Nagradni natječaj

Studentski.hr vodi vas na Brucošijadu Pravnog fakulteta!

Koncert

Tri će sudionika nagradnog natječaja osvojiti po dvije ulaznice za Brucošijadu Pravnog fakulteta, koja će se ove subote održati u Clubu Roko.

Ovogodišnja Brucošijada Pravnog fakulteta u Zagrebu održat će se za koji dan, preciznije 13. listopada. Studente prava, socijalnog rada, javne uprave, poreznog studija, kako brucoše tako i one starije, ali i njihove prijatelje u Clubu Roko zabavljat će Tamburaški sastav Salaš i DJ u pauzama. Prodaja ulaznica već je danima u punome jeku, a dobru vijest onima koji ih još nisu kupili donosi Studentski.hr jer upravo ovaj portal nagrađuje svoje čitatelje s 3x2 ulaznice.


Studenti Pravnog fakulteta partijaju uz tamburaše


Za sudjelovanje u nagradnom natječaju trebate ostaviti svoj komentar na objavu ovog članka na službenoj Facebook stranici portala te objasniti zašto biste baš vi i vaša pratnja (koju ćete tagirati) trebali provesti subotu na Brucošijadi. Igramo se do 12. listopada u 10:00, nakon čega će se proglasiti dobitnici.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Blixa Bargeld i Teho Teardo

Koncert u Pogonu Jedinstvo

Blixa Bargeld i Teho Teardo vode nas na emocionalno putovanje između Rima i Berlina

Suradnja Teha Tearda i Blixe Bargelda rezultirala je drugim zajedničkim albumom "Nerissimo." Zagrebačka ga publika ima priliku čuti uživo 7. veljače 2017. u klubu Močvara.

Sveučilišna brucošijada

Ne propustite najveći studentski tulum u ovoj akademskoj godini

Objavljen „line up” za najveću Sveučilišnu brucošijadu

Jeftino piće, tri stagea, SC, 24. listopada - be there!

INmusic

Nagradni natječaj

OTP banka i studentski.hr vode te na INmusic

Jedan od najvećih glazbenih festivala i ove je godine na Jarunu od 20. do 22. lipnja. Pokažite što znate o financijama i bankarskim uslugama za studente i dočekajte ljeto na INmusicu.

Indie tulum KSET 2016

Disco sekcija KSET-a

Ultimativni indie tulum u subotu u KSET-u

Nema vam druge nego da uskočite u plesne cipele, stavite naočale s baš debelim okvirima i uputite se prema KSET-u.

Koncerti

Brucošijada u Clubu Roko

Ekonomisti partijaju u listopadu; za partijanje će dobiti i nagrade

Partijanere s Ekonomskog fakulteta i njihove prijatelje 20. listopada očekuje zabava uz DJ-a M7 i DJ Alwooxa. Dotad mogu kupiti svoje ulaznice i zaigrati nagradnu igru u organizaciji Hrvatske studentske asocijacije kako bi osvojili vrijedne nagrade.