Iskustva iz prve ruke

Saznajte koliko su besplatna putovanja stvarno – besplatna

kofer

U sklopu EVS projekta Urbane mladeži Nataša Ninić i Monika Kutri na hrvatskom će jeziku svim zainteresiranima razjasniti koliko su stvarno besplatna besplatna putovanja te kako koristiti Google maps. Ulaz je besplatan.

Urbana mladež ovog četvrtka, 11. srpnja, od 19:00 u Funk Clubu (Ulica Ivana Tkalčića 52, Zagreb) organizira predavanje o (besplatnim) putovanjima. Održat će ga EVS volonterke Nataša Ninić i Monika Kutri, a u svojem će se izlaganju fokusirati na dvije teme – koliko su stvarno besplatna ta besplatna putovanja te kako pametno koristiti Google maps na putovanjima. 

Izlaganja će se odvijati na hrvatskom jeziku, a ulaz je besplatan za sve zainteresirane. Potrebno je samo potvrditi dolazak ispunjavanjem upitnika na poveznici

Događaj je dio EVS projekta Cro – EU-Planet Earth 3 koji financira Europska unija. Njegov je cilj informiranje i uključivanje mladih u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja i povećanje mobilnosti. Dodatne se informacije nalaze na službenom Facebook eventu

Komentari na članak

Vezani članci

New York

New York, Hong Kong...

Turkish Airlines nudi akcijske cijene karata

Što kažete na doček Nove godine u New Yorku, gradu koji nikad ne spava? Želite li osjetiti totalno drugačiju atmosferu novogodišnje noći u, recimo, Hong Kongu? Čekaju vas akcijske cijene karata!

Auto

Pascalina

Ljetna škola u Rusiji: Zašto baš Rusija?!

Nakon komplicirane prijave s kojom sam kasnila, ipak su me uzeli u Ljetnu školu u Sankt Peterburgu. Dan prije puta, umjesto da spremam i pakiram sve stvari, pišem "oproštajnu" kolumnu.

Film "Meteori"

Filmska umjetnost

Besplatna projekcija poetskog dokumentarca o tursko-kurdskim sukobima u MM centru!

„Meteori”, intrigantni i čudesni filmski komentar o svijetu koji nestaje, na rasporedu su 5. travnja u 19:30 u okviru „Kratkih slika” u MM centru.

Etiopija

Putopisno predavanje u Klubu Zona

Upoznajmo Etiopiju, zemlju odakle potječe kava i izvire Plavi Nil

– Etiopija je druga najmnogoljudnija zemlja Afrike, no relativno se rijetko povezuje s turističkim putovanjima. – objašnjava Marko Obranović.

Keramika

Praktičan rad u Klubu „Zona”

Radionica keramike besplatna, a stečene vještine moguće unovčiti

– Keramika je terapija za mozak, a radionice su i povod za druženje, razvijanje kreativnosti i za stjecanje vještina i znanja koja se možda mogu unovčiti. Zbog velikog interesa, ovo je već četvrta sezona radionice keramike u Klubu „Zona”. – ističe voditelj radionice.