Zabava za riječke studente i djelatnike SC-a

SC priprema Maškarani party na Kampusu, maskirane čeka besplatno piće

Karneval odgovarajuća

Studentski centar u Rijeci organizira zabavu pod maskama za svoje djelatnike i studente. Maskirane će dočekati besplatno piće.

Kako bolje krenuti s novim semestrom nego da budete tko god ili što god poželite bar na jednu večer. Riječkim studentima upravo to omogućio je njihov Studentski centar organizirajući Maškarani party 1. ožujka od 19 sati u Akvariju na Sveučilišnom kampusu na Trsatu.

Bez obzira hoćete li samo nabaciti plahtu na sebe ili uložiti ono malo energije što vam je ostalo nakon ispitnih rokova pa osmisliti najbolju masku, ako dođete maskirani na zabavi će vas dočekati besplatno piće. Za glazbu će se pobrinuti tamburaški sastav Merak, a na vama je samo da dođete s puno dobre volje i želje za zabavom na kojoj ćete možda moći upoznati neke holivudske glumce, razne životinje, ljude različitih profesija ili jednostavno studente s podočnjacima do poda.

IZVOR: GIPHY

Na zabavu su dobrodošli svi studenti i djelatnici SC-a u Rijeci, a još neke informacije možete pronaći na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

SCSTORE

„Naš mali dućan” u splitskom Kampusu

FOTO: Studentski centar Split otvorio SCSTORE - trgovinu prilagođenu potrebama studenata

Studentski centar Split u okviru studentskog doma Dr. Franje Tuđmana u sveučilišnom Kampusu od ponedjeljka, 9. ožujka, svojim studentima otvara vrata SCSTORE-a –„našeg malog dućana”, trgovine prilagođene svim studentskim potrebama.

Laboratorij aplikacija 2014

Sveučilište u Rijeci

Nakon osječkog Sveučilišta, i Rijeka ima svoj laboratorij aplikacija

Otvaranje dvaju laboratorija na Sveučilištu u Rijeci, jednog na Kampusu u Zgradi sveučilišnih odjela, a drugog na Tehničkom fakultetu, studentima omogućava interaktivno učenje o programiranju i razvoju mobilnih aplikacija.

https://hr.wikipedia.org/wiki/Studentski_centar_Rijeka#/media/Datoteka:SalterStudentServisa.jpg

Studentski rad

Studentski servis u Rijeci tijekom ljeta mijenja radno vrijeme

Tijekom ljeta neki uredi Studentskog servisa u Rijeci bit će zatvoreni, a nekima se mijenja radno vrijeme.

Skuhaj film

Filmski festival

Revija studentskog filma – skuhaj film!

Svi studenti koji su skuhali kratkometražne igrane filmove, kratkometražne dokumentarne filmove, animacije, intervjue, reklame, videospotove ili bilo kakve druge audiovizualne poslastice pozvani su da pošalju svoje radove.

Zgrada novoga studentskog paviljona

Pogledajte kako će izgledati novi paviljon

FOTO: Odabrano idejno rješenje za izgled novog studentskog paviljona u osječkom Kampusu

Novi studentski paviljon donijet će jefitiniji smještaj za oko 790 studenata osječkog Sveučilišta, a njegovo financiranje najvećim će dijelom biti pokriveno iz fondova EU-a.