Koncert u Tvornici kulture

Studentski.hr vodi te u društvo Otrovne Kristine!

Otrovna Kristina

Ako želite čuti kako će zvučati novi album Otrovne Kristine, igrajte se sa Studentskim.hr i možda baš vas odvede na koncert.

Zagrebački rock bend Otrovna Kristina vraća se u Tvornicu kulture. Koncert je zakazan za petak, 16. veljače.

Nakon sjajnog nastupa na Pozitivnom koncertu, najvećem dvoranskom glazbenom događaju, kada je eksplozivni trojac pomeo veliku dvoranu svojim moćnim zvukom, stiže u intimniji prostor. Bend već radi na drugom albumu jednostavnog imena Otrovna Kristina II, a zagrebački će nastup biti prilika za čuti i nekoliko stvari s novog uratka.

Materijal u pripremi naslijedit će odličan debi s pjesmama kao što su Pita, Igram da zaboravim, Vrata moći, Poljubi me u treće oko, Suša ili Viking koji je predstavio njihovu kombinaciju utjecaja rock prošlosti, njene sadašnjosti, ubojitih riffova i dvoglasnog pjevanja.

Nastup u Tvornici kulture za Otrovnu Kristinu znači i povratak na same početke jer se upravo tamo prvi puta pokazala uživo. Uz već poznati materijal koji ga je upisao u regionalne rock legende, trojac će na prvom nastupu u novoj godini predstaviti i novi album.

Želite li i vi među prvima čuti nove zvukove? Budite brzi jer Studentski.hr najbržeg čitatelja i njegovu pratnju vodi upravo na ovaj koncert. Sve što je potrebno jest ispod objave ovog članka na Facebook stranici portala ostaviti komentar s točnim nazivom prvog albuma benda. Prvi točan odgovor osvaja dvije ulaznice.

Ako ne budete imali sreće, ne brinite. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 30 kuna, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 40 kuna Mogu se kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Rockmarku (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shopovima (Varšavska 13 i Branimir centar), na svim prodajnim mjestima Eventima te online na Eventim.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

slaves

#12 INmusic

Slaves je novo ime INmusica

Energični, neukrotivi i beskompromisni britanski „punk-rock” duo – Slaves nastupit će na OTP World Stageu INmusic festivala #12.

Trijumfalni koncert Nene Belana u rasprodanom Domu sportova

Tri desetljeća karijere

Trijumfalni koncert Nene Belana u rasprodanom Domu sportova

Neno Belan ove je subote obilježio tri desetljeća svoje karijere. Održao je koncert za pamćenje u rasprodanom Domu sportova.

Ansambl Saše Avsenika

Kastafsko kulturno ljeto

U ritmu harmonika ansambl Saše Avsenika dolazi na Crekvinu

Godine 2009. došlo je vrijeme i za treću generaciju Avsenik glazbenika. Harmonika se ponovno vratila u njihove ruke, čime je nastao ansambl Saše Avsenika. Publika ga može čuti 26. srpnja na kastavskoj Crekvini.

Irena Žilić priprema spektakl u Lisinskom!

Anglosaksonski folk urešen keltskim motivima

Irena Žilić priprema spektakl u Lisinskom

Zagrebačka kantautorica Irena Žilić održat će koncert 20. svibnja u KD Vatroslav Lisinski. Ne propustite doživjeti čaroliju njene glazbe.

Neno Belan

Veliki koncert u Domu sportova

Neno Belan i Fiumensi pripremaju poseban program za proslavu 20 godina suradnje

Koncert u trajanju od tri i pol sata bit će koncipiran u tri dijela za koje čak postoje i nazivi.