Koncert u Tvornici kulture

Tom Odell premijerno u Hrvatskoj, u prodaji posljednje ulaznice

Tom Odell

Zagrebački koncert bit će jedinstvena prilika za doživjeti uživo Toma Odella, izuzetno talentiranog kompozitora i tekstopisca, poznatog po svojim grandioznim melodijama i emotivnim nastupima.

Tom Odell, mladi britanski kantautor, premijerno dolazi u Hrvatsku. Koncert u Tvornici kulture zakazan je za nedjelju, 10. veljače, a u prodaji se nalazi posljednjih 200 ulaznica.

Velika europska turneja počinje 17. siječnja u Hannoveru, da bi se nastavila dalje po Njemačkoj, Francuskoj, Poljskoj, Češkoj, Belgiji, Litvi, Latviji, Finskoj, Luksemburgu, Rusiji, Ukrajini, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Mađarskoj, Bugarskoj, Rumunjskoj, Makedoniji, a sve završava 18. veljače u Istanbulu. U mjesec dana Tom će obići 23 grada i posjetiti najveće dvorane.

Nazvana po aktualnom trećem studijskom albumu, turneja Jubilee Road promovira hvaljeno izdanje najavljeno singlom If You Wanna Love Somebody, s kojega je skinut još i duet s Alice Merton Half As Good As You te istoimeni Jubilee Road.

Izuzetno talentirani kompozitor i tekstopisac poznat je po svojim grandioznim melodijama i emotivnim nastupima, a uz brojne nagrade bilježi i gotovo dva milijuna prodanih ploča. Uz klavir kao glavni instrument kanalizira osjećaje kroz tekstove i glazbu, a zagrebački koncert bit će jedinstvena prilika za vidjeti njegov nastup uživo.

Svoje prve korake Tom Odell ponajviše treba posvetiti Lily Allen, poznatoj britanskoj glazbenici i šefici Columbijinog labela In The Name Of koja je toliko bila očarana njegovom energijom da ga je odmah potpisala. Debitantski EP Songs From Another Love uključivao je megahit i prvi singl Another Love koji ga je odmah katapultirao među najjača mlada otočka imena.

Već u svojoj prvoj sezoni ulovio je laskavu titulu na dodjeli BRITs' Critics' Choice Awarda, BBC ga je uvrstio među top 15 autora koji su BBC Sound Of 2013, a televizijski debi odradio je u emisiji slavnog Joolsa Hollanda. Prvi duži materijal, album Long Way Down iz 2013., odmah je uletio na prvo mjesto britanske top liste albuma, da bi 2014. Odell zaslužio i prestižnu Ivor Novello nagradu koja se dodjeljuje skladateljima i autorima tekstova.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 150 kn, a na sam dan koncerta iznosit će 180 kn. Službena su prodajna mjesta Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima i online

Komentari na članak

Vezani članci

gb

„Seekers And Finders" turneja

S neukrotivom scenskom energijom Gogol Bordello vraća se u Tvornicu

Tri godine nakon što je rasprodao Tvornicu kulture, bend Gogol Bordello vraća se na krilima novog albuma „Seekers And Finders" koji će biti objavljen ove godine.

Plavi orkestar

Dom sportova

Koncert Plavog orkestra gotovo rasprodan

S novim singlom „Kad ti ljubav ime prozove” Plavi orkestar vraća se zagrebačkoj publici, koja ga, s tristotinjak preostalih ulaznica, očigledno željno očekuje.

jinx

Promocija novog albuma u Tvornici

Jinx još daleko od isteka roka trajanja

U krcatoj Tvornici kulture Jinxi su dobrih dva sata prašili s novom robom s albuma "Pogrebi & pomiriši", ali i sa starim dobrim stvarčinama.

Predstava "Fantazmija"

Plesne izvedbe

„Fantazmija” i „Noći...koreofrenija” nova su gostovanja u ZPC-u

„Fantazmija – poetski teatar u sjenama” na rasporedu je Zagrebačkog plesnog centra 24. ožujka, a „Noći...koreofrenija” prikazat će se 30. ožujka.

Jinx

Zagrebački koncerti

Grupa Jinx održava dvostruki koncert u intimnom Saxu

Nakon 2014. u kojoj su obilježili dvadeset godina na sceni Jinx u novu godinu ulaze s dva posebna zagrebačka koncerta.