Nagradni natječaj

Studentski.hr vodi te na Ferragosto JAM!

Ferragosto Jam 2018

Nagradnim natječajem Studentski.hr pruža priliku tebi i tvojoj pratnji da se besplatno zabaviš uz više od 40 istaknutih imena domaće i regionalne scene koji će nastupiti na 11. izdanju Ferragosto JAM-a.

Još nas samo malo dijeli do najvećeg ljetnog festivala u Slavoniji. I ove godine Ferragosto JAM najavljuje spektakl koji će započeti 1. kolovoza i trajati do 5. kolovoza na Orahovačkom jezeru, predivnoj oazi unutar zaštićenog Parka prirode Papuk.

Festival će ugostiti više od 40 istaknutih imena domaće i regionalne scene. Lineup predvodi Hladno pivo, koji će u jednom danu izvesti čak dva nastupa (Old School i Greatest Hits), Tram 11, Darko Rundek, Let 3, PipsChips&VideoClips, TBF, Krankšvester, Jinx, Zdenka Kovačiček, Bolesna braća, Zabranjeno pušenje, Chui, Mašinko i mnogi drugi značajni predstavnici rocka, punka, elektronike, hip-hopa i srodnih žanrova. Uz raspored po danima, objavljena je i točna satnica festivala koji će u pogonu imati čak pet festivalskih pozornica smještenih oko samog jezera.

Još nemaš ulaznicu, a zaslužio si predah između ljetnih i jesenskih ispitnih rokova? Bez brige, Studentski.hr pruža ti priliku za besplatnu zabavu. Naime, jednom sudioniku i njegovoj pratnji poklanja festivalsku ulaznicu. Sve što moraš učiniti je obrazložiti zašto baš ti trebaš otputovati na produljeno, 11. izdanje Ferragosto JAM-a u komentarima objave ovog članka na Facebook stranici portala i javno ga podijeliti na svojem Facebook profilu. Nagradni natječaj traje do 30. srpnja u 20:00 kada će se i proglasiti dobitnik!

Komentari na članak

Vezani članci

Gluma

Studentski.hr traži glumce za snimanje promo spotova

SAZNAJ KOLIKO TE KAMERE VOLE

Studentski.hr traži dobrovoljne glumice i glumce, amatere i amaterke i sve one koji se dobro osjećaju u ulozi studenta u velikom Zagrebu. Prijave su otvorene do 15. prosinca u ponoć, stoga požurite.

Seksualne navike mladih

Istraživanje Studentskog.hr o seksualnim navikama mladih

Seksualna iskustva i maštarije studenata

Provjerite što zabavno studenti kažu o svojima seksualnim navikama i željama!

Slika 10

Jelena Gašpar

Kako je sve počelo

Moram priznat' da sam prva osoba na projektu koja je dobila otkaz (prvi put na današnji dan prije 4 godine jer sam "seljanka", a drugi put jer je zbilja bilo vrijeme da mlađi preuzmu posao). Ipak, i dalje ga ne mogu skroz pustiti. Još uvijek škicnem na Analytics da vidim kakvo je stanje, ulogiram se u sučelje, nemam srca maknut' se iz grupa.

Hostel Spinut

Studentski.hr i Studentski centar Split:

Jeftin smještaj za vrijeme Split Beach Festivala, a i dulje!

Ako ste ugrabili ulaznice za Split Beach Festival, ako niste i ako planirate, a jedino što se pitate jest gdje usred sezone nabaviti jeftini smještaj, nastavite čitati.

Aklea main

Liječnica na drugi način

INTERVJU: Aklea Neon donosi afro-soul melodiju na ovogodišnji Ferragosto JAM; dijelimo tri ulaznice

Svoje 12. izdanje festival će doživjeti od 1. do 5. kolovoza, a naša sugovornica Aklea jedan je od izvođača koji za sebe kaže kako je odlučila biti liječnica na drugi način, a na koji točno način, otkrivamo u intervjuu.