„After class party“

Studenti i djelatnici riječkog Sveučilišta „partijali" u menzi

Koncerti

Tko kaže da provodi moraju biti isključivo nakon 22 h, a studentska menza samo mjesto gdje jedemo? Upravo se u Rijeci u studentskoj menzi na Kampusu „partijalo" u popodnevnim satima i zabave nije izostajalo.

Četvrtak je, kolokviji su u tijeku, literatura za seminare čeka na čitanje – čini  se da nije vrijeme za izlazak. No, studenti Sveučilišta u Rijeci u tome nisu vidjeli prepreku. Za to je zaslužan Studentski centar u Rijeci koji je 16. studenog 2017. organizirao After class party u caffe baru „Akvarij“, koji se nalazi u sklopu studentske menze na Kampusu.

Atmosfera je nalikovala onoj u disco klubu, goste je zabavljao duo band na gitarama, a prostora za ples je bilo posvuda. Mogle su se naći sve vrste pića, kao i u svakom kafiću, no cijene su ipak bile nešto jeftinije, jer je party ipak organiziran za studente koji dolaze s predavanja. Zato je i početak zabave bio u 16 h, a svjetla su se upalila u 21 h kada i inače završava radno vrijeme menze. Osim studenata, među uzvanicima našli su se gotovo svi djelatnici menze na Kampusu, koji su se opušteno vratili u mlađe dane.

Iako studenti nisu navikli na partijanje u popodnevnim satima, to doba pokazalo se pogodnim za zabavu sudeći prema odazivu i raspoloženju studenata. Uz to, prostor Studentskog centra također je prikladan jer se nalazi u susjedstvu studenskim domovima. Stoga su neki tražili način da ostanu što dulje u prijateljskoj atmosferi u Akvariju.

Poslije partija bilo je još dovoljno vremena da se ponovi sve gradivo za sutrašnji kolokvij i naspava za sljedeći radni dan. 

Komentari na članak

Vezani članci

Studenti na testu

Nove informacije o slučaju

Diplomirani učitelji napokon izjednačeni s magistrima primarnog obrazovanja!

Borba je trajala četiri godine i rezultirala je uspjehom. Ovo je najbolji primjer da udruživanje studenata u borbi protiv ovakvih problema dovodi do toga da je sve moguće i da trud nikad nije uzaludan.

Uspjeh

Internacionalna konferencija u zagrebačkom SC-u

Svjetski poznati poduzetnici uče mlade kako postati uspješni

Postanite dio pokreta rastuće zajednice studenata, poduzetnika i inspirativnih mladih pojedinaca koji vide izazove u svijetu i pretvaraju ih u svoje prednosti. Prijavom na LEAP Summit prigrlite nova iskustva i naučite kako postati uspješni.

Red u Studentskom

Štrajk djelatnika Studentskog centra

Menze u Studentskom centru će u utorak ipak raditi

Unatoč štrajku zaposlenika zagrebačkog Studentskog centra, radnici ne žele ići na štetu studentima.

Sveučilište

Sveučilište u Rijeci

Predstavljeni poslovni slučajevi „case study" natjecanja Realizator 2016.

Poslovni slučajevi prvog riječkog „case study" natjecanja na razini sveučilišta predstavljeni su 27. listopada 2016. godine u StepRi centru. Donosimo pregled svih poslovnih slučajeva i uputa koje su studenti dobili za njihovo rješavanje.

Registracijski uređaj u tramvaju

Istraživanje portala Studentski.hr

Studentsko mnijenje o ZET-ovom sustavu naplate karata

Sjećate se godišnjeg studentskog ZET+HŽ pokaza koji je koštao 30 kuna? Mnogi žale za tim vremenima pa je studentski.hr odlučio ispitati studente koje su prihvatljive cijene ZET karata.