Iskustva iz prve ruke

Saznajte koliko su besplatna putovanja stvarno – besplatna

kofer

U sklopu EVS projekta Urbane mladeži Nataša Ninić i Monika Kutri na hrvatskom će jeziku svim zainteresiranima razjasniti koliko su stvarno besplatna besplatna putovanja te kako koristiti Google maps. Ulaz je besplatan.

Urbana mladež ovog četvrtka, 11. srpnja, od 19:00 u Funk Clubu (Ulica Ivana Tkalčića 52, Zagreb) organizira predavanje o (besplatnim) putovanjima. Održat će ga EVS volonterke Nataša Ninić i Monika Kutri, a u svojem će se izlaganju fokusirati na dvije teme – koliko su stvarno besplatna ta besplatna putovanja te kako pametno koristiti Google maps na putovanjima. 

Izlaganja će se odvijati na hrvatskom jeziku, a ulaz je besplatan za sve zainteresirane. Potrebno je samo potvrditi dolazak ispunjavanjem upitnika na poveznici

Događaj je dio EVS projekta Cro – EU-Planet Earth 3 koji financira Europska unija. Njegov je cilj informiranje i uključivanje mladih u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja i povećanje mobilnosti. Dodatne se informacije nalaze na službenom Facebook eventu

Komentari na članak

Vezani članci

Isto

Edukacije

Besplatne studentske radionice o korištenju najpoznatijih multimedijskih alata

Radionice će u okviru svog petosatnog programa podučiti studente dodatnim vještinama o korištenju multimedijskih alata te im tako omogućiti lakše snalaženje u njima.

DeSADU na Akademiji dramske umjetnosti

Budućnost hrvatske dramaturgije

DeSADU na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu

Radi se o jednom od brojnih projekata u organizaciji studenata Akademije dramske umjetnosti kojim žele popularizirati radove svojih kolega, budućih profesionalnih pisaca.

FOTO: Pixabay

Promišljanje o zdravstvu

Besplatna studentska ljetna škola umjetne inteligencije u zdravstvenoj skrbi

U Budimpešti i Barceloni organizira se desetodnevna ljetna škola o umjetnoj inteligenciji u zdravstvenoj skrbi, a namijenjena je studentima medicine, inženjerstva, ekonomije i marketinga. Rok je za prijavu 21. travnja.

LSPR day Osijek

LSPR Day u Osijeku

„Već prve godine na LSPR Day privukli smo prave 'face'"

LSPR Day vrhunski je edukativni događaj koji će studentima i svim ostalim zainteresiranim građanima predstaviti stvarna iskustva uspješnih poslovnih ljudi. Uoči događaja porazgovarali smo s voditeljicom Londonske škole za odnose s javnošću, organizatoricom LSPR Dayja.

Nova Godina

Idealne destinacije

Tražite savršeno novogodišnje putovanje?

Donosimo vam tri najbolje europske destinacije za proslavu Nove godine prema iskustvima zagrebačkih studenata!