Sveučilišna brucošijada

Studentima poklonjen dodatan sat zabave u Studentskom centru

Sveučilišna brucošijada 2017.

S obzirom na to da se prebacujemo na zimsko računanje vremena, ova će Sveučilišna brucošijada doista dugo potrajati. A na tri floora zabavljat će nas Who See, Giuliano i Diktatori, Kuzma & Shaka Zulu, DJ Sasha Barthezz, Jakov Live i Fini Dečki.

Tek nas jedan dan dijeli od jednog od najiščekivanijih tuluma u jesenskim mjesecima – Sveučilišne brucošijade. Zakazan je, dakle, za 27. listopada, s početkom od 22 sata, a da se radi o pomno odabranom datumu pokazuje činjenica da se baš navedene noći prebacujemo na zimsko računanje vremena. Brucošima i starijim studentima poklonjen je tako još jedan sat za zabavu u Studentskom centru uz vrlo raznovrstan lineup.

Na Italo Disco flooru posjetitelje će zabavljati Giuliano i Dikatori s hitovima iz 90-ih, ali i Kuzma & Shaka Zulu koji su propustili samo jedno izdanje dosad i tako postali svojevrsno zaštitno lice studentskih tuluma u SC-u. Na Flip Flop floor iz Crne Gore stiže regionalno popularni sastav Who See, a pridružit će mu se DJ Sasha Barthezz. Floor Dom@ćic@ zauzimaju Jakov Live i Tamburaški sastav Fini Dečki.

Ulaznice su se prethodnih tjedana prodavale po cijeni od 25 kuna, a samog dana održavanja eventa u 12 sati iznos pojedine raste na 40 kuna.

  • Entrio prodajna mjesta – https://bit.ly/1pPPYfC
  • Online kupnja – https://bit.ly/2yosP0r
  • SC – petak i subota od 12:00 do 17:00
  • SD Stjepan Radić – petak od 18:00 do 20:00, subota od 12:00 do 14:00 i 18:00 do 20:00
  • SD Cvjetno naselje – petak od 18:00 do 20:00
  • Kampus – petak od 11:00 do 14:00
  • FSB – petak od 10:00 do 15:00
  • FPZG – petak od 11:30 do 13:30

Ako ih ostane, prodavat će se i na ulazu u SC.

Peto izdanje Sveučilišne brucošijade organizira Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu u suradnji sa Studentskim centrom, a njezinoj realizaciji svojim višegodišnjim partnerstvom doprinosi Zagrebačka banka. Kao i prilikom organizacije SCool Festa, koji se na istoj lokaciji tradicionalno održava krajem akademske godine, cilj je ovoga projekta proširiti sadržaj dostupan zagrebačkim studentima, ovog puta zabavni – jer se radi o itekako važnom segmentu studentskog života.

Dodatne informacije nalaze se na službenoj Facebook stranici Brucošijade te na Facebook eventu.

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/en/skiing-girl-sun-snow-winter-ski-1723857/

Inicijativa studentskih predstavnika

KIF-ovcima smanjeni troškovi terenske nastave za oko 1000 kn; oslobođeni plaćanja skijaške karte

Zahvaljujući Studentskom zboru KIF-a, Zboru Sveučilišta u Zagrebu i studentskoj pravobraniteljici Šimić, studenti KIF-a ne moraju više izdvajati novce za skijašku kartu nužnu za prolazak obveznog predmeta Skijanje.

Djeca

Gradnja bolje budućnosti

Studentski zbor Građevinskog fakulteta organizira humanitarni koncert za djecu s poteškoćama

Nakon što su članovi Zbora prošle godine uspješno pomogli domu za nezbrinutu djecu, ove su godine odlučili pomoći udruzi DiP, koja pomaže djeci s poteškoćama u razvoju, poremećajima u ponašanju i kroničnim bolestima, organizirajući radionice i druge aktivnosti.

SCZG dvorište

Studentski centar Zagreb

Stigli rezultati SC-ovog Natječaja za smještaj, pravo ostvarili studenti s 1385 i više bodova

Provjerite jeste li ostvarili pravo na korištenje smještaja u zagrebačkim studentskim domovima ili ćete morati započeti potragu za stanom.

Uspjeh

Internacionalna konferencija u zagrebačkom SC-u

Svjetski poznati poduzetnici uče mlade kako postati uspješni

Postanite dio pokreta rastuće zajednice studenata, poduzetnika i inspirativnih mladih pojedinaca koji vide izazove u svijetu i pretvaraju ih u svoje prednosti. Prijavom na LEAP Summit prigrlite nova iskustva i naučite kako postati uspješni.

Sveučilište u Zadru

Sveučilište u Zadru

Zadar traži svog studentskog pravobranitelja/icu

Objavljen je natječaj za studentskog pravobranitelja/icu u Zadru. Kandidature se zaprimaju do 16. ožujka.