Dvodnevni festival u SC-u

Poznati datumi ovogodišnjeg SCool Festa!

SCool fest, publika

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu objavio je termine održavanja 5. po redu izdanja SCool Festa, a obećao i da će ovogodišnji lineup zadovoljiti i najrazličitije ukuse.

Objavljeni su datumi održavanja jubilarnog, 5. po redu izdanja najiščekivanijeg studentskog festivala u Zagrebu – SCool Festa. Open air koncerti i partyji u Studentskom centru zakazani su za 7. i 8. lipnja. 

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, koji ovaj događaj organizira u partnerstvu s SC-om, poručuje da će i ovogodišnji lineup zadovoljiti i najrazličitije ukuse. Nakon četiri izrazito uspješna izdanja nema sumnje, stoga nam preostaje da pratimo službeni Facebook event, kao i Facebook i Instagram stranicu kako nam ne bi promaknule prve informacije o izvođačima. 

Komentari na članak

Vezani članci

Daniel Hellmann

Međunarodni festival razvojnog kazališta

Zbog smjene voditeljice Kulture SC-a, 8. izdanje nagrađivanog Ganza ujedno je posljednje

Zbog smjene voditeljice Kulture SC-a, osmo je izdanje Ganza ujedno posljednje, a besplatno ga možete posjetiti od 20. do 23. rujna.

Sveučilišna brucošijada

Studentski centar Osijek

Prva Sveučilišna brucošijada u Osijeku!

Ove godine u Osijeku će se prvi puta održati velika Sveučilišna brucošijada, koju zajedno organiziraju Studentski zbor Sveučilišta, Studentski centar u Osijeku i Studentski život Osijek.

Studentski aktivizam

Analiza tjedne ankete

Zašto studenti nisu više upućeni u rad studentskih tijela?

Pitali smo vas: ''Koliko ste upoznati sa radom nadležnih zborova (Hrvatski studentski zbor, Studentski zborovi Sveučilišta i sl.)?'', a osim toga, donosimo vam i informacije koja su to tijela koja zastupaju studente.

Pravni fakultet u Zagrebu

Na sjednici Fakultetskog vijeća dekanski rok nije predložen ni od dekana

Ništa od dekanskog, a ni izvanrednog roka u prosincu na zagrebačkom Pravnom fakultetu

Pri izglasavanju Izvedbenog plana Studentski zbor je inzistirao na dopuni na način da se u Izvedbeni plan unese rok u 12. mjesecu. Prijedlog je stavljen na glasovanje i protiv njega je glasovala većina Vijeća (osim predstavnika Studentskog zbora). Pristupilo se izglasavanju Izvedbenog plana (bez roka u 12. mjesecu) pri čemu je Studentski zbor uložio veto ne podržavajući takav Izvedbeni plan. Veto nije uvažen jer sjednici nije prisustvovao dovoljan broj predstavnika studenata.

Sveučilište - natpis

Ponovljeni izbori za predstavnike u Studentskom zboru

Izbori za Studentski zbor

Danas i sutra održavaju se izbori za Studentski zbor na Građevinskom i Učiteljskom fakultetu, Hrvatskim studijima te Muzičkoj akademiji.