Jedinstvena atrakcija

U Hrvatskoj se otvara Muzej mamurluka – prvi je u svijetu, a osmislili su ga studenti!

Muzej mamurluka

– Atmosferu pijanog puta kući dočarat će četiri prostorije, a avantura počinje ulaskom u Muzej gdje je vizualno dočarana prva stanica puta koji počinje izlaskom iz zagušljiva kluba ili bara. – ističu osnivači prvog Muzeja mamurluka.

Prvi Muzej mamurluka u svijetu otvara se 1. prosinca u Zagrebu, na adresi Preradovićeva 8. Ovo nezaboravno mjesto zaboravljivih događaja projekt je skupine studenata koncipiran kao “pijani povratak kući”.

Ideja ove jedinstvene atrakcije rodila se tijekom večernjeg izlaska kada su studenti Rino Duboković i Roberta Mikelić, kako kažu, s društvom prepričavali vlastite priče o pijanstvima. Reakcije su ih dovele do otvaranja muzeja u kojem će takve priče biti izložene uz po jedan predmet koji bi ih najbolje predstavio.

– U realizaciji ideje pomogli su redom studenti koji su odabrali prostor, osvjetljenje, oslikali zidove, ali i poslali priče. Atmosferu pijanog puta kući dočarat će četiri prostorije, a avantura počinje ulaskom u Muzej gdje je vizualno dočarana prva stanica puta koji počinje izlaskom iz zagušljiva kluba ili bara. – poručuju osnivači.

Muzej mamurluka zasigurno će postati nezaobilazno mjesto ovog adventa za sve ljude željne dobre zabave i smijeha. Bit će otvoren svakog dana od 09:00 do 23:00, a valja istaknuti da će priče biti izložene na hrvatskom i na engleskom jeziku.

Komentari na članak

Vezani članci

Mali piknik 2016

Mali piknik na Gornjem gradu

Šarmantni gastronomski predah skriven od zagrebačke gradske vreve

Ljetnu večer završite na dekici u opuštenom piknik-druženju u starogradskom ambijentu i šarmantnoj atmosferi s najljepšim pogledom na grad.

Obrnuta soba

Mjesta koje svaki zagrebački student treba posjetiti

Atipičan muzej u kojemu ne vlada tišina i ništa nije kao što se čini

Upitali smo ih planiraju li uvesti i hologram 2Paca da šeta ovim izložbenim prostorom, no odgovor je bio negativan. A man can hope...

Prijateljstvo, Pexels

Najbolji glazbeni festivali

Upoznaj i posjeti najpopularnije glazbene festivale u Hrvatskoj

U nedostatku ideja što zabavno raditi ovoga ljeta, donosimo ti sažetak svih najpopularnijih glazbenih festivala koji će se odvijati ovoga ljeta na našoj obali, ali i u srcu Zagreba.

Argentinski tango, prezentacija

Prezentacija studija Tango Zagreb

Strastveni argentinski tango vodi vas k neizmjernoj slobodi

Da je argentinski tango disciplina koja plesače odvodi daleko od stvarnosti, u područje neizmjerne slobode, kreativnosti i igre, zainteresiranima će pokazati ekipa instruktora i asistenata plesnog studija Tango Zagreb.

ICT-Edu

Istraživanje Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu

Tehnologija u obrazovanju

Prema rezultatima istraživanja, redovni studenti sestrinstva smatraju da je tehnologija važna u obrazovanju. Štoviše, studenti nauče više i brže kada im se predaje pomoću novih tehnologija.