Sveučilišna brucošijada

Studentima poklonjen dodatan sat zabave u Studentskom centru

Sveučilišna brucošijada 2017.

S obzirom na to da se prebacujemo na zimsko računanje vremena, ova će Sveučilišna brucošijada doista dugo potrajati. A na tri floora zabavljat će nas Who See, Giuliano i Diktatori, Kuzma & Shaka Zulu, DJ Sasha Barthezz, Jakov Live i Fini Dečki.

Tek nas jedan dan dijeli od jednog od najiščekivanijih tuluma u jesenskim mjesecima – Sveučilišne brucošijade. Zakazan je, dakle, za 27. listopada, s početkom od 22 sata, a da se radi o pomno odabranom datumu pokazuje činjenica da se baš navedene noći prebacujemo na zimsko računanje vremena. Brucošima i starijim studentima poklonjen je tako još jedan sat za zabavu u Studentskom centru uz vrlo raznovrstan lineup.

Na Italo Disco flooru posjetitelje će zabavljati Giuliano i Dikatori s hitovima iz 90-ih, ali i Kuzma & Shaka Zulu koji su propustili samo jedno izdanje dosad i tako postali svojevrsno zaštitno lice studentskih tuluma u SC-u. Na Flip Flop floor iz Crne Gore stiže regionalno popularni sastav Who See, a pridružit će mu se DJ Sasha Barthezz. Floor Dom@ćic@ zauzimaju Jakov Live i Tamburaški sastav Fini Dečki.

Ulaznice su se prethodnih tjedana prodavale po cijeni od 25 kuna, a samog dana održavanja eventa u 12 sati iznos pojedine raste na 40 kuna.

  • Entrio prodajna mjesta – https://bit.ly/1pPPYfC
  • Online kupnja – https://bit.ly/2yosP0r
  • SC – petak i subota od 12:00 do 17:00
  • SD Stjepan Radić – petak od 18:00 do 20:00, subota od 12:00 do 14:00 i 18:00 do 20:00
  • SD Cvjetno naselje – petak od 18:00 do 20:00
  • Kampus – petak od 11:00 do 14:00
  • FSB – petak od 10:00 do 15:00
  • FPZG – petak od 11:30 do 13:30

Ako ih ostane, prodavat će se i na ulazu u SC.

Peto izdanje Sveučilišne brucošijade organizira Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu u suradnji sa Studentskim centrom, a njezinoj realizaciji svojim višegodišnjim partnerstvom doprinosi Zagrebačka banka. Kao i prilikom organizacije SCool Festa, koji se na istoj lokaciji tradicionalno održava krajem akademske godine, cilj je ovoga projekta proširiti sadržaj dostupan zagrebačkim studentima, ovog puta zabavni – jer se radi o itekako važnom segmentu studentskog života.

Dodatne informacije nalaze se na službenoj Facebook stranici Brucošijade te na Facebook eventu.

Komentari na članak

Vezani članci

Osječko ljeto mladih 2017.

37. izdanje manifestacije

Studenti studentima gotovo četiri desetljeća pripremaju bogato Osječko ljeto mladih

Od 11. do 21. lipnja održat će se 37. po redu izdanje Osječkog ljeta mladih. Događaj će okupiti više tisuća studenata i drugih građana Osijeka i okolice.

studenti na okupu

Studentski zbor

Produljen rok za prijavu na Natječaj za financiranje riječkih studentskih programa

Do 12. veljače zaprimaju se prijave studentskih programa kojima će se doprinijeti podizanju kvalitete života studenata Sveučilišta u Rijeci.

Subvencija

Sveučilište u Rijeci

Subvencioniraju se troškovi riječkih studenata za domski smještaj

Riječki studenti nepovoljnog socioekonomskog statusa smješteni u domskom smještaju na Trsatu mogu računati na financijsku potporu Sveučilišta u Rijeci u obliku mjesečne subvencije koja će se isplaćivati krajem svakog semestra za protekli period stanovanja.

Naslovna 2015

Najbolji studentski party vraća se  u Zagreb

Sveučilišna Brucošijada – savršen početak nove akademske godine

Nakon što je prošlogodišnju, prvu Sveučilišnu Brucošijadu posjetilo preko 4000 mladih, vrijeme je da se zagrebačkim studentima i ove godine priredi najbolji mogući party za početak nove akademske godine.

Red u Studentskom

Štrajk djelatnika Studentskog centra

Menze u Studentskom centru će u utorak ipak raditi

Unatoč štrajku zaposlenika zagrebačkog Studentskog centra, radnici ne žele ići na štetu studentima.