„After class party“

Studenti i djelatnici riječkog Sveučilišta „partijali" u menzi

Koncerti

Tko kaže da provodi moraju biti isključivo nakon 22 h, a studentska menza samo mjesto gdje jedemo? Upravo se u Rijeci u studentskoj menzi na Kampusu „partijalo" u popodnevnim satima i zabave nije izostajalo.

Četvrtak je, kolokviji su u tijeku, literatura za seminare čeka na čitanje – čini  se da nije vrijeme za izlazak. No, studenti Sveučilišta u Rijeci u tome nisu vidjeli prepreku. Za to je zaslužan Studentski centar u Rijeci koji je 16. studenog 2017. organizirao After class party u caffe baru „Akvarij“, koji se nalazi u sklopu studentske menze na Kampusu.

Atmosfera je nalikovala onoj u disco klubu, goste je zabavljao duo band na gitarama, a prostora za ples je bilo posvuda. Mogle su se naći sve vrste pića, kao i u svakom kafiću, no cijene su ipak bile nešto jeftinije, jer je party ipak organiziran za studente koji dolaze s predavanja. Zato je i početak zabave bio u 16 h, a svjetla su se upalila u 21 h kada i inače završava radno vrijeme menze. Osim studenata, među uzvanicima našli su se gotovo svi djelatnici menze na Kampusu, koji su se opušteno vratili u mlađe dane.

Iako studenti nisu navikli na partijanje u popodnevnim satima, to doba pokazalo se pogodnim za zabavu sudeći prema odazivu i raspoloženju studenata. Uz to, prostor Studentskog centra također je prikladan jer se nalazi u susjedstvu studenskim domovima. Stoga su neki tražili način da ostanu što dulje u prijateljskoj atmosferi u Akvariju.

Poslije partija bilo je još dovoljno vremena da se ponovi sve gradivo za sutrašnji kolokvij i naspava za sljedeći radni dan. 

Komentari na članak

Vezani članci

SCZG dvorište

Svi brojevi koji vam mogu zatrebati

Telefonski brojevi zagrebačkog SC-a

U sklopu projekta „Informiranje – pravo mladih" donosimo vam popis telefonskih brojeva zagrebačkog SC-a na koja se možete obratiti ako imate pitanje.

Studenti

Društveno-odgovorni projekt Poslovnog dnevnika

Prijavite studentski projekt i zaradite do 63 000 kuna

Svi će sudionici dobiti priliku institucionalizirane demonstracije vlastitih znanja i sposobnosti zainteresiranim poslodavcima te mogućnost za stjecanja novih znanja iz segmenta projektnog menadžmenta.

Menza 2

Sveučilište u Zagrebu

Polaganje kamena temeljca nove studentske menze Agronomije i Šumarstva

Danas, u utorak 22. travnja 2014. godine, održat će se svečano polaganje kamena temeljca na Agronomskom fakultetu u Zagrebu.

Međunarodni dan studenata

Na današnji dan

Kako se u Hrvatskoj obilježava Međunarodni dan studenata

Danas mladi širom svijeta slave različitost, toleranciju, ravnopravnost, multikulturalizam i međusobnu suradnju. Slave li hrvatski studenti svoj dan?

Šumarski fakultet

Šumarski fakultet u Zagrebu

Magistri inženjeri Urbanog šumarstva ne mogu postati ovlašteni inženjeri, traže pravo polaganja stručnog ispita

Hrvatska komora inženjera šumarstva i drvne tehnologije ne omogućuje magistrima inženjerima urbanog šumarstva, zaštite prirode i okoliša polaganje stručnog ispita.