„After class party“

Studenti i djelatnici riječkog Sveučilišta „partijali" u menzi

Koncerti

Tko kaže da provodi moraju biti isključivo nakon 22 h, a studentska menza samo mjesto gdje jedemo? Upravo se u Rijeci u studentskoj menzi na Kampusu „partijalo" u popodnevnim satima i zabave nije izostajalo.

Četvrtak je, kolokviji su u tijeku, literatura za seminare čeka na čitanje – čini  se da nije vrijeme za izlazak. No, studenti Sveučilišta u Rijeci u tome nisu vidjeli prepreku. Za to je zaslužan Studentski centar u Rijeci koji je 16. studenog 2017. organizirao After class party u caffe baru „Akvarij“, koji se nalazi u sklopu studentske menze na Kampusu.

Atmosfera je nalikovala onoj u disco klubu, goste je zabavljao duo band na gitarama, a prostora za ples je bilo posvuda. Mogle su se naći sve vrste pića, kao i u svakom kafiću, no cijene su ipak bile nešto jeftinije, jer je party ipak organiziran za studente koji dolaze s predavanja. Zato je i početak zabave bio u 16 h, a svjetla su se upalila u 21 h kada i inače završava radno vrijeme menze. Osim studenata, među uzvanicima našli su se gotovo svi djelatnici menze na Kampusu, koji su se opušteno vratili u mlađe dane.

Iako studenti nisu navikli na partijanje u popodnevnim satima, to doba pokazalo se pogodnim za zabavu sudeći prema odazivu i raspoloženju studenata. Uz to, prostor Studentskog centra također je prikladan jer se nalazi u susjedstvu studenskim domovima. Stoga su neki tražili način da ostanu što dulje u prijateljskoj atmosferi u Akvariju.

Poslije partija bilo je još dovoljno vremena da se ponovi sve gradivo za sutrašnji kolokvij i naspava za sljedeći radni dan. 

Komentari na članak

Vezani članci

Informiranje – pravo mladih - izdužena

„Informiranje – pravo mladih"

Besplatne relevantne informacije u Infocentru za studente i mlade

„Offline“ informacije potražite svakim radnim danom od 8:00 do 16:00 u Ulici Frane Petrića 4 na trećem katu.

Jasna Ožanić

Klupska ponuda za novogodišnju noć

Kakvu Novu godinu nude riječki klubovi?

Građanima grada Rijeke, ali i njihovim gostima, nudi se nekoliko mjesta na kojima mogu ispratiti staru i dočekati Novu godinu, a cijene se kreću od 80 do petstotinjak kuna. Za vas smo izdvojili klubove s prihvatljivom last-minute cijenom upada.

Fotografkinja

Otvorenje izložbe

Pogledajte fotografije riječkih studenata

Članovi fotografske grupe Sveučilišta u Rijeci predstavljaju svoje radove od 27. lipnja, kada će se otvoriti izložba, pa sve do 7. srpnja.

Neuredna soba

Stan koji izgleda kao da znate biti odrasli

Devet savjeta za osvježenje studentskog stana

Student ste koji se upravo uselio u novi stan? Ili ste se odlučili osamostaliti i uživate u slobodi, a čišćenje vam je kada potrpate sve stvari u ormar? Uskoro vam stižu roditelji ili prijatelji? U nastavku donosimo idealno rješenje za uređenje prostora kako bi vaš stan izgledao ozbiljno!

Studentski aktivizam

Analiza tjedne ankete

Zašto studenti nisu više upućeni u rad studentskih tijela?

Pitali smo vas: ''Koliko ste upoznati sa radom nadležnih zborova (Hrvatski studentski zbor, Studentski zborovi Sveučilišta i sl.)?'', a osim toga, donosimo vam i informacije koja su to tijela koja zastupaju studente.