Nagradni natječaj

Podijeli svoje neugodne školske trenutke i osvoji ulaznice za Studio smijeha

Fuckup Education; izvor: Studio smijeha

Studio smijeha u lipnju organizira još jedan u nizu FuckUp Nights susreta. Ovaj je put tema večeri obrazovanje, a naši studenti čitatelji imaju mogućnost osvojiti ulaznice i nasmijati se do suza.

Mjesec lipanj u Hrvatskoj prožet je aktualnom temom obrazovanja. Podložnu satiri, ovu je temu prepoznao i Studio smijeha te je savršeno uklopio u novo FuckUp Nights izdanje.

FuckUp Nights susreti, originalno nastali u Studiju smijeha, svaki mjesec okupljaju goste koji pod moderatorstvom Marine Orsag pred publikom iznose svoje neugodne trenutke iz života. Tematski određene, ove večeri na svojevrstan način motiviraju posjetitelje podsjećajući ih kako se teški, sramotni i neuspješni trenuci mogu dogoditi baš svakome.

Ovoga petka, održat će se posebno izdanje FuckUp programa, a to je FuckUp Education. S obzirom na opetovane bitke i prosvjede u duhu kurikularne reforme, Studio će ugostiti stručnjake koji djeluju upravo na tom području. Visoko obrazovani i reprezentativni predstavnici ovog važnog područja za napredak i razvoj društva, otkrit će nešto više o sebi i podijeliti svoje školske priče.

Svoje fuckup-ove tako će prepričati ugledne gošće i gosti: Diana Tomić, Sonia Živković (čije će predavanje i razgovor biti na engleskom jeziku), Dejan Nemčić, Miljenko Hajdarović i gost iznenađenja koji će probiti prostorne barijere preko Skype-a, Ivan Đikić.

Ulaznica za studente za ovakav susret stoji 30 kuna, no sad je imaš priliku osvojiti besplatno za sebe i svoju pratnju! Sve što trebaš napraviti je da u komentaru ispod ove objave na Facebooku napišeš jedan svoj školski/studijski fuckup i označiš osobu koju želiš povesti sa sobom. Nagradit ćemo tri najneugodnija, ujedno i najhrabrija, po izboru žirija, koja će dobiti dvije ulaznice.

Za sve koji su hrabro i uspješno koračali putevima svojega školovanja i ne uspiju osvojiti karte, mogu ih rezervirati telefonski, mailom na ulaznice@studiosmijeha.hr ili klikom na poveznicu. Pri dolasku, svakako je potrebno predočiti iksicu. Za više informacija posjetite službeni Facebook event.

Sretno, i nasmijte se do suza uz obrazovne propuste i neugodnosti!

Komentari na članak

Vezani članci

FOTO: Studentski.hr

Prosvjed podrške učiteljima

Deseci tisuća učitelja, učenika, studenata i građana izišli su na ulice s jednom željom – boljim obrazovanjem

Na prosvjedu „Borba za dostojanstvo”, koji se održao u ponedjeljak, 25. studenog, u 12 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, preko 40 000 učitelja, učenika, studenata, roditelja i ostalih građana poručilo je Vladi da ispuni zahtjeve prosvjetnih djelatnika.

Štedopis

Edukativni nagradni natječaj

Sve što morate znati o "online" plaćanjima

Počeo je edukativni nagradni natječaj za srednjoškolce i studente – "Online plaćanja". Nauči i osvoji dnevne i tjedne nagrade!

Noć smijeha

Valovi smijeha zapljusnuli Lisinski

Zagrebačka publika dokazala da je stand up komedija više nego potrebna

Večer je nakon više od dva i pol sata završila ovacijama publike i pozivom na potpisivanje peticije za priznavanje statusa slobodnih umjetnika koju je moguće potpisati u prostorijama Studija smijeha.

Ponovno ujedinjenje dviju Koreja

Nagradni natječaj

Vodimo vas na predstavu „Ponovno ujedinjenje dviju Koreja”

„Ponovno ujedinjenje dviju Koreja” predstava je suvremenoga francuskog autora Joela Pommerata u režiji Paola Magellija koja igra u sklopu Gavella i Europlakat Faira, a za koju u nagradnom natječaju dijelimo 2x2 ulaznice.

Ekonomski fakultet

Seminari i stručni ispiti

Seminari za voditelje poslovnica i turističke vodiče

Cijena za voditelja poslovnice iznosi 4.200,00 kuna, a za turističkog vodiča 5.200,00 kuna. Rok prijave je do 30. siječnja!