Najava koncerta

Psychodelic rock velikani Radio Moscow vraćaju se u KSET

Radio Moscow KSET 2016

Bend je ovaj ponedjeljak krenuo na dvotjednu turneju po Europi, a koncert u Zagrebu bit će jedini na prostoru ex-Yu.

Jedan od najvećih psychodelic rock bendova današnjice, Radio Moscow, nakon više od sedam godina dolazi u KSET. Prije njih će nastupiti progresivni psihodeličari Kaleidobolt iz Finske. Cijena ulaznice je samo 50 kuna u pretprodaji, a možete ih nabaviti svakim radnim danom u KSET-u od 16 do 20h. Na dan koncerta, 3. kolovoza, ulaznice će koštati 70 kuna.

Radio Moscow je psychodelic rock/blues bend predvođen gitarističkim genijalcem Parkerom Griggsom, nastao  2003. godine, a ovo će im biti drugi nastup u KSET-u, gdje su prvi put zasvirali prije 7 godina. Bend je ovaj ponedjeljak krenuo na dvotjednu turneju po Europi, a koncert u Zagrebu bit će jedini na prostoru ex-Yu. Radio Moscow poznat je i po suradnji s Danom Auerbachom iz Black Keysa, koji im je producirao prvi album, a trenutno promoviraju posljednje izdanje Live in California. Članovi su benda već spomenuti Parker Griggs na gitari,vokalu i bubnjevima, Anthon Meier na basu te Paul Marrone na bubnjevima.

Kaleidobolt je trojka oformljena početkom 2014. godine u Helsinkiju, a Radio Moscowu će se na ovoj turneji pridružiti  početkom kolovoza u Italiji. Istoimeni debitantski album jako je dobro prošao kod kritike i publike, a  krajem ove godine trebao bi dobiti nasljednika. Njihove progresivne strukture pjesama sa žestokim rifovima i psihodeličnom atmosferom dobitna su kombinacija koja sjajno funkcionira posebno na live nastupima, a sigurno će tako biti i na njihovom premijernom nastupu u KSET-u. Članovi benda su Marco Manestrina na basu i back vokalu, Sampo Kääriäinen na gitari i vokalu te Valtteri Lindholm na bubnjevima.

Komentari na članak

Vezani članci

CFSN slavi 14 godina na zagrebačkoj sceni

Elektronička glazba

24-satnim eventom CFSN slavi 14 godina na zagrebačkoj sceni

CFSN je pripremio spektakularnu zabavu za ljubitelje elektorničke glazbe. Poziva svoju vjernu publiku na proslavu 14 godina na zagrebačkoj sceni.

The Prodigy

Eksplozivna smjesa ekstatično-plesne elektronike s punkerskim stavovima

The Prodigy osigurava najspektakularniji početak sezone u Dalmaciji

Britanski electro-punk trio The Prodigy nastupit će u Zadru 1. srpnja. Donosi najveću ikad postavljenu produkciju u ovom gradu.

Koncert "Make a wish"

Humanitarni božićni projekt

Koncertom "Make a wish", licitacijama i tombolom vraća se osmijeh na lica

Božićnim koncertom u klubu Boogaloo, humanitarnom licitacijom i tombolom, nastoje se prikupiti financijska sredstva namijenjena Domu za djecu bez adekvatne roditeljske skrbi Sv. Franjo u Vugrovcu i udruzi Zagrebački humanitarci.

Irena Žilić priprema spektakl u Lisinskom!

Anglosaksonski folk urešen keltskim motivima

Irena Žilić priprema spektakl u Lisinskom

Zagrebačka kantautorica Irena Žilić održat će koncert 20. svibnja u KD Vatroslav Lisinski. Ne propustite doživjeti čaroliju njene glazbe.

boris štok

Intervju s Borisom Štokom

„Najljepše je kada dođe do sinergije s publikom, bez toga niti jedan glazbenik ne može”

Ususret njegovom prvom samostalnom koncertu u Tvornici kulture 4. studenog, porazgovarali smo s Borisom Štokom.