Koncert u Tvornici kulture

Studentski.hr vodi te u društvo Otrovne Kristine!

Otrovna Kristina

Ako želite čuti kako će zvučati novi album Otrovne Kristine, igrajte se sa Studentskim.hr i možda baš vas odvede na koncert.

Zagrebački rock bend Otrovna Kristina vraća se u Tvornicu kulture. Koncert je zakazan za petak, 16. veljače.

Nakon sjajnog nastupa na Pozitivnom koncertu, najvećem dvoranskom glazbenom događaju, kada je eksplozivni trojac pomeo veliku dvoranu svojim moćnim zvukom, stiže u intimniji prostor. Bend već radi na drugom albumu jednostavnog imena Otrovna Kristina II, a zagrebački će nastup biti prilika za čuti i nekoliko stvari s novog uratka.

Materijal u pripremi naslijedit će odličan debi s pjesmama kao što su Pita, Igram da zaboravim, Vrata moći, Poljubi me u treće oko, Suša ili Viking koji je predstavio njihovu kombinaciju utjecaja rock prošlosti, njene sadašnjosti, ubojitih riffova i dvoglasnog pjevanja.

Nastup u Tvornici kulture za Otrovnu Kristinu znači i povratak na same početke jer se upravo tamo prvi puta pokazala uživo. Uz već poznati materijal koji ga je upisao u regionalne rock legende, trojac će na prvom nastupu u novoj godini predstaviti i novi album.

Želite li i vi među prvima čuti nove zvukove? Budite brzi jer Studentski.hr najbržeg čitatelja i njegovu pratnju vodi upravo na ovaj koncert. Sve što je potrebno jest ispod objave ovog članka na Facebook stranici portala ostaviti komentar s točnim nazivom prvog albuma benda. Prvi točan odgovor osvaja dvije ulaznice.

Ako ne budete imali sreće, ne brinite. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 30 kuna, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 40 kuna. Mogu se kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Rockmarku (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shopovima (Varšavska 13 i Branimir centar), na svim prodajnim mjestima Eventima te online na Eventim.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

najava koncerta

Predstavljanje Udruge za sindrom Down Zagreb

„Kromosom viška? Više radosti i ljubavi!“

Članovi Udruge za sindrom Down Zagreb najavili su Vannin koncert u sklopu humanitarne akcije „Uljepšajmo njihov svijet“. Prihod s koncerta i dobrotvorne akcije namijenjen je edukaciji i angažmanu logopeda i rehabilitatora koji će raditi s najmlađom djecom sa sindromom Down.

let3

Najava koncerta

Antivalentinovo uz Let 3 u Domu sportova

"Ništa ljubav, samo karanje", "prigodan" je slogan koncerta.

BK 2015

Božićni koncert

Održan drugi koncert studentskog pjevačkog zbora FFRi-a

Studentski pjevački zbor Filozofskog fakulteta u Rijeci održao je Božićni koncert 18. prosinca 2014. godine u prizemlju Filozofskog fakulteta u Rijeci.

Note

promocija novog albuma benda "The View"

Zagrebačka Tvornica kulture domaćin je škotskom indie pop bendu

"The View" je škotski indie pop bend koji će promovirati svoj novi album u zagrebačkoj Tvornici kulture. U utorak 9. veljače možete uživati u briljantnoj glazbi.

st.tropez

#12 INmusic

Nizozemski St.Tropez dolaze na Hidden Stage INmusica

Nizozemska garage-punk četvorka St.Tropez zasvirat će na Hidden Stageu dvanaestog izdanja INmusic festivala u sklopu Europavox projekta.