Zimske radosti

Ukližite u blagdansku čaroliju sa Žutim Mačkom

Adventsko klizalište by Žuti Mačak

Rasplesane maskote, klizačice, najpoznatija lica u gradu, DJ, disko kugla i brojna iznenađenja očekuju vas ispred glavnog ulaza u Arena centar.

Tko je bio na prošlogodišnjem Adventskom klizalištu by Žuti Mačak, zna da ne dobiva mačka u vreći. Jednako zanimljiv scenarij najavljuje se i ove godine, u nedjelju, 27. studenog od 17 sati kada putnička agencija Žuti Mačak otvara vrata Adventskog klizališta ispred glavnog ulaza Arena centra.

Adventsko vrijeme mnoge od nas podsjeća na djetinjstvo i dobru zabavu na snijegu i ledu. Upravo nam je to bila glavna motivacija za otvaranje Adventskog klizališta by Žuti Mačak koje tradicionalno organiziramo svake godine u suradnji s Arena centrom. Iako su temperature prilično visoke za ovo doba godine, to nas nije obeshrabrilo u pripremanju prave blagdanske čarolije na ledu. najavili su iz putničke agencije Žuti Mačak.

Na ovogodišnjem Adventskom klizalištu očekuju vas rasplesane maskote, klizačice iz Skating kluba LEDA, disko i fotografiranje na ledu, prigodni facepainting te figure od balona koje će za sve ledoljupce izrađivati klaun Balonko. A sve to će pratiti prepoznatljiv glas Saše Bunete koji svakodnevno nasmijava slušatelje Antene Zagreb kao Milivoj Lulek.

Osim svečanog otvorenja, Žuti Mačak pruža još mnogo razloga za dolazak na klizalište sve do 31. siječnja sljedeće godine Škola klizanja, disko na ledu petkom i subotom, zabavni program za djecu svakog vikenda, predstave, maskote i nagradne igre čine ovo mjesto neizostavnim okupljalištem najljepšeg adventa u Europi. Sve dodatne informacije potražite na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Zdrava prehrana

Vratite se u formu

Što nakon blagdanskog prejedanja?

Donosimo vam niz namirnica idealnih za blagdansku detoksifikaciju!

11 božićno-filmskih činjenica koje niste znali!

Božić na filmski

11 božićno-filmskih činjenica koje sigurno niste znali

Tko je trebao glumiti vilenjaka u „Elfu“? Zašto je Grinch zelen? Odakle ideja Burtonu za „The Nightmare before Christmas“? Donosimo vam zanimljivosti o božićnim filmovima koje niste znali.

deep purple

Oproštajna „inFInite“ turneja

Tvorac „rifova koje svi znaju“, legendarni Deep Purple, dolazi u Hrvatsku

Purplovce koji su obilježeni i upisani u povijesti rocka kao bend koji je utemeljio novi zvuk, hrvatska publika ima prilike čuti 16. svibnja u Areni Zagreb.

Sveučilište u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu

Novi akademski kalendar: Nastava započinje 1. 10, prvi slobodan dan slijedi vrlo brzo

U kalendaru za 350. akademsku godinu Sveučilišta u Zagrebu vidljivi su točni termini svih ispitnih rokova, periodi odmora za studente, ali i ono najvažnije mnogima – popis blagdana koji će smanjiti broj radnih dana u tjednu.

božić

Božićni Barometar 2015.

Hrvati 5. po potrošnji u Europi i svijetu

Prema istraživanju Ferratum grupe, Hrvati su jedni od najvećih potrošača u svijetu za vrijeme božićnih blagdana. Najviše novca troše na knjige, glazbu, elektroniku, igračke i alkohol. Skloniji su šetnji po trgovačkim centrima, nego online kupnji.