Zabava za riječke studente i djelatnike SC-a

SC priprema Maškarani party na Kampusu, maskirane čeka besplatno piće

Karneval odgovarajuća

Studentski centar u Rijeci organizira zabavu pod maskama za svoje djelatnike i studente. Maskirane će dočekati besplatno piće.

Kako bolje krenuti s novim semestrom nego da budete tko god ili što god poželite bar na jednu večer. Riječkim studentima upravo to omogućio je njihov Studentski centar organizirajući Maškarani party 1. ožujka od 19 sati u Akvariju na Sveučilišnom kampusu na Trsatu.

Bez obzira hoćete li samo nabaciti plahtu na sebe ili uložiti ono malo energije što vam je ostalo nakon ispitnih rokova pa osmisliti najbolju masku, ako dođete maskirani na zabavi će vas dočekati besplatno piće. Za glazbu će se pobrinuti tamburaški sastav Merak, a na vama je samo da dođete s puno dobre volje i želje za zabavom na kojoj ćete možda moći upoznati neke holivudske glumce, razne životinje, ljude različitih profesija ili jednostavno studente s podočnjacima do poda.

IZVOR: GIPHY

Na zabavu su dobrodošli svi studenti i djelatnici SC-a u Rijeci, a još neke informacije možete pronaći na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Čaša

Upoznajte svoje omiljeno piće

Činjenice o Coca-Coli

O najomiljenijem piću na planeti, Coca-Coli, kruže mnoge legende; od toga da sadrži kokain do toga da izaziva ovisnost. Što je zapravo sve rečeno, istraženo i dokazano o ovom piću čija se prva boca prodala prije 120 godina, otkrijte u ovom tekstu.

Stol s hranom3, izvor: https://pixabay.com/en/person-cuisine-show-party-people-2248567/

Cjeloživotno usavršavanje

Postani specijalist hrane i pića!

Do stručnog naziva Specijalista hrane i pića može se doći završetkom stručnog studija na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Prijave za ovaj program traju do 31. kolovoza.

http://iuri.uniri.hr/about-uniri/

Objava oglasa

Studentski centar Rijeka pomaže pri traženju smještaja

Nudi se mogućnost objavljivanja oglasa na Facebook stranici Studentskog centra kako bi se studentima olakšalo pronalaženje ili vlasnicima iznajmljivanje stanova.

Naslovna

Gastro-pogled na proteklu godinu

FOTO i VIDEO: 16 najpopularnijih gastronomskih trendova u 2016. godini

2016. je godina pri kraju. Osim nove glazbe, filmova i modnih trendova, s užitkom se prisjećamo gastronomskih trendova, i to onih najluđih i vrlo fotogeničnih za kojima je cijeli internet poludio.

https://pixabay.com/en/laptop-office-hand-writing-3196481/

Studentski rad

Riječki student servis upozorava: potrebna su dva ugovora za studeni ili ništa od isplate

Za rad u studenom bit će vam izdana dva ugovora – prvi za razdoblje do 8. studenog, a drugi za ostatak mjeseca. U slučaju da ne uzmete oba, a radili ste u oba perioda, isplata neće biti moguća.