„After class party“

Studenti i djelatnici riječkog Sveučilišta „partijali" u menzi

Koncerti

Tko kaže da provodi moraju biti isključivo nakon 22 h, a studentska menza samo mjesto gdje jedemo? Upravo se u Rijeci u studentskoj menzi na Kampusu „partijalo" u popodnevnim satima i zabave nije izostajalo.

Četvrtak je, kolokviji su u tijeku, literatura za seminare čeka na čitanje – čini  se da nije vrijeme za izlazak. No, studenti Sveučilišta u Rijeci u tome nisu vidjeli prepreku. Za to je zaslužan Studentski centar u Rijeci koji je 16. studenog 2017. organizirao After class party u caffe baru „Akvarij“, koji se nalazi u sklopu studentske menze na Kampusu.

Atmosfera je nalikovala onoj u disco klubu, goste je zabavljao duo band na gitarama, a prostora za ples je bilo posvuda. Mogle su se naći sve vrste pića, kao i u svakom kafiću, no cijene su ipak bile nešto jeftinije, jer je party ipak organiziran za studente koji dolaze s predavanja. Zato je i početak zabave bio u 16 h, a svjetla su se upalila u 21 h kada i inače završava radno vrijeme menze. Osim studenata, među uzvanicima našli su se gotovo svi djelatnici menze na Kampusu, koji su se opušteno vratili u mlađe dane.

Iako studenti nisu navikli na partijanje u popodnevnim satima, to doba pokazalo se pogodnim za zabavu sudeći prema odazivu i raspoloženju studenata. Uz to, prostor Studentskog centra također je prikladan jer se nalazi u susjedstvu studenskim domovima. Stoga su neki tražili način da ostanu što dulje u prijateljskoj atmosferi u Akvariju.

Poslije partija bilo je još dovoljno vremena da se ponovi sve gradivo za sutrašnji kolokvij i naspava za sljedeći radni dan. 

Komentari na članak

Vezani članci

Promocija

Stipendija za Sveučilište Jiangsu

Odlična prilika za sve koji su oduvijek sanjali o studiranju u Kini

Sveučilište Jiangsu u Kini raspisalo je širok raspon stipendija za preddiplomski, diplomski i doktorski studij. Rok prijave je 10. kolovoza 2017.

Fotonatječaj "Grad je živ"

5. Dan povijesti umjetnosti u Rijeci

Traje fotonatječaj „Grad je živ", pokažite kako Rijeka izgleda kroz studentske oči

Traže se fotografije koje bilježe tragove svakodnevnih ljudskih aktivnosti u urbanoj sredini očima studenta, a natječaj završava 1. ožujka.

Cvjetno naselje/učionica

Poštivanje pravila

Domski odbor najavio kontrolu korištenja učionice na „Cvjetnom”

Domski odbor SD-a „Cvjetno naselje” podsjeća na pravila korištenja učionice i najavljuje pojačanu kontrolu korisnika.

Mjuzikl "Raskružje"

Izvedbe opsežnog glazbeno-scenskog djela

Putokazi prikazuju mjuzikl o ljubavi koja izlazi iz svih okvira

Putokazi pomiču granice mjuziklom "Raskružje" dodajući mu dramsku dimenziju. Izvedbu možete pogledati još 18. travnja u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku.

Cigareta

Poticanje zdravog života

Agronomski fakultet ustrajan u očuvanju zdravlja svojih studenata

O štetnosti konzumacije duhanskih proizvoda, ovisnosti o alkoholu i kulturi pijenja alkohola kao i važnosti tjelesne aktivnosti za zdravlje, bit će govora tijekom Dana zdravlja.