Sveučilišna brucošijada

Studentima poklonjen dodatan sat zabave u Studentskom centru

Sveučilišna brucošijada 2017.

S obzirom na to da se prebacujemo na zimsko računanje vremena, ova će Sveučilišna brucošijada doista dugo potrajati. A na tri floora zabavljat će nas Who See, Giuliano i Diktatori, Kuzma & Shaka Zulu, DJ Sasha Barthezz, Jakov Live i Fini Dečki.

Tek nas jedan dan dijeli od jednog od najiščekivanijih tuluma u jesenskim mjesecima – Sveučilišne brucošijade. Zakazan je, dakle, za 27. listopada, s početkom od 22 sata, a da se radi o pomno odabranom datumu pokazuje činjenica da se baš navedene noći prebacujemo na zimsko računanje vremena. Brucošima i starijim studentima poklonjen je tako još jedan sat za zabavu u Studentskom centru uz vrlo raznovrstan lineup.

Na Italo Disco flooru posjetitelje će zabavljati Giuliano i Dikatori s hitovima iz 90-ih, ali i Kuzma & Shaka Zulu koji su propustili samo jedno izdanje dosad i tako postali svojevrsno zaštitno lice studentskih tuluma u SC-u. Na Flip Flop floor iz Crne Gore stiže regionalno popularni sastav Who See, a pridružit će mu se DJ Sasha Barthezz. Floor Dom@ćic@ zauzimaju Jakov Live i Tamburaški sastav Fini Dečki.

Ulaznice su se prethodnih tjedana prodavale po cijeni od 25 kuna, a samog dana održavanja eventa u 12 sati iznos pojedine raste na 40 kuna.

  • Entrio prodajna mjesta – https://bit.ly/1pPPYfC
  • Online kupnja – https://bit.ly/2yosP0r
  • SC – petak i subota od 12:00 do 17:00
  • SD Stjepan Radić – petak od 18:00 do 20:00, subota od 12:00 do 14:00 i 18:00 do 20:00
  • SD Cvjetno naselje – petak od 18:00 do 20:00
  • Kampus – petak od 11:00 do 14:00
  • FSB – petak od 10:00 do 15:00
  • FPZG – petak od 11:30 do 13:30

Ako ih ostane, prodavat će se i na ulazu u SC.

Peto izdanje Sveučilišne brucošijade organizira Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu u suradnji sa Studentskim centrom, a njezinoj realizaciji svojim višegodišnjim partnerstvom doprinosi Zagrebačka banka. Kao i prilikom organizacije SCool Festa, koji se na istoj lokaciji tradicionalno održava krajem akademske godine, cilj je ovoga projekta proširiti sadržaj dostupan zagrebačkim studentima, ovog puta zabavni – jer se radi o itekako važnom segmentu studentskog života.

Dodatne informacije nalaze se na službenoj Facebook stranici Brucošijade te na Facebook eventu.

Komentari na članak

Vezani članci

Sveučilišni kampus

Susret u Stanici 50

O problemima dubrovačkih studenata na Info danu Studentskog zbora

Studenti koji će sudjelovati na ovogodišnjem Info danu Studentskog zbora moći će iznijeti sve što ih muči po pitanju studiranja u Dubrovniku te dati svoje konstruktivne prijedloge za daljnji rad ovog predstavničkog tijela.

Kuća, požar

Humanitarna pomoć

Donirajte odjeću, obuću ili novac studentici KIF-a čija je kuća izgorjela u požaru

Na adventskom štandu Studentskog zbora Kinezološkog fakulteta možete donirati odjeću, obuću i novac za obitelj studentice čije su stvari stradale u požaru kuće.

Andrea Kljaić

Razmišljanja o studentskom životu

Novoizabrana predsjednica Zbora o studiranju na Sveučilištu Sjever

„Kao budući studenti morate znati da jedino zalaganjem i svojim glasom možete nešto promijeniti.” – ističe Andrea Kljaić.

pomoć

Humanitarna akcija

Studentski zbor i Alumni klub iz Gospića: „Olakšajmo život malom Petru Šimunu!”

– Uključimo se i olakšajmo život malom Petru Šimunu! Petrovi roditelji očajni su i iscrpljeni dugogodišnjim borbom. – poručuju iz Alumni kluba.

Knjižnica Hrvatskih studija

Izvanredna sjednica SZ-a na Hrvatskim studijima

Studentski zbor protiv plagiranja; traži razrješenje pročelnika Grčevića

Traži se razrješenje Grčevića uz objašnjene prijestupe koje je pročelnik, prema Zboru, počinio. Optužuju ga za akademsko nepoštenje i narušavanje ugleda fakulteta te ugrožavanje dobivanja dopusnice u postupku reakreditacije Hrvatskih studija.