Nagradni natječaj

Rečenica sastavljena od riječi i emotikona vodi vas besplatno na Brucošijadu FER-a!

Emotikoni

Studentski.hr i KSET raspisali su nagradni natječaj u kojem dijele 2x2 ulaznice za Brucošijadu FER-a. Nagrađuju se najkreativniji sudionici.

Još nas nekoliko dana dijeli do Brucošijade FER-a koja će se održati 10. studenog upravo na ovom fakultetu. Brucoše, ali i brojne druge partijanere te će večeri zabavljati niz izvođača – Vesna Pisarović, Krešo Bengalka, Six Pack, Šajeta, Belfast Food, Sfumato, J. R. August, Pero Defformero, Sergio Lounge, Petar Dundov i Antenat. Ako je suditi po lineupu i dosadašnjoj posjećenosti, nema dvojbe da će se i za 37. izdanje ovog velikog studentskog tuluma tražiti ulaznica više.

Ipak, u suradnji sa KSET-om za dva smo čitatelja sačuvali dvije ulaznice i dijelimo ih u nagradnom natječaju. Kako bi za njih konkurirali, sudionici trebaju izvršiti nekoliko vrlo jednostavnih zadataka:

  • lajkati objavu ovog članka na Facebook stranici portala Studentski.hr
  • sherati članak na svojem profilu (javno)
  • u komentaru na objavi ovog članka na Facebook stranici portala označiti pratnju te koristeći riječi i emotikone u jednoj rečenici objasniti zašto nitko ne smije propustiti event.

Nagradni natječaj traje do nedjelje, 4. studenog 2018, do 13:00, nakon čega ćemo objaviti dobitnike, one koji su pokazali najviše kreativnosti prilikom ispunjavanja trećeg zadačića. Više informacija o Brucošijadi FER-a moguće je pronaći na Facebook eventu.

Komentari na članak

Vezani članci

EBAN Winter University 2016

Europska konferencija poslovnih anđela

Studentima veliki popusti na ulaznice za EBAN Winter University

U cijenu je uključen ulaz na dva dana konferencije, ručak za oba dana te ulaz na završni networking party. Ova ponuda je limitirana, odnosno traje do srijede 23. studenog u 23 sata.

KSET-ov natječaj za kratke priče

Kako počinje tvoja priča?

U tijeku su prijave na KSET-ov natječaj za kratke priče

Pravo na sudjelovanje imaju svi autori koji pišu na hrvatskom jeziku, a poslane priče moraju biti prethodno neobjavljene i duljine do 5000 riječi.

Nagradni natječaj_Bachata Inspire

Nagradni natječaj

Stop sramežljivosti: Besplatni plesni tečaj senzual bachate za tri čitatelja portala Studentski.hr

Dokaži da Hrvati nisu sramežljivi za senzualne plesove u paru i okušaj se u bachati. Uskoro će se formirati nove grupe plesača, a „Bachata Inspire" poklanja čak tri besplatna tečaja – saznaj kako!

Backyard Art Festival

Festival u Donjem Miholjcu

Poslije kiše dolazi Backyard Art Festival 2017.

Najavljeni su prvi izvođači za novo izdanje Backyard Art Festivala. Osim dobre glazbe, posjetitelje očekuju razni kulturni, sportski i gastronomski sadržaji.

Siniša Vuco flyer, FOTO: BookCaffe

Duhovni vođa, pravi Hrvat, kralj hrvatske estrade... Pogađate o kome se radi? Ne propustite:

Veliki koncert Siniše Vuce u Book caffeu

Ne propustite veliki koncert Siniše Vuce koji će se održati u subotu, 9.11. u Book caffeu. Karte u pretprodaji po cijeni od 30 kuna možete kupiti na šanku Book caffea, ili na dan koncerta na ulazu po cijeni od 50 kuna.