Tulumi za studente u Rijeci

Studentski šalabahter za riječke brucošijade

Studenti tulumare

Pripremili smo vam popis ovogodišnjih riječkih brucošijada kako biste posjetili onu koja vam najbolje odgovara ili sve njih!

Početak akademske godine za svakog studenta predstavlja određena prava i obveze. No, najvažnija je obveza svakog pravog studenta – brucošijada. Nije bitno jeste li zbilja brucoš ili ste na drugoj godini faksa s još jednim predmetom s prve. Važno je da znate gdje su ovogodišnji studentski tulumi. Pripremili smo za vas kalendar događaja po Rijeci, da se stignete organizirati i stići na svaku brucošijadu. Nakon toga ćete napunjenih baterija biti spremni za nadolazeće kolokvije.

Studentski zbor Medicinskog fakulteta te Udruga FOSS u suradnji s Nina Boat Clubom organiziraju brucošijadu Medicinskog fakulteta. Mjesto je radnje noćni klub Nina. Plesat ćete na glazbene hitove za koje je zadužen DJ Miren, a zagrijat će vas cuga po sniženim cijenama. Početak je 4. studenog u 22 sata, a luda zabava trajat će do jutra.

Istu večer, ELSA organizira brucošijadu Pravnog fakulteta. Jedini studentski party koji se održava u prostorijama samog faksa, na poznatoj adresi Hahlić 6. Cijelu ćete večer moći cugati na mjestima gdje inače strahujete od kolokvija. Moći ćete sudjelovati i u nagradnim igrama koje će vas odvesti na, primjerice, KnockOut Snow Festival. Plesnu atmosferu omogućit će Mali s VELIKIM bend, a zabava počinje u 21 sat.

Ekonomski fakultet u Rijeci 10. studenog održava brucošijadu u prostoru popularnog noćnog kluba Karolina na Gatu. S Facebook stranica događaja doznajemo da će za ovu prigodu nastupati DJ Macola. Organizatori, Studentski zbor Ekonomskog fakulteta u Rijeci, spremaju i tombolu po cijeni od 10 kuna, kojom možete osvojiti odlične nagrade. Ako vam doček Nove godine u Budvi, večere u popularnim restoranima ili kolači zvuče primamljivo, posjetite brucošijadu ekonomista, a mi vam držimo palčeve za sreću.

Studentski zbor FMTU ove godine u samom centru Opatije, u Galiji, organizira brucošijadu Hotelijerskog faksa. U opuštenoj atmosferi popularnog kluba uz more možete se družiti, upoznavati, pjevati i plesati uz more. Vrijeme je radnje 10. studeni, a početak u 21 sat.

Savjetujemo vam da svakako posjetite neku od navedenih brucošijada. Zagarantirana vam je odlična zabava, super ekipa i puno lijepih priča i uspomena. A tko zna, možda vas čašica opusti pa napokon priđete onoj zgodnoj kolegici što sjedi ispred vas na predavanju. 

Komentari na članak

Vezani članci

Sims prosidba

Istraživanje portala Studentski.hr

Studentski stavovi o braku: „Udaj se za mene u tridesetoj!“

Dolaskom recesije u medijima su sve češće zastupljene priče o razvrgavanju brakova i raskidu dugogodišnjih veza. Studentski.hr odlučio je složiti kratku anketu i ispitati studente kao buduće roditelje o njihovim stavovima o braku.

Ženska torba

Nadohvat ruke

Predmeti koje bi trebala sadržavati svaka ženska torba

Za one koji pakiraju torbu ne samo za plažu već i za posao donosimo popis stvari koje bi se u njoj trebale naći kako biste si olakšali život u vrelim ljetnim danima.

Začini

Korelacija hrane i sna

Deset namirnica koje vas čine pospanima

Razlog zijevanju nakon obroka nije samo prejedanje. Određene namirnice u nama stvaraju osjećaj pospanosti bez obzira na to u kojoj ih količini konzumiramo.

Cambridge

Nezadovoljstvo britanskih studenata

Velika Britanija: 20 fakulteta na koje je teško upasti, a nisu nužno dobri

Anketa koja je provedena i objavljena na The Complete University Guide's 2016 league table pokazala je lošu statistiku među najboljim fakultetima u Velikoj Britaniji.

Studenti

Brucošijada

Opak će se dim nadviti nad Tvornicom zahvaljujući brucošima umjetničkih akademija

Ako si student neke od navedenih akademija, ili se samo želiš dobro provesti u društvu zanimljive ekipe, obavezno svrati u Tvornicu kulture u petak 24. studenog 2017. u 22 sata.