„After class party“

Studenti i djelatnici riječkog Sveučilišta „partijali" u menzi

Koncerti

Tko kaže da provodi moraju biti isključivo nakon 22 h, a studentska menza samo mjesto gdje jedemo? Upravo se u Rijeci u studentskoj menzi na Kampusu „partijalo" u popodnevnim satima i zabave nije izostajalo.

Četvrtak je, kolokviji su u tijeku, literatura za seminare čeka na čitanje – čini  se da nije vrijeme za izlazak. No, studenti Sveučilišta u Rijeci u tome nisu vidjeli prepreku. Za to je zaslužan Studentski centar u Rijeci koji je 16. studenog 2017. organizirao After class party u caffe baru „Akvarij“, koji se nalazi u sklopu studentske menze na Kampusu.

Atmosfera je nalikovala onoj u disco klubu, goste je zabavljao duo band na gitarama, a prostora za ples je bilo posvuda. Mogle su se naći sve vrste pića, kao i u svakom kafiću, no cijene su ipak bile nešto jeftinije, jer je party ipak organiziran za studente koji dolaze s predavanja. Zato je i početak zabave bio u 16 h, a svjetla su se upalila u 21 h kada i inače završava radno vrijeme menze. Osim studenata, među uzvanicima našli su se gotovo svi djelatnici menze na Kampusu, koji su se opušteno vratili u mlađe dane.

Iako studenti nisu navikli na partijanje u popodnevnim satima, to doba pokazalo se pogodnim za zabavu sudeći prema odazivu i raspoloženju studenata. Uz to, prostor Studentskog centra također je prikladan jer se nalazi u susjedstvu studenskim domovima. Stoga su neki tražili način da ostanu što dulje u prijateljskoj atmosferi u Akvariju.

Poslije partija bilo je još dovoljno vremena da se ponovi sve gradivo za sutrašnji kolokvij i naspava za sljedeći radni dan. 

Komentari na članak

Vezani članci

Zgrada tri fakulteta u Splitu

Sveučilište u Splitu

Usvojena raspodjela nenatječajnih sredstava od upisnina

Pravo na sudjelovanje imali su svi studenti, studentske skupine i udruge sa svojim projektima i programima koji su od opsega i važnosti za Sveučilište u cjelini te koji predstavljaju stalne aktivnosti studentskih programa i projekata iz područja kulture, umjetnosti i sveučilišnog medija, znanosti i tehnologije te studentskog sporta.

Naslovna

Put do diplome

Studentski život kroz petnaest fotografija

Da je student biti lako, student bi bio svatko. Put do diplome popločan je (ne)prospavanim noćima, izlascima, zabavom, iscrpljenošću i živčanim slomovima koje doživimo s vremena na vrijeme.

Stjepan Budimir

5 Gyres Viking Expedition

Pošaljite Budu na Bermudu: hrvatski student prikuplja glasove za avanturu života

Stjepan ima jednostavnu želju - biti prvi na natjecanju i otići na ekspediciju života od Islanda do Bermuda. O kakvoj ekspediciji se radi, kako pomoći kolegi studentu i kako sve ovo pridonosi biologiji pročitajte u sljedećim redovima.

Financijska pismenost

Objavljena publikacija

IRO otkriva kako pokriti više od 15 tisuća kuna semestralnih troškova

Publikacija „Financijska pismenost za nastavak obrazovanja“ rezultat je istoimenog projekta. Njezin sadržaj olakšava srednjoškolcima i studentima upravljanje osobnim financijama.

Kockanje

Ponestalo mu je novca

Student zbog ovisnosti o kocki postao razbojnik!

Novac koji su mu slali ukućani nije mu bio dostatan za kockarski život