Zimske radosti

Skijanje u Risoulu dostupno i skromnim studentskim budžetima

Skijanje u Risoulu

Kontakt Tours pripremio je izvrsnu ponudu za sedmodnevno skijanje u popularnom francuskom skijalištu. Cijena paketa za period od 7. do 14. siječnja iznosi 1960 kuna.

Skijanje više nije privilegija. Iskoristi početak 2017. godine jer je Kontakt Tours otvorio priliku za uživanje u sedmodnevnom skijanju u popularnom francuskom skijalištu Risoul po iznimno niskoj cijeni.

Na površini od oko 600 hektara pokrivenih snijegom prostire se oko 185 kilometara skijaških staza: 112 spustova i 55 ski liftova s visinama između 1650 i 2750 metara. Super smještajni kapaciteti i veliko skijalište sa svim vrstama staza te raznim drugim sportskim i rekreativnim sadržajima garancija su super provoda za sve ljubitelje snježnih sportova.

Cijena paketa, u terminu od 7. do 14. siječnja 2017. godine, (smještaj + skipass + prijevoz) po osobi u apartmanu 1/6 iznosi 1960 kuna, a u apartmanu 1/8 1990 kuna. Doplata za boravišnu pristrojbu je 50 kuna po osobi.

Ako želite još bolji smještaj, u ponudi je zgrada Antres s četiri zvjezdice koja nudi bazen i SPA, te ski in – ski out. Cijena paketa s prijevozom po osobi, primjerice, u apartmanu 1/4-5, iznosi 2320 kuna.

Više informacija o skijalištu i smještaju možeš pronaći u katalogu i na Facebook događaju. Samo okupi ekipu jer te Fôret Blanche čeka.

Komentari na članak

Vezani članci

Snowboard

Škola skijanja i bordanja je gratis za studente 1. i 2. godine studija

Skijanje i snowboarding za studente

Profesori TZK s Veterinarskog i Ekonomskog fakulteta već 12. godinu organiziraju skijanje i snowboarding za studente Zagrebačkog sveučilišta.

Skijanje

Izlet u Sloveniju

Nagrada za položene ispite – „Studentsko PARTY SkiYanje”

Do najstrmije staze u Sloveniji studente vodi udruga Olympia. Dvodnevni izlet olakšat će ih za tek 490 kuna, a pobjednici nagradnog natječaja zabavljat će se potpuno besplatno.

https://pixabay.com/en/skiing-girl-sun-snow-winter-ski-1723857/

Inicijativa studentskih predstavnika

KIF-ovcima smanjeni troškovi terenske nastave za oko 1000 kn; oslobođeni plaćanja skijaške karte

Zahvaljujući Studentskom zboru KIF-a, Zboru Sveučilišta u Zagrebu i studentskoj pravobraniteljici Šimić, studenti KIF-a ne moraju više izdvajati novce za skijašku kartu nužnu za prolazak obveznog predmeta Skijanje.

Utrka "Skijaj za skijaše"

Humanitarna akcija

Skijaši zapalili Sljeme i prikupili 8300 kuna za osobe s invaliditetom

– Ova će nam akcija puno pomoći u radu, pogotovo zato što nam je potrebna posebna oprema za skijanje prilagođena vrsti invaliditeta. – rekao je paraolimpijac Damir Mizdrak.

Skijanje

Proljetno skijanje

Zagrebački studenti ponovno će skijati u Francuskoj

Cijena studentskog proljetnog skijanja u Francuskoj iznosi nešto više od tri tisuće kuna, a škola skijanja izvrstan je način odrađivanja obveza na kolegiju Tjelesna i zdravstvena kultura.