Iskustva iz prve ruke

Saznajte koliko su besplatna putovanja stvarno – besplatna

kofer

U sklopu EVS projekta Urbane mladeži Nataša Ninić i Monika Kutri na hrvatskom će jeziku svim zainteresiranima razjasniti koliko su stvarno besplatna besplatna putovanja te kako koristiti Google maps. Ulaz je besplatan.

Urbana mladež ovog četvrtka, 11. srpnja, od 19:00 u Funk Clubu (Ulica Ivana Tkalčića 52, Zagreb) organizira predavanje o (besplatnim) putovanjima. Održat će ga EVS volonterke Nataša Ninić i Monika Kutri, a u svojem će se izlaganju fokusirati na dvije teme – koliko su stvarno besplatna ta besplatna putovanja te kako pametno koristiti Google maps na putovanjima. 

Izlaganja će se odvijati na hrvatskom jeziku, a ulaz je besplatan za sve zainteresirane. Potrebno je samo potvrditi dolazak ispunjavanjem upitnika na poveznici

Događaj je dio EVS projekta Cro – EU-Planet Earth 3 koji financira Europska unija. Njegov je cilj informiranje i uključivanje mladih u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja i povećanje mobilnosti. Dodatne se informacije nalaze na službenom Facebook eventu

Komentari na članak

Vezani članci

Predstava "Priča o Rašidu"

Kazališna izvedba

Nagrađivana studentska predstava „Priča o Rašidu” u &TD-u; ulaz besplatan

Predstava koja je na 23. FZKA-u nagrađena kao najbolja predstava Festivala prikazat će se u &TD-u. Ulaz je na ovo 45-minutno kazališno ostvarenje besplatan.

Međunarodni dan plesa u ZPC-u

Program

Proslava Međunarodnog dana plesa u ZPC-u predstavama i besplatnim plesnim radionicama

U čast začetniku modernog baleta i jednom od najvećih plesnih reformatora 29. travnja obilježava se Međunarodni dan plesa. ZPC ga ove godine obilježava premijerom, promotivnim cijenama ulaznica i besplatnim plesnim radionicama.

Lingvisti sa Filozofskog fakulteta u Zagrebu izradili portal za besplatno učenje hrvatskog jezika

Vrijedan projekt mladih znanstvenika

Lingvisti s Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu izradili portal za besplatno učenje hrvatskog jezika

Mladi hrvatski lingvisti kreirali su portal koji omogućuje interaktivno učenje hrvatskog jezika.

Summer University 2017.

Predstavljanje ljetnih škola

AEGEE-Zagreb poziva te na 65 ljetnih avantura diljem Europe

Putuj Transsibirskom željeznicom, pleši salsu na španjolskim plažama ili bicikliraj kroz Nizozemsku i Belgiju! Ako želiš provesti dva tjedna s ekipom iz cijele Europe, dođi na predstavljanje ljetnih škola i saznaj kako.

https://pixabay.com/en/analog-antique-exposure-black-body-1705135/

Namijenjeno početnicima

Riječka fotogrupa Baltazar održava besplatno predavanje o fotografiji i videu

Dana 12. prosinca početnici u fotografiji u riječkom će Akvariju imati priliku slušati korisna predavanja članova fotogrupe Baltazar.