Zimske radosti

Skijanje u Risoulu dostupno i skromnim studentskim budžetima

Skijanje u Risoulu

Kontakt Tours pripremio je izvrsnu ponudu za sedmodnevno skijanje u popularnom francuskom skijalištu. Cijena paketa za period od 7. do 14. siječnja iznosi 1960 kuna.

Skijanje više nije privilegija. Iskoristi početak 2017. godine jer je Kontakt Tours otvorio priliku za uživanje u sedmodnevnom skijanju u popularnom francuskom skijalištu Risoul po iznimno niskoj cijeni.

Na površini od oko 600 hektara pokrivenih snijegom prostire se oko 185 kilometara skijaških staza: 112 spustova i 55 ski liftova s visinama između 1650 i 2750 metara. Super smještajni kapaciteti i veliko skijalište sa svim vrstama staza te raznim drugim sportskim i rekreativnim sadržajima garancija su super provoda za sve ljubitelje snježnih sportova.

Cijena paketa, u terminu od 7. do 14. siječnja 2017. godine, (smještaj + skipass + prijevoz) po osobi u apartmanu 1/6 iznosi 1960 kuna, a u apartmanu 1/8 1990 kuna. Doplata za boravišnu pristrojbu je 50 kuna po osobi.

Ako želite još bolji smještaj, u ponudi je zgrada Antres s četiri zvjezdice koja nudi bazen i SPA, te ski in – ski out. Cijena paketa s prijevozom po osobi, primjerice, u apartmanu 1/4-5, iznosi 2320 kuna.

Više informacija o skijalištu i smještaju možeš pronaći u katalogu i na Facebook događaju. Samo okupi ekipu jer te Fôret Blanche čeka.

Komentari na članak

Vezani članci

M. Schumacher

Na današnji dan

Rođen najuspješniji vozač Formule 1

Michael Schumacher, borac kojeg ništa nije moglo zaustaviti, danas je navršio 49. godinu života.

Ulaz na KIF

Kineziološki fakultet: skupi sport

Za diplomu magistra kineziologije nisu dovoljne samo inteligencija i sposobnost već je potrebna i financijska podloga

Prema švedskom istraživanju, redovito bavljenje sportom može povećati kvocijent inteligencije. Osobe koje se bave sportom potiču fizičku izdržljivost i imaju bolje razvijene govorne i matematičke sposobnosti, prostornu imaginaciju i logičko razmišljanje.

Skijanje i zalazak sunca

Zimske radosti

Besplatno noćno skijanje za riječke studente

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci omogućio je besplatno noćno skijanje za studente, i to u subotu, 17. veljače.

Skijanje

Humaitarna utrka na Sljemenu

Nabrusite skije, uglancajte pancerice i skijajte za skijaše

– Bijeli spust je prilagođen početnicima tako da će se "poštekati" lagana veleslalom staza. Utrka neće biti zahtjevna. Dobrodošli su i oni koji ne misle skijati. – riječi su kojima vas Ivan Horvat poziva da se pridružite humanitarnoj utrci.

Sebastijan Sinožić zlatni za Pulu

Bardonecchia University Snowbreak

Zlato za pulsko sveučilište na međunarodnom sveučilišnom skijaškom natjecanju u Italiji

Pulski su studenti na ovom natjecanju prvi put nastupali prošle godine. Tada je Francesca Korenić bila druga, a Sebastijan Sinožić peti u konkurenciji veleslaloma.