Tvrđava Punta Christo u Puli

Strastvena elektronička zabava na trećem izdanju Slurp! festivala

Slurp! treće izdanje

Na jednom podiju trećeg izdanja Slurp! festivala gostovat će Lucretio iz dvojca The Analohue Cops, a o programu drugog brinut će važna imena kvarnersko-istarske „techno“ scene.

Ljubitelje elektroničke glazbe obradovat će događaj ove subote 13. kolovoza u Puli. Treće izdanje ovogodišnjeg Slurpa!, na tvrđavi Punta Christo, podarit će strastvenu zabavu na dva podija. Uz cijenu ulaznica od 60 kuna do ponoći, odnosno 70 nakon ponoći, glazba će odzvanjati od 23 sata pa sve do ranih 6 sati idućeg jutra.

Momčad okupljena oko vinilne etikete Vakum, koja je nedavno dogurala i do četvrtog razgrabljenog izdanja, dovodi nam u goste Lucretia iz beskompromisnog producentskog dvojca The Analogue Cops, s kojim je u nekoliko navrata uspješno pohodio naše klubove. Porijeklom iz Padove, s trenutnom bazom u Berlinu, Domenico Cipriani, što mu je pravo ime, od prijatelja i kolega opisan je kao strastveni puštač glazbe, ovisnik o vinilima i još k tome inženjer zvuka. Neumorno je aktivan na nezavisnim izdavačkim kućama kao što su Restoration Records, Machines State Polymers, Appointment, Parassela i Muscle Records.

Uz Lucretia, Vakum floorom će prodefilirati vrsni domaćini Disrupted Project, Evan i Borut Cvajner. Program drugog, odnosno Techno floora, istkat će imena kvarnersko-istarske techno scene, koja uvijek isporučuju sjajne setove. To su: Lemon, Adoo, Krekman i Poco Loco.

Više informacija potražite na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Sting

Koncert u Areni

Veliko priznanje Stingu uoči gostovanja u Puli

– Sting pripada onoj posebnoj i povlaštenoj grupi umjetnika koji se vode vlastitim talentom, idejama i visokim mjerilima, a pritom uspijevaju komunicirati s najširom publikom. – istaknuo je Neven Frangeš.

2Cellos

Jedini koncert u regiji

U prodaji je još samo 500 ulaznica za 2Cellos u Puli

Koncerti dua 2Cellos jesu glazbeno-scenski spektakli, a najveći od svih najavljuju upravo za Pulu.

Stiff on the Road

STIFF On the Road

Ususret novom izdanju: STIFF gostuje u Pulskoj filmskoj tvornici s putujućim programom

Dvosatna filmska poslastica „STIFF On the Road” uz šest nagrađenih filmova donosi i Audience Picks - tri filma koja su osvojila riječku publiku.

Ekonomski fakultet

Seminari i stručni ispiti

Seminari za voditelje poslovnica i turističke vodiče

Cijena za voditelja poslovnice iznosi 4.200,00 kuna, a za turističkog vodiča 5.200,00 kuna. Rok prijave je do 30. siječnja!

Star Film Fest traži volontere

Filmski festival

Star Film Fest u potrazi za volonterima

U tijeku su prijave za volontiranje na novom izdanju Star Film Festa. Prijavite se i uživajte u odličnoj filmskoj zabavi.