Nagradni natječaj

Posjetitelji Maratona karijera mogu osvojiti besplatne autobusne karte!

Arriva, bus

Posjetite Arrivin štand na Maratonu karijera u Zagrebu ili Osijeku i osvojite dvije autobusne karte za relaciju koju sami birate! Već 20. ožujka možete sudjelovati u novom nagradnom natječaju na Hrvatskim studijima.

Arriva, vodeća tvrtka u prijevozu putnika u Hrvatskoj, prati nas na Maratonu karijera – projektu koji vraća iznimno uspješne i poznate bivše studente na njihove matične fakultete kako bi novim generacijama prenijeli svoja iskustva te ih potaknuli na realizaciju njihovih ideja i ostvarenja njihova profesionalnog uspjeha. Sudionici su se tako mogli 13. ožujka, uz skupljanje znanja od Miroslava Zrnčevića na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, slikati za Instagram na Arrivinom štandu i osvojiti autobusne karte!

Budući da svatko od studenata povremeno želi otići kući ili posjetiti neku novu destinaciju, dobra je vijest da će se nagradni natječaj održavati i tijekom narednih predavanja koji će se u sklopu projekta održavati na Sveučilištu u Zagrebu i Sveučilištu u Osijeku. Sve što studenti moraju učiniti kako bi osvojili dvije autobusne karte za relaciju po želji unutar Hrvatske jest – fotkati se na Arrivinom štandu, objaviti fotografiju na svojem Instagram profilu uz hashtag #ArrivaMK2019 te prikupiti najveći broj lajkova. 

Pored nagradnog natječaja, na fakultetima će se dijeliti i flyeri s kojima je moguće ostvariti 20% popusta na kupnju karte preko Arrivine mobilne aplikacije.

Sljedeća je prilika za besplatne karte i za popuste 20. ožujka na Hrvatskim studijima gdje će Kristina Gotovac i Anamarija Virant održati predavanja o komunikaciji i influencer marketingu. Raspored cjelokupnog Maratona karijera pogledajte na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

8 trikova za pakiranje

Mukama je došao kraj

FOTO: 8 trikova za jednostavno pakiranje

Donosimo vam 8 jednostavnih trikova za pakiranje uz koje će svaki mali kofer biti dovoljno velik.

https://pixabay.com/en/balloon-heart-love-romance-sky-1046658/

Dan zaljubljenih

FOTO: Romantične destinacije za zaljubljene parove unutar granica Lijepe Naše

I ove veljače dan zaljubljenih slavit će se diljem svijeta na različite načine. Brojna predivna mjesta u Hrvatskoj savršena su prilika za proslavu ljubavi i jačanje veza.

Passport

Redukcija stresa

10 savjeta za jednostavnije i jeftinije putovanje

Osim što na putovanjima često potrošimo neplaniranu svotu novca, ona znaju biti i stresna. Donosimo vam savjete kako uštedjeti novac na putovanjima, a stres svesti na najmanju mjeru.

Soči

Traju prijave za festival u Sočiju

Besplatan boravak u Rusiji na Svjetskom festivalu mladih i studenata

Ako govorite ili učite ruski jezik, ovo je idealna prilika za vas, koja vam ne smije pobjeći kroz prste!

Putovanje

Svjetski rekorder u putovanjima

Henrik Jeppesen otkriva trikove za put oko svijeta s ograničenim budžetom

Henrik Jeppesen oborio je rekord kao najmlađa osoba koja je ikada obišla cijeli svijet. Pritom je posjetio više od 1000 najluksuznijih svjetskih hotela besplatno, nudeći im samo promidžbu preko svojega bloga te je večerao u 200 najbolje ocijenjenih restorana na svijetu.