Sveučilišna brucošijada

Studentima poklonjen dodatan sat zabave u Studentskom centru

Sveučilišna brucošijada 2017.

S obzirom na to da se prebacujemo na zimsko računanje vremena, ova će Sveučilišna brucošijada doista dugo potrajati. A na tri floora zabavljat će nas Who See, Giuliano i Diktatori, Kuzma & Shaka Zulu, DJ Sasha Barthezz, Jakov Live i Fini Dečki.

Tek nas jedan dan dijeli od jednog od najiščekivanijih tuluma u jesenskim mjesecima – Sveučilišne brucošijade. Zakazan je, dakle, za 27. listopada, s početkom od 22 sata, a da se radi o pomno odabranom datumu pokazuje činjenica da se baš navedene noći prebacujemo na zimsko računanje vremena. Brucošima i starijim studentima poklonjen je tako još jedan sat za zabavu u Studentskom centru uz vrlo raznovrstan lineup.

Na Italo Disco flooru posjetitelje će zabavljati Giuliano i Dikatori s hitovima iz 90-ih, ali i Kuzma & Shaka Zulu koji su propustili samo jedno izdanje dosad i tako postali svojevrsno zaštitno lice studentskih tuluma u SC-u. Na Flip Flop floor iz Crne Gore stiže regionalno popularni sastav Who See, a pridružit će mu se DJ Sasha Barthezz. Floor Dom@ćic@ zauzimaju Jakov Live i Tamburaški sastav Fini Dečki.

Ulaznice su se prethodnih tjedana prodavale po cijeni od 25 kuna, a samog dana održavanja eventa u 12 sati iznos pojedine raste na 40 kuna.

  • Entrio prodajna mjesta – https://bit.ly/1pPPYfC
  • Online kupnja – https://bit.ly/2yosP0r
  • SC – petak i subota od 12:00 do 17:00
  • SD Stjepan Radić – petak od 18:00 do 20:00, subota od 12:00 do 14:00 i 18:00 do 20:00
  • SD Cvjetno naselje – petak od 18:00 do 20:00
  • Kampus – petak od 11:00 do 14:00
  • FSB – petak od 10:00 do 15:00
  • FPZG – petak od 11:30 do 13:30

Ako ih ostane, prodavat će se i na ulazu u SC.

Peto izdanje Sveučilišne brucošijade organizira Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu u suradnji sa Studentskim centrom, a njezinoj realizaciji svojim višegodišnjim partnerstvom doprinosi Zagrebačka banka. Kao i prilikom organizacije SCool Festa, koji se na istoj lokaciji tradicionalno održava krajem akademske godine, cilj je ovoga projekta proširiti sadržaj dostupan zagrebačkim studentima, ovog puta zabavni – jer se radi o itekako važnom segmentu studentskog života.

Dodatne informacije nalaze se na službenoj Facebook stranici Brucošijade te na Facebook eventu.

Komentari na članak

Vezani članci

Prijava

Natječaj splitskog Studentskog zbora

Novih 300 000 kuna za financiranje studentskih programa u Splitu

Raspisan je natječaj za financiranje studentskih programa Studentskog zbora u Splitu. Dodjeljuje se 300 000 kuna, a prijave traju do 24. lipnja 2018.

Božićna vrećica

Humanitarni božićni party

FPZG-ovci partijaju u Spunku; prihod od ulaznica namijenjen djeci u Klaićevoj bolnici

Ovog će se petka održati humanitarni božićni party FPZG-ovaca. Novčane donacije koje će se prikupiti zahvaljujući partyju namijenjene su dječjem odjelu onkologije u Klaićevoj bolnici.

Studentski zbor

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu

Raspisan natječaj za financiranje studentskih programa u Zagrebu

Studentske je programe moguće prijaviti u kategorijama: kulturna zbivanja, međunarodna suradnja, studentski mediji, stručni i znanstveni program, sportske aktivnosti. Prijave traju do 4. travnja 2018.

Studenti

Studentski zbor FBF-a

Farmaceuti pete godine oslobođeni plaćanja participacije studija

Nakon sastanka sa Studentskim zborom FBF-a, dekan Željan Maleš promijenio je spornu Odluku i studente koji drugi put upisuju petu godinu oslobodio plaćanja participacije u cjelokupnom iznosu.

Linija u menzi

Različite perspektive

Studentske menze „iza kulisa“

Kako djelatnici studentskih menzi doživljaju studente s kojima se susreću, a kako studenti njih, donosimo u tekstu. Riječ je o istim situacijama iz različitih perspektiva.