Bezbrižno surfanje

Tarifa za mlade nudi neograničeni filmski, serijski i sportski sadržaj te aplikacije koje ne troše gige

Mobitel, Izvor: Pixabay (https://pixabay.com/en/iphone-smartphone-apps-apple-inc-410311/)

Najpopularniji servisi Youtube, Netflix, HBO GO, Pickbox i MAXTV To Go dostupni su ti u džepu gdje god krenuo. A tu su i Instagram, Facebook, Messenger, WhatsApp, Viber ili Deezer koji ne troše gige.

Imaš potrebu gledati serije i filmove na svakom koraku, na društvenim mrežama objavljuješ svakog trenutka i tekstaš unedogled? Cijela tvoja ekipa živi za nova iskustva i doživljaje, a sve bitno i nebitno dijelite međusobno i online? Zato je tu još jača Tarifa za mlade koja ti omogućuje neograničeno i neprekinuto gledanje najboljeg filmskog, serijskog i sportskog sadržaja bez trošenja giga iz paketa. Najpopularniji servisi Youtube, Netflix, HBO GO, Pickbox i MAXTV To Go dostupni su ti u džepu gdje god krenuo.

Foto: HT

Novost je da možeš izabrati jednu aplikaciju koja ti također neće trošiti internet iz tarife, a možeš birati između Instagrama, Facebooka, Messengera, WhatsAppa, Vibera ili Deezera.  Bezbrižno razmjenjuj doživljaje, novosti i emocije fotografijama, video porukama ili emotikonima i budi uvijek povezan. Jedan mjesec Instagram, drugi mjesec Facebook. Svaki mjesec možeš mijenjati aplikaciju koju želiš da ne troši gige, bez ikakve dodatne naknade.

Foto: HT

Za sve ostale online potrebe tu je 6 GB podatkovnog prometa uključenih u Tarifu, a za vječne romantike koji vole čuti tuđi glas tu su neograničeni razgovori i SMS poruke unutar HT mreže i ukupno 1000 minuta i SMS-ova prema ostalim mrežama.

Više saznajte na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Mars 1

Studijski program za buduće lidere

S faksa na posao uz Mars Leadership Experience program!

MLE omogućuje polaznicima programa odličan početak karijere pružajući im potrebna znanja i vještine da postanu budući lideri. Prijave sudionika zaprimaju se do 29. ožujka.

Seks

Provjereno dobri prezervativi

Siguran seks: Masculan – tvoj frend za happy end

Povjerenje je važno u odnosu, zato ga, uz ono koje u krevetu dajete svom partneru, dajte i Masculanu, jer s njim nikad nećete doživjeti onu neugodu kad svane dan

kofer

Odabir suputnika

8 tipova prijatelja s kojima se susrećemo planirajući putovanje

Svako je novo putovanje i nova avantura, no ako svoje suputnike ne odaberemo mudro ono može postati triler. Ovo je 8 tipova prijatelja s kojima se susrećemo svaki put kada planiramo pakiranje kofera.

Vipnet Back to school

Odlične tarife, kul uređaji i brdo megabajta

Možda je "lito prošlo mala", ali će zato jesen biti Zakon!

Dosta je žicanja 'hot spota' od frendova i biranja u koji kafić ćeš sjesti s društvom pod uvjetom da imaš pristup wi-fiju. Ljeto je možda bilo divno, ali jesen i početak akademske godine mogu biti još bolji.

Televizor

Četrdeset značajnih uređaja

Od skromnog patentnog zatvarača do Playstationa

Nema boljeg primjera od patentnog zatvarača, danas se nalazi svugdje, na šatorima, jaknama, odjeći, torbama...