Broj mjesta je ograničen

Prijavi se na međunarodni ljetni kamp u Rogoznici

Rogoznica kamp

Kamp se sastoji od istraživanja, vježbi komunikacije i međusobnog razumijevanja te takozvanog „team buildinga".

International youth summer camp Rogoznica PWRD by CleanExplosion 2016 kamp je za mlade na jadranskoj obali koji vam nudi priliku za osobni razvoj i obrazovanje. U takvom okruženju mladi ljudi mogu uvidjeti koristi volontiranja i važnost zaštite prirode. Kamp se sastoji od istraživanja, vježbi komunikacije i međusobnog razumijevanja te takozvanog team buildinga.

Rogoznica je popularno turističko naselje u Dalmaciji, u blizini Šibenika, u velikom zaljevu koji je dobro zaštićen od vjetra. Sam kamp nalazi se u neposrednoj blizini plaže, a prva trgovina udaljena je jedan kilometar. Za vrijeme svog boravka sudionici će imati tri obroka dnevno. Također, moći će konzumirati čaj, kavu i bezalkoholna pića kroz cijeli dan.

Broj je mjesta u ovogodišnjem kampu 25. Sudionici mogu biti u dobi od 16 do 30 godina. Jedine su predispozicije koje bi sudionici trebali imati dobra fizička sprema, jer će za vrijeme kampiranja biti dosta zadataka koji iziskuju tjelesnu pripremu. Od sudionika se očekuje da budu motivirani i entuzijastični.

Cijena je kampiranja 200 eura po sudioniku. U troškove kampiranja ulaze hrana i piće, smještaj, porez, putovanje u Primošten i putovanje u Split. Svaki sudionik trebao bi platiti predujam prije nego što dođe u kamp i odgovoran je za svoje putne troškove.

Za informacije o popustima i sve ostale upite možete se obratiti Filipu Markanoviću na broj telefona +385 95 38 39 755 ili na elektroničku adresu cleanexplosion@gmail.com.

Komentari na članak

Vezani članci

Prijatelji

Chandler i ekipa

Četrnaest životnih lekcija koje smo naučili iz „Prijatelja"

Puno smo naučili iz popularne serije, a ovo su neki od najvažnijih zaključaka

Social networks

Patricija Panić

Svako Instagram iskustvo je novo iskustvo, svaka prepirka je novi Story

Zašto očekujemo od djece da se znaju snalaziti na internetu, da znaju razlučiti dobro od lošeg i da znaju razvijati svoj stav, a ne slijepo pratiti sve što vide i čuju, kada to ne možemo ni sami?

https://pixabay.com/en/innovation-business-information-561388/

Izložba u Ivanić-Gradu

I3G okuplja inovacije učenika i studenata iz cijele Hrvatske

Edukacijski spremnik za razvrstavanje otpada, sigurnosna biciklistička jakna, robotska kolica, ultrazvučne oči – pomagalo za slijepe, agrobot 4G, mobilna aplikacija: e-abeceda, sustav za nadzor rezervacija, personalizirane svjetiljke – samo su mali dio Izložbe inovacija Ivanić-Grad I3G.

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:CNX_Chem_20_02_diabetes.png

Na današnji dan

Sve više mladih obolijeva od šećerne bolesti, u Hrvatskoj ukupno 400 tisuća ljudi

Svjetski dan šećerne bolesti obilježava se 14. studenoga, a ovogodišnja je tema Dijabetes i obitelj, čime se želi naglasiti problematika koju ova štetna bolest donosi obitelji oboljeloga, ali i pomoći kroz razmjenu iskustava o načinima življenja s dijabetesom.

Prvo izdanje projekta "Career Booster"

Prvo izdanje projekta "Career Booster"

Otvorene prijave za stjecanje vještina potrebnih za ulazak na tržište rada

Projekt Start-Up udruge "Career Booster" predstavlja jedinstven koncept u Hrvatskoj koji doprinosi stjecanju vještina potrebnih za brži i lakši ulazak na tržište rada. Održat će se od 15. do 17. prosinca na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“. Prijave traju do 14. prosinca, a prijaviti se mogu studenti različitih struka i mladi do 30 godina s VŠS i VSS.