Nagradni natječaj

Studentski.hr vodi vas na Brucošijadu Pravnog fakulteta!

Koncert

Tri će sudionika nagradnog natječaja osvojiti po dvije ulaznice za Brucošijadu Pravnog fakulteta, koja će se ove subote održati u Clubu Roko.

Ovogodišnja Brucošijada Pravnog fakulteta u Zagrebu održat će se za koji dan, preciznije 13. listopada. Studente prava, socijalnog rada, javne uprave, poreznog studija, kako brucoše tako i one starije, ali i njihove prijatelje u Clubu Roko zabavljat će Tamburaški sastav Salaš i DJ u pauzama. Prodaja ulaznica već je danima u punome jeku, a dobru vijest onima koji ih još nisu kupili donosi Studentski.hr jer upravo ovaj portal nagrađuje svoje čitatelje s 3x2 ulaznice.


Studenti Pravnog fakulteta partijaju uz tamburaše


Za sudjelovanje u nagradnom natječaju trebate ostaviti svoj komentar na objavu ovog članka na službenoj Facebook stranici portala te objasniti zašto biste baš vi i vaša pratnja (koju ćete tagirati) trebali provesti subotu na Brucošijadi. Igramo se do 12. listopada u 10:00, nakon čega će se proglasiti dobitnici.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Hrvatsko narodno kazalište

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu

Starozagrebačke melodije i evergreeni na koncertu „Zagreb i ja se volimo tajno“

Koncert „Zagreb i ja se volimo tajno“ obilježit će kraj sezone zagrebačkoga HNK. Nastupit će članovi Drame, Opere i Baleta središnje nacionalne kuće.

Električni orgazam

Koncert u Vintageu

Električni orgazam vraća se u vrijeme kada je otvoreno odbacivao autoritete

U sklopu glazbenog programa „Sviraj Stare” sastav s 38 godina sjajne karijere, Električni orgazam, sa starim hitovima i pokojim iznenađenjem stiže pred zagrebačku publiku.

TOF-ov show premijerno u varaždinskom klubu Rogoz!

Tuborg Open Fair

TOF-ov show premijerno u varaždinskom klubu Rogoz!

Kandžija i njegove Gole žene premijerno će nastupiti na pozornici kluba Rogoz, podrumske scene varaždinskog HNK, 14. studenog.

Brucošijada Hrvatskog katoličkog sveučilišta

Zabava u Ritmu grada

Pripremite plesne cipelice za ritam brucošijade Hrvatskog katoličkog sveučilišta

Brucošijada Hrvatskog katoličkog sveučilišta održat će se 4. studenog u Ritmu grada. Narukvice potrebne za ulaz možete kupiti po cijeni od 20 kuna.

Apocalyptica

Koncert u KD "Lisinski"

Virtuozna Apocalyptica priprema dvosatni Metallica "show"

Dvosatni Metallica "show" u zagrebačku koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog dolazi 3. travnja, a zanimljivo će biti vidjeti i hoće li Apocalyptica u set listu uvrstiti i neke skladbe sa svježe objavljenog novog studijskog albuma Metallice.