Najava koncerta

Psychodelic rock velikani Radio Moscow vraćaju se u KSET

Radio Moscow KSET 2016

Bend je ovaj ponedjeljak krenuo na dvotjednu turneju po Europi, a koncert u Zagrebu bit će jedini na prostoru ex-Yu.

Jedan od najvećih psychodelic rock bendova današnjice, Radio Moscow, nakon više od sedam godina dolazi u KSET. Prije njih će nastupiti progresivni psihodeličari Kaleidobolt iz Finske. Cijena ulaznice je samo 50 kuna u pretprodaji, a možete ih nabaviti svakim radnim danom u KSET-u od 16 do 20h. Na dan koncerta, 3. kolovoza, ulaznice će koštati 70 kuna.

Radio Moscow je psychodelic rock/blues bend predvođen gitarističkim genijalcem Parkerom Griggsom, nastao  2003. godine, a ovo će im biti drugi nastup u KSET-u, gdje su prvi put zasvirali prije 7 godina. Bend je ovaj ponedjeljak krenuo na dvotjednu turneju po Europi, a koncert u Zagrebu bit će jedini na prostoru ex-Yu. Radio Moscow poznat je i po suradnji s Danom Auerbachom iz Black Keysa, koji im je producirao prvi album, a trenutno promoviraju posljednje izdanje Live in California. Članovi su benda već spomenuti Parker Griggs na gitari,vokalu i bubnjevima, Anthon Meier na basu te Paul Marrone na bubnjevima.

Kaleidobolt je trojka oformljena početkom 2014. godine u Helsinkiju, a Radio Moscowu će se na ovoj turneji pridružiti  početkom kolovoza u Italiji. Istoimeni debitantski album jako je dobro prošao kod kritike i publike, a  krajem ove godine trebao bi dobiti nasljednika. Njihove progresivne strukture pjesama sa žestokim rifovima i psihodeličnom atmosferom dobitna su kombinacija koja sjajno funkcionira posebno na live nastupima, a sigurno će tako biti i na njihovom premijernom nastupu u KSET-u. Članovi benda su Marco Manestrina na basu i back vokalu, Sampo Kääriäinen na gitari i vokalu te Valtteri Lindholm na bubnjevima.

Komentari na članak

Vezani članci

Detour u MSU

Koncert u Zagrebu

Po naputku publike, Detour se penje na krov Muzeja suvremene umjetnosti

Detour, Porinom ovjenčan bend, započinje bogatu koncertnu sezonu. U pripremi je željno iščekivani koncert na krovu MSU-a, a radi se i na novom albumu.

Plakat za Brucošijadu

Brucošijada FER-a

Bad Copy, Mortal Kombat i Kinoklub među novim izvođačima na FER-ovoj Brucošijadi

Objavi prvih izvođača pridružuje se još nekoliko izvođača uz koje će vaše nogice sretno zatancati početkom studenog.

Predstavljen program Motovun Film Festivala 2018

Predstavljen program

Više od 100 filmova na novom izdanju „Motovun Film Festivala”

Od 24. do 28. srpnja održat će se „Motovun Film Festival”. Ususret novom izdanju predstavljen je program koji očekuje posjetitelje.

Predstava "Savršen kroj"

Dramski program

Komična farsa „Savršen kroj” mahnito razotkriva muške slabosti na KKL-u

Dragan Petrović Pele i Slobodan Boda Ninković, u režiji Vladimira Đurđevića, donose pomalo komičnu farsu koja u jednom činu, mahnito i neštedimice razotkriva sve muške slabosti. Ovog će je puta odigrati na kastavskoj Crekvini.

Koncert Otpor sistemu, 16.5.2014.

Koncert u Željezničaru

BBB pozivaju na „Otpor sistemu“

Dana 16. svibnja u Željezničaru nastupaju Šank?!, Pankreas i Pigsty and the Barell Squad.