Zabava u Studentskom centru

SC posljednjih godina oživljavaju studenti; na Sveučilišnu brucošijadu dovode TBF

TBF na Sveučilišnoj brucošijadi 2019, vizual

– Budući da je zabava, uz fakultetske obveze, neizostavan dio studentskog života i odličan način za upoznavanje s novim kolegama, potrudili smo se da i ovogodišnji lineup udovolji najrazličitijim glazbenim preferencijama. – poručio je Tomislav Starčević.

Sveučilišna brucošijada punih je 5 godina bila najpopularnija brucošijada u Zagrebu, a njezino će se 6. izdanje održati 26. listopada 2019. Objavljen je i prvi sastav koji će tog datuma u Studentskom centru zabavljati nekoliko tisuća studenata – TBF!

Iako je TBF sastav nastao (davne) 1990. godine, 10-ak godina prije rođenja današnjih brucoša, vrlo je popularan kako kod starijih tako i kod mlađih naraštaja. Nema dvojbe da će se radi zabave uz njegov jedinstven glazbeni izričaj i ovog puta na Brucošijadi tražiti mjesto više.

Svojevrsnu dobrodošlicu brucošima i zabavu starijim studentima tradicionalno organizira Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, u suradnji s SC-om te u partnerstvu sa Zagrebačkom bankom. Ovogodišnji je novitet ujedinjenje snaga sa Studentskim zborom Fakulteta prometnih znanosti, Studentskim zborom Fakulteta strojarstva i brodogradnje, Studentskim zborom Učiteljskog fakulteta i Studentskim zborom Medicinskog fakulteta.

– Budući da je zabava, uz fakultetske obveze, neizostavan dio studentskog života i odličan način za upoznavanje s novim kolegama, potrudili smo se da i ovogodišnji lineup udovolji najrazličitijim glazbenim preferencijama. Pozivam studente da nas prate na društvenim mrežama jer ćemo narednih dana otkriti tko još nastupa. Radi se o zbilja vrhunskim izvođačima, a pridodamo li tome činjenicu da je cijena ulaznica simbolična – sigurni smo da interesa neće manjkati. – poručio je Tomislav Starčević iz Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.  

Ulaznice su, naime, već neko vrijeme u prodaji u sustavu Entrio po cijeni od 25 kuna. Ako ih ostane, na dan održavanja Brucošijade jedna će stajati 40 kuna.

Narednih se dana očekuju informacije o ostalim izvođačima na službenoj Facebook stranici Brucošijade, na Instagram profilu te na Facebook eventu, gdje će biti objavljeni i drugi relevantni detalji.

Komentari na članak

Vezani članci

FOTO

Potraga za kreativnim dizajnerom

Zbor raspisao natječaj za vizualni identitet Student Day Festivala; nagrada iznosi 7500 kn

Studentski zbor Sveučilišta otvorio je natječaj za najkreativniji vizualni identitet Student Day Festivala kojemu dodjeljuje 7500 kn. Prijave se primaju do 15. ožujka. Nagrada je 7500 kn.

Brucošijada FFZG vizual

Zabava uz odličnu glazbu

Dugoočekivana brucošijada Filozofskog fakulteta ugostit će TBF, Alena Vitasovića i druge

Studenti Filozofskog fakulteta, ali i svi zainteresirani, nakon 5 dugih godina konačno su dobili brucošijadu. Zabavu će uz TBF i Alena Vitasovića obogatiti Fire in Cairo, Jolly Rogers, KUKU$ i Moskau.

Veliko studentsko darivanje krvi 2016

Humanitarna akcija

Budi faca i sudjeluj u velikom studentskom darivanju krvi!

– Studenti su uvijek bili ti kojima nije bilo teško pomoći, zbog čega svih pozivam da dođu u srijedu u SC i svojim sudjelovanjem spase jedan život. – poručuje predsjednik Udruge studenata grada Splita.

Medicina

Sveučilište u Zagrebu

Medicinski fakultet sad već tradicionalno otvara svoja vrata

Kao i proteklih godina, Studentski zbor i uprava Medicinskog fakulteta organiziraju Dan otvorenih vrata koji će se održati 14. travnja, a na kojem se mogu pridružiti srednjoškolci i svi drugi zainteresirani građani.

https://www.pinterest.com/pin/259801472234637811

Sveučilište u Zadru

Zadarski studenti organiziraju Božićni koncert; izvodit će klasike u neklasičnim izdanjima

Sveučilište u Zadru i Studentski zbor Sveučilišta pozivaju 13. prosinca u 19 sati u Svečanu dvoranu na božićni koncert. Nastupaju A.K.A. Crescendo, Akademski pjevački zbor, Valentina Gudelj, Rhapsody, La Banda, Les Sisyphes i Lasciate ogni speranza voi ch'entrate.