GDJE PROVESTI NAJLUĐU NOĆ U GODINI?

Splitska ponuda dočeka Nove godine

Vatromet

Ako ste iz Splita ili ćete se u njemu naći na staru godinu, a još uvijek ne znate gdje ćete i kako dočekati Novu, onda svakako zavirite u naš izbor najprivlačnijih klubova i kafića.

Najluđa noć u godini nam se opasno približava. Ako ste iz Splita ili ćete se u njemu naći na Silvestrovo, a još uvijek ne znate gdje ćete i kako dočekati Novu, ili jednostavno ne znate gdje su najbolji partyji u gradu, onda svakako zavirite u naš izbor najprivlačnijih klubova i kafića koji organiziraju doček 2014. Izdvojili smo za vas nekoliko mjesta u Splitu gdje se možete zabaviti i veselo dočekati Novu godinu.

PLAVA KAVA
Ako već niste, imate priliku za rezervaciju svog mjesta za zadnji party u godini. U Plavoj kavi Novu ćete Godinu dočekati uz Miru Boema i tamburaše „Miris juga“. Cijena ulaznice je 90 kuna, a predviđen je i bogati švedski stol za sve goste. FB EVENT

IMPERIUM
U Imperiumu ćete novu dočekati uz Nedu Ukraden i njene nezaboravne hitove. Ulaznice možete kupiti na centralnom šanku u pretprodaji za 100 kuna ili na ulazu na sam dan dočeka po cijeni od 150 kuna. Broj ulaznica je strogo ograničen, stoga ako je vaš odabir Imperium, požurite! FB EVENT 

KLUB JUNGLE
Uđite u 2014. novogodišnjim rejvom na dva floora u underground klubu Jungla s jednim od najplodnijih techno figura ovoga trenutka - Steve Mulderom iz Amsterdama koji će nastupiti na Family Grooves flooru. Kao domaćin FG floora nastupa Silvio Hrabar, a uz njega vrte i rezidenti Jungle, Miro i Pero FullHouse. Drugi floor je rezerviran za urnebesni Technotica team na kojemu će se izmjenjivati DJ Okac, Jolly Joke i Galinac Galinac. Cijena ulaznice je 100 kn u pretprodaji i 150 na ulazu.

VANILLA BAR
U VANILLA BAR SPLIT novu ćete godinu dočekati uz Željka Samardžića. Očekuje vas vrhunska live svirka, fingerfood, canapei te ponoćni šampanjac. Cijena ulaznice iznosi 170 kuna, a cijena sa rezervacijom stola 200 kuna. FB EVENT

O′HARE
Doček će biti organiziran na 2 kata s 2 DJ-a. Osiguran je catering za goste koji dođu prije 00:00. Jako povoljna cijena pića na boce (Bacardi Oakheart, Johnnie Walkeritd). Karta: 60kn  Rezervacija stola na gornjem katu je 500kn (ukljucene 2 ulaznice), rezervacija stola u separeu (prigodno za veću grupu) iznosi 600kn (uključene 2 ulaznice po stolu ili po dogovoru ukoliko je grupa veća od 8 ljudi), dok je rezervacija stola na donjem katu 100kn. Catering će vas dočekati na rezerviranom stolu. FB EVENT

CITY CAFFE SPLIT
Novu dočekajte u objedinjenom unutarnjem i vanjskom (grijanom i zatvorenom) dijelu sa specijalnom dekoracijom uz prigodne rekvizite za goste.
Pozivnica uključuje neograničeno piće cijelu noć (Open bar – All Inclusive), bogat švedski stol restorana 'Dalmatino', glazbene hitove, privatni vatromet u ponoć. Ulaznice se prodaju po cijeni od 349 kn.

HOTEL ATRIUM
Ukoliko vas naš dosadašnji odabir nije zadovoljio, možda će vas oduševiti zabava u ovom hotelu. Vrhunska zabava je zagarantirana na dva plesna podija i to Studio54 uz jedinstvenog DJ Paju, a najbolje Salsa/Bachata/Zumba hitove na drugom podiju za vas bira DJ M&M. Posebnom šarmu ovoj večeri pridonijet će nastupi plesnog vice prvaka Hrvatske – Ištvana Varge. Cijene dočeka su 250 kn – barski stolac, stajaće mjesto, te 300 kn – sjedeće mjesto Osiguran je bogat švedski stol s najukusnijim delicijama i raznovrsnim delikatesama. FB EVENT

DOČEK NA RIVI
Ukoliko se odlučite za doček na Rivi, u 2014. godinu uvesti će vas Gibonni, Dino Dvornik tribute band Noa te Mjesni odbor. Program započinju Dino Dvornik Tribute band Noa, u 23 sata nastavlja Gibonni, a od jedan sat poslije ponoći nastupaju momci sa Šolte, Mjesni odbor.

SALSA SPLIT SILVESTER NIGHTS

Za ljubitelje plesa, Salsa Split Silvester Nights su pun pogodak! U Splitu se održava najveći plesni doček Nove godine u Europi! Ove godine traje umjesto jedne, čak 6 noći i dana! Događaj je to na koji dolazi preko 500 plesača iz cijelog svijeta. U sklopu bogatog programa izdvajamo preko 50 sati radionica s vrhunskim instruktorima i čak 9 partija sa ekipom iz cijelog svijeta! Sve ostale informacije možete pronaći u programu.

Neka odbrojavanje do najluđe noći u godini počne!

Komentari na članak

Vezani članci

Doček u SC-u

Ovakav doček sigurno niste dosad doživjeli

AmsterDAMN se preselio u Studentski centar

Ovu Novu godinu dočekajte u AmsterDAMN-u, al uz puno jeftinije cijene i provjereno dobru zabavu.

Vipnet i Viber

Vipster stickeri koje moraš imati

Priključi se Viber grupi s više od 75 tisuća pratitelja!

Širi i ti Super vibre uz do 4000MB i 16 simpatičnih Vipster stickera!

TasteKid

Pronađite film na lakši način

TasteKid: online tražilica serija i filmova

TasteKid jedna je od internetskih stranica koje mogu pomoći u traženju iduće serije ili knjige koje će vas odvratiti od studentskih obaveza.

mikrofon

Vježbom postanite odličan govornik

Ususret novom semestru: Riješite se straha od javnog nastupa!

Ramit Singh Sethi, autor bestsellera "I Will Teach You To Be Rich", ponudio je moguće rješenje kako savladati strah od javnog nastupa i govora.

Mobiteli

HTC Desire X, Sony Xperia P ili Huawai Ascend G300

Smartphone za božićni poklon

Praktičan, kvalitetan i povoljan poklon ispod bora.