Sveučilište u Splitu

U tijeku su upisi na besplatni tečaj korejskog jezika, kulture i povijesti

Koreja

Započeli su upisi u zimski semestralni tečaj Korejskog jezika, kulture i povijesti na Sveučilištu u Splitu. Tečaj je besplatan za redovite studente i zaposlenike splitskog Sveučilišta. Rok za prijavu je 11. listopada.

Na Sveučilištu u Splitu započeli su upisi u program Korejskog jezika, kulture i povijesti. Program će se odvijati tijekom zimskog semestra akademske godine 2019/2020. Semestralni tečaj ovog programa trajat će deset tjedana, odnosno sastojat će se od ukupno trideset sati.

Program Korejskog jezika, kulture i povijesti besplatan je za sve redovne studente i zaposlenike Sveučilišta u Splitu, a s nastavom će započeti 11. listopada. Drugi zainteresirani građani također mogu pohađati semestralni tečaj uz nadoplatu u iznosu 950 kuna. Svi zainteresirani koji žele pohađati ovaj tečaj moraju dostaviti ispunjenu prijavnicu uz popratnu dokumentaciju koordinatorici programa putem e-mail adrese jnovak@ffst.hr. Polaznici tečaja koji su ga obvezni platiti moraju dostaviti i potvrdu o uplati.

Tečaj je nastao u suradnji Filozofskog fakulteta u Splitu i Hakuk University of Foregin Studies iz Seoula. Prijave se zaprimaju sve do početka nastave, a prijavnicu možete pronaći ovdje.

Komentari na članak

Vezani članci

Kapa na parama

Online studiranje

Studirajte na Harvardu iz vlastitog dnevnog boravka

Online studiranje novi je način studiranja. Dok je u svijetu ovaj trend uzeo maha, u Hrvatskoj je ta ideja tek u ranoj fazi razvoja.

Učenje jezika

Za mlade s područja Šibenika

Besplatne radionice talijanskog i rumunjskog jezika

Imaš dovoljno slobodnog vremena i želiš ga iskoristiti radeći nešto kvalitetno i korisno? Sudjeluj na besplatnim radionicama na kojima ćeš, pričajući s izvornim govornicima, dobiti fantastičnu priliku upoznati se s talijanskim i rumunjskim jezikom. Zaista izvrstan način za ulaganje u sebe i vlastito znanje, zar ne?

Ljetni tečaj hrvatskog jezika

Događanja u Klubu mladih Split

Ljetni tečaj hrvatskog jezika za strance

Klub mladih Split organizira Ljetni tečaj hrvatskog za strance koji će se održavati od 20. lipnja do 10. kolovoza. Prijave za sudjelovanje traju do 15. lipnja.

Studenti i volontiranje

Aktivnosti za mlade

Četvrtak s Klubom mladih Split: crtanje, pisanje Erasmus+ projekata i Kvizazov

Za svakog će se ponešto naći ovog tjedna, točnije u četvrtak, u organizaciji Kluba mladih Split. Istog su dana na programu prvi susret u sklopu tečaja crtanja, besplatna edukacija o pripremi i pisanju Eraasmus+ KA1 projekata te 5. izdanje Kvizazova.

Cjeloživoto učenje

Cjeloživotno učenje

25 internetskih tečajeva za stjecanje traženih vještina

Kako bismo ostali u toku s novitetima u svijetu, važno je prihvatiti koncept cjeloživotnog obrazovanja. Osim na fakultetu, mnogo kvalitetnog znanja možemo steći pohađajući besplatne "online" tečajeve.