sezona nastavlja se gostovanjem Christiana Smitha

Christian Smith

U Zagreb ovoga vikenda u sklopu Future Scope serijala prvi puta dolazi Christian Smith, DJ, producent prepoznatljiv i vlasnik renomirane etikete Tronic. Pridružit će mu se naš najcjenjeniji DJ i producent Petar Dundov, miljenica domaće publike Lea Dobričić te rezident Shi Pe.

U zagrebački Boogaloo klub premijerno stiže Christian Smith u sklopu Future Scope serijala. Možete ga čuti u subotu, 8. travnja. Za one koji ne znaju, djeluje na začelju elektroničke glazbe više od desetljeća sa svojim prepoznatljivim groovy techno zvukom.

Njegov posljednji album Stranger Than Paradise osigurao je hvale diljem svijeta svojim izvrsnim plesnim izborom glazbenih brojeva koji plove između njegovog širokog spektra techno glazbe. Dominirao je ljestvicama i DJ playlistama postojanom distribucijom na visoko profiliranim izdavačkim kućama kao što su Plus 8/Minus, Drumcode, Cocoon, Bedrock, Mobilee i vlastitoj Tronic.

Tronic je nedavno proslavio 200. izdanje, a uz etiketu postoji i Tronic Radio, tjedni show emitiran na preko 100 radio stanica diljem svijeta. Christianov je raspored trenutno popunjeniji nego ikad, uključujući regularne Tronic zabave u Londonu, Miamiju, Tokyju, Buenos Airesu, Barceloni, Amsterdamu, New Yorku i Madridu. Godišnjim gostovanjima na Richie Hawtinovim Enter zabavama u klubu Space na Ibizi i mnogim festivalima diljem svijeta, sa sigurnošću možemo reći da će zadržati svoju relevantnost i poziciju na samom vrhuncu elektronske glazbe.

Ovim događajem, na kojem će se Christianu Smithu pridružiti i naš najcjenjeniji DJ i producent Petar Dundov, miljenica domaće publike Lea Dobričić te rezident Shi Pe, nastavlja se uspješna Future Scope sezona. Ona u narednim mjesecima donosi i gostovanja nekih od svjetskih DJ zvijezda kao što su Monika Kruse, Joris Voorn, Oxia, Wade te Chris Liebing. Informacije možete pratiti na poveznici.

Ulaznice će se moći kupiti samo na ulazu u Boogaloo klub, i to po cijeni od 60 kuna prije ponoći te 80 kuna nakon. Uslijedit će službeni after party u Aquarius klubu gdje vas očekuju Senno i Matya.

Komentari na članak

Vezani članci

Ansambl LADO

Splitski spektakl

LADO pomiče granice kulturoloških događanja u Spaladium Areni

Predstavnici najljepše hrvatske glazbene i plesne tradicije pripremaju još jedan nastup uz spektakularnu, inovativnu produkciju u velikoj sportskoj areni.

Jure Miloš

Intervju s Jurom Milošem, sviračem etno glazbe

"Potrebno je iskazati poštovanje prema našem kulturnom naslijeđu"

Student Jure Miloš gaji ljubav prema etno glazbi, a ona ga je odvela i na putovanje po svijetu. Dosada je nastupao u Americi i Kanadi, a u budućnosti slijede nastupi po Europi, Africi i Aziji.

croatia winter music festival

Croatia Winter Music Festival

Zagreb jedna od najpoželjnijih svjetskih destinacija za Novu godinu

Prvo izdanje Croatia Winter Music Festivala u tjedan dana okupilo je više od 25 000 posjetitelja uz nastupe 25 svjetskih DJ-eva, među kojima su i legendarni Armin van Buuren, R3hab, Felix Jaehn, Sander van Doorn, MOTi i Headhunterz.

EBAN Winter University 2016

Europska konferencija poslovnih anđela

Studentima veliki popusti na ulaznice za EBAN Winter University

U cijenu je uključen ulaz na dva dana konferencije, ručak za oba dana te ulaz na završni networking party. Ova ponuda je limitirana, odnosno traje do srijede 23. studenog u 23 sata.

Filozofski teatar - Sennett i Sassen

Hrvatsko narodno kazalište poziva

Najvažniji sociološki par današnjice u novom izdanju Filozofskog teatra

Richard Sennett i Saskiji Sassen, dvoje najpoznatijih sociologa današnjice – koji su ujedno 30 godina u braku – u novom izdanju Filozofskog teatra.