Ljubljenje na Tomislavcu

Poljubite se na "Klupi ljubavi" pod okriljem romantičnoga Zagreba

Klupa ljubavi

Tko kaže da je romantika "out" i da se ne možemo zabaviti četvrtkom popodne? Pustite ljubavi da vam pokrene maštu.

Kad ste se posljednji put poljubili na klupici pod okriljem romantičnoga Zagreba? TkoKaže.hr u suradnji s Romantičnim Zagrebom poziva vas na Klupu ljubavi ovog četvrtka, 22. prosinca. Pridružite se na Tomislavcu od 18 do 20 sati.

Pod voditeljskom palicom Ive Šulentić, Maše iz JoomBoosa i uz profesionalnog fotografa iz Pixsella, predstavit će se cool dizajn nove romantične klupe koju je kreativno osmislila zagrebačka dizajnerica Sanja Rotter. Za plesne ritmove bit će zadužena DJ-ica Rea, a uz ritam, možete se ugrijati čajem i fritulama. Pojavite se u što većem broju jer tko kaže da se ne možemo zabaviti četvrtkom popodne?

Vaše ćete fotografije i poruke s klupe imati priliku odmah objaviti na TkoKaže.hr, Vlasnike najoriginalnijih i najzanimljivijih očekuju fora nagrade pa otkrijte pravi talent u sebi i pustite ljubavi da vam pokrene maštu.

Ova Klupa ljubavi peta je u nizu popularnog projekta koji su pokrenuli 24sata i izdanje Budi.In. Oni, u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba i partnera, zajedno stvaraju posebne romantične doživljaje te kreiraju jedinstvenu mapu zaljubljenih grada Zagreba.

Komentari na članak

Vezani članci

How to lose a guy in 10 days

Jelena Duvančić: Jedan od tih života

Kako osvojiti frajera u 10 dana

Svim curama koje plačljivim glasom kažu „Nikad se neću udati”: iskreno se nadam da ste u pravu. Za slučaj da niste, evo vam nekoliko savjeta.

Valentinovo - medvjedić

Za sve sretno zaljubljene

Osam ideja za romantičan i jeftin spoj na Valentinovo

Pred vratima je Valentinovo, najromantičniji dan u godini. Donosimo vam osam ideja za romantičan valentinovski spoj koji će sigurno impresionirati vašu voljenu osobu, a neće vam u potpunosti isprazniti novčanik.

Ljubavni par

Kako poduzeti prve korake

Još uvijek nije prekasno da pronađete savršenog partnera za Valentinovo

Drage djevojke, ako je vaša odluka naći savršenog dečka za Valentinovo, vrijeme je da počnete hvatati bilješke.

Izreži nešto za Valentinovo

Ideje za antivalentinovo

VIDEO: Izrežite svoju bivšu ljubav

Dakako, ubojstvo je ilegalna radnja. Ali moderna tehnologija nudi drugu ideju za zadovoljštinu vaše boli i patnje.

Njezina ideja kraja večeri

Dan zaljubljenih iz snova

Pet posebnih valentinovskih darova za zaljubljene studente

Iako ga neki smatraju najobičnijim danom i još jednim komercijaliziranim običajem, Valentinovo nas ipak čini posebno romantičnima u veljači. Ove godine učinite ga posebnijim nego ikad i iznenadite svoju bolju polovicu urnebesnim poklonom.