Nagradni natječaj

Posjetitelji Maratona karijera mogu osvojiti besplatne autobusne karte!

Arriva, bus

Posjetite Arrivin štand na Maratonu karijera u Zagrebu ili Osijeku i osvojite dvije autobusne karte za relaciju koju sami birate! Već 20. ožujka možete sudjelovati u novom nagradnom natječaju na Hrvatskim studijima.

Arriva, vodeća tvrtka u prijevozu putnika u Hrvatskoj, prati nas na Maratonu karijera – projektu koji vraća iznimno uspješne i poznate bivše studente na njihove matične fakultete kako bi novim generacijama prenijeli svoja iskustva te ih potaknuli na realizaciju njihovih ideja i ostvarenja njihova profesionalnog uspjeha. Sudionici su se tako mogli 13. ožujka, uz skupljanje znanja od Miroslava Zrnčevića na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, slikati za Instagram na Arrivinom štandu i osvojiti autobusne karte!

Budući da svatko od studenata povremeno želi otići kući ili posjetiti neku novu destinaciju, dobra je vijest da će se nagradni natječaj održavati i tijekom narednih predavanja koji će se u sklopu projekta održavati na Sveučilištu u Zagrebu i Sveučilištu u Osijeku. Sve što studenti moraju učiniti kako bi osvojili dvije autobusne karte za relaciju po želji unutar Hrvatske jest – fotkati se na Arrivinom štandu, objaviti fotografiju na svojem Instagram profilu uz hashtag #ArrivaMK2019 te prikupiti najveći broj lajkova. 

Pored nagradnog natječaja, na fakultetima će se dijeliti i flyeri s kojima je moguće ostvariti 20% popusta na kupnju karte preko Arrivine mobilne aplikacije.

Sljedeća je prilika za besplatne karte i za popuste 20. ožujka na Hrvatskim studijima gdje će Kristina Gotovac i Anamarija Virant održati predavanja o komunikaciji i influencer marketingu. Raspored cjelokupnog Maratona karijera pogledajte na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/en/train-station-transportation-people-2593687/

Studenti putnici

Kako izgleda studentski život uz svakodnevna putovanja vlakom na fakultet

Postoje studenti koji svoje studentske dane ne provode u studentskom domu ili iznajmljenim stanovima. Pitali smo studente koje prednosti i mane svakodnevno putovanje donosi sa sobom.

Etiopija

Putopisno predavanje u Klubu Zona

Upoznajmo Etiopiju, zemlju odakle potječe kava i izvire Plavi Nil

– Etiopija je druga najmnogoljudnija zemlja Afrike, no relativno se rijetko povezuje s turističkim putovanjima. – objašnjava Marko Obranović.

Vespucci

Otkriće Amerike

Rođen Amerigo Vespucci

Za otkriće Amerike zaslužan je Kristofor Kolumbo, ali jedan je čovjek shvatio da ona postoji: Amerigo Vespucci.

Udruga zagorskih studenata

Udruga zagorskih studenata

Krenite i vi „Putevima Hrvatskog zagorja 2015“

Svi zainteresirani studenti mogu sudjelovati u projektu, no broj mjesta je ograničen, stoga požurite jer prijave traju do sutra, odnosno do 23. travnja.

Autobusni kolodvor

Online kupovina

Od sada svoje autobusne karte kupujte putem interneta

Sve autobusne karte od sada će se moći kupiti na jednostavniji način: putem interneta