Nagradni natječaj

Tko kaže da ne možete osvojiti ulaznice za tulum godine i paket Zagrebačke banke?

Nagradni natječaj „Tko kaže da ne mogu...“

U tijeku je nagradni natječaj "Tko kaže da ne mogu..." Najkreativnije, najduhovitije i najoriginalnije očekuje odličan početak akademske godine.

Akademska godina je krenula i već lagano razmišljaš o prvim ispitima, marljivo skupljaš skripte, ideš na sva predavanja i učiš kako bi kolokvirao sve. Doista? 

Svi znamo kako izgleda početak godine na faksu. Ispijanje kave od dva sata za vrijeme predavanja, prejedanje u menzi... Nisi još ni siguran što točno slušaš ovaj semestar. Profesora ćeš upoznati na ispitnom roku ako do njega dođeš, jer rečenicu: Hej, daj me zapiši danas!, koristiš svakodnevno.

Al' čemu briga? Tko kaže da ne možeš tulumariti do zore? Možeš, možeš, a Zagrebačka banka će ti u tome pomoći. 

U komentaru ispod objave na Facebook stranici dovrši rečenicu Tko kaže da ne mogu... na temu studentskog života (bilo što vezano uz učenje, izlaske, rad, studentski budžet...) i osvoji ulaznicu za najveći tulum u gradu – Sveučilišnu Brucošijadu. Osim toga, čeka te i cool poklon Zagrebačke banke!

Dvadeset najkreativnijih, najduhovitijih i najoriginalnijih među vama pobjeđuje i osigurava si odličan početak akademske godine. Nagradni natječaj spomenute banke i bloga za mlade Tkokaze.hr traje do četvrtka, 20. listopada, do kraja dana, a dobitnici će biti objavljeni na Facebook stranici u petak ujutro, 21. listopada. Ti sigurno znaš što sve možeš kao student, zato klik na objavu i sudjeluj još danas.
 
A tko kaže da ne možeš brinuti o svojim financijama? Ugovori Zabin Paket za mlade za 0 kuna i dobivaš Maestro beskontaktnu karticu, mobilno i internet bankarstvo i druge usluge.

Komentari na članak

Vezani članci

Štedopis

Nagradni natječaj

Edukativna Online plaćanja nagrađuju mlade s 1000 kuna na tjednoj bazi

Pozivaju se mladi željni znanja i učenja da se odazovu programu financijskog obrazovanja Online plaćanja. Do kraja nagradnog natječaja dijele se još dvije tjedne nagrade od 1000 kuna, a svaki dan 100 kuna.

Studenti tulumare

Nagradni natječaj

Tko kaže vodi te na Sveučilišnu brucošijadu

Put do dobre zabave trnovit je, zato se pripremi na skrolanje po svojoj galeriji na mobitelu i probaj pronaći svoju omiljenu ludu fotku s partija.

Mobitel

Pametno trošenje novca

Tko kaže da studenti ne znaju planirati?

Od milijun aplikacija koje imate na svojim pametnim telefonima, Financijski će vam planer postati najdraži jer pomaže da pametnije trošite novac.

Naslovna 2015

Najbolji studentski party vraća se  u Zagreb

Sveučilišna Brucošijada – savršen početak nove akademske godine

Nakon što je prošlogodišnju, prvu Sveučilišnu Brucošijadu posjetilo preko 4000 mladih, vrijeme je da se zagrebačkim studentima i ove godine priredi najbolji mogući party za početak nove akademske godine.

Nagradni natječaj "Online plaćanja"

Edukativni nagradni natječaj

Proglašena nova dobitnica tjedne nagrade natječaja „Online plaćanja”

Nagradni natječaj „Online plaćanja” započeo je 5. ožujka. Ovotjedna dobitnica novčane nagrade od 1000 kuna je Dina, studentica Filozofskog fakulteta u Osijeku. Vaša šansa za povećanje financijske pismenosti i osvajanje nagrade traje do 26. ožujka.