Ljubljenje na Tomislavcu

Poljubite se na "Klupi ljubavi" pod okriljem romantičnoga Zagreba

Klupa ljubavi

Tko kaže da je romantika "out" i da se ne možemo zabaviti četvrtkom popodne? Pustite ljubavi da vam pokrene maštu.

Kad ste se posljednji put poljubili na klupici pod okriljem romantičnoga Zagreba? TkoKaže.hr u suradnji s Romantičnim Zagrebom poziva vas na Klupu ljubavi ovog četvrtka, 22. prosinca. Pridružite se na Tomislavcu od 18 do 20 sati.

Pod voditeljskom palicom Ive Šulentić, Maše iz JoomBoosa i uz profesionalnog fotografa iz Pixsella, predstavit će se cool dizajn nove romantične klupe koju je kreativno osmislila zagrebačka dizajnerica Sanja Rotter. Za plesne ritmove bit će zadužena DJ-ica Rea, a uz ritam, možete se ugrijati čajem i fritulama. Pojavite se u što većem broju jer tko kaže da se ne možemo zabaviti četvrtkom popodne?

Vaše ćete fotografije i poruke s klupe imati priliku odmah objaviti na TkoKaže.hr, Vlasnike najoriginalnijih i najzanimljivijih očekuju fora nagrade pa otkrijte pravi talent u sebi i pustite ljubavi da vam pokrene maštu.

Ova Klupa ljubavi peta je u nizu popularnog projekta koji su pokrenuli 24sata i izdanje Budi.In. Oni, u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba i partnera, zajedno stvaraju posebne romantične doživljaje te kreiraju jedinstvenu mapu zaljubljenih grada Zagreba.

Komentari na članak

Vezani članci

Cafe de Flore (2011.) citat

Romantika za Valentinovo

FOTO: Najljepši filmski ljubavni citati

Za sve nepopravljive romantike, donosimo fotogaleriju ljubavnih citata iz filmova.

Masovno ljubljenje na Trgu

Povodom Valentinova

Masovno ljubljenje na glavnom zagrebačkom trgu

Povodom Valentinova organizira se masovno ljubljenje na glavnom zagrebačkom trgu. Svi zaljubljeni su u nedjelju 14. veljače, u 20h, pozvani da pokažu svoju ljubav na prvom ovakvom događaju u Hrvatskoj.

Peta Klupa ljubavi

Tomislavov trg

Romantični Zagreb dobio petu Klupu ljubavi

Zagreb je dobio petu Klupu ljubavi, a njena lokacija je na Tomislavovom trgu. Posjetitelji će ispod oblačića s hashtagovima moći odmoriti, poljubiti voljenu osobu ili samo uslikati "selfie".

Filmski spojevi 5

Ljubav poput one na filmskom platnu

Filmska inspiracija za nezaboravan subotnji izlazak

Budući da svi sanjamo o ljubavi poput onih u filmovima i knjigama, pripremili smo za vas ideje za izlaske s djevojkom ili dečkom inspirirane filmovima koje ste svi zasigurno gledali.

Naslovna (srce)

Romantika ili razočaranje

Proslava Valentinova: sudar očekivanja s realnošću

Valentinovo je dan kada slavimo zaljubljenost, ljubav i leptiriće u trbuhu. Ako ste veliki obožavatelj Dana zaljubljenih, pretpostavljamo da imate i neka očekivanja. S obzirom da nam je stalo do vaših osjećaja, objasnit ćemo vam kako će nemali broj vaših očekivanja biti u sudaru s realnošću vaše druge polovice!