Nagradni natječaj

Podijeli svoje neugodne školske trenutke i osvoji ulaznice za Studio smijeha

Fuckup Education; izvor: Studio smijeha

Studio smijeha u lipnju organizira još jedan u nizu FuckUp Nights susreta. Ovaj je put tema večeri obrazovanje, a naši studenti čitatelji imaju mogućnost osvojiti ulaznice i nasmijati se do suza.

Mjesec lipanj u Hrvatskoj prožet je aktualnom temom obrazovanja. Podložnu satiri, ovu je temu prepoznao i Studio smijeha te je savršeno uklopio u novo FuckUp Nights izdanje.

FuckUp Nights susreti, originalno nastali u Studiju smijeha, svaki mjesec okupljaju goste koji pod moderatorstvom Marine Orsag pred publikom iznose svoje neugodne trenutke iz života. Tematski određene, ove večeri na svojevrstan način motiviraju posjetitelje podsjećajući ih kako se teški, sramotni i neuspješni trenuci mogu dogoditi baš svakome.

Ovoga petka, održat će se posebno izdanje FuckUp programa, a to je FuckUp Education. S obzirom na opetovane bitke i prosvjede u duhu kurikularne reforme, Studio će ugostiti stručnjake koji djeluju upravo na tom području. Visoko obrazovani i reprezentativni predstavnici ovog važnog područja za napredak i razvoj društva, otkrit će nešto više o sebi i podijeliti svoje školske priče.

Svoje fuckup-ove tako će prepričati ugledne gošće i gosti: Diana Tomić, Sonia Živković (čije će predavanje i razgovor biti na engleskom jeziku), Dejan Nemčić, Miljenko Hajdarović i gost iznenađenja koji će probiti prostorne barijere preko Skype-a, Ivan Đikić.

Ulaznica za studente za ovakav susret stoji 30 kuna, no sad je imaš priliku osvojiti besplatno za sebe i svoju pratnju! Sve što trebaš napraviti je da u komentaru ispod ove objave na Facebooku napišeš jedan svoj školski/studijski fuckup i označiš osobu koju želiš povesti sa sobom. Nagradit ćemo tri najneugodnija, ujedno i najhrabrija, po izboru žirija, koja će dobiti dvije ulaznice.

Za sve koji su hrabro i uspješno koračali putevima svojega školovanja i ne uspiju osvojiti karte, mogu ih rezervirati telefonski, mailom na ulaznice@studiosmijeha.hr ili klikom na poveznicu. Pri dolasku, svakako je potrebno predočiti iksicu. Za više informacija posjetite službeni Facebook event.

Sretno, i nasmijte se do suza uz obrazovne propuste i neugodnosti!

Komentari na članak

Vezani članci

fit tijelo

Nagradni natječaj

#BEAware: 2000 kuna za video koji promiče pozitivan odnos prema tijelu

Do 1. srpnja svi se mladi mogu prijaviti na nagradni natječaj Centra za poremećaje hranjenja BEA. Slanjem videouratka kojim se promiče pozitivan odnos prema tijelu, ulaze u bitku za 2000 kuna.

Ljubljana

Konferencije, seminari i dr.

Otvoreni natječaji: Spojite obrazovanje s putovanjem i popunite životopis!

S obzirom da na današnjem tržištu diploma sa fakulteta često neće biti dovoljna da nađete dobar posao, ipak postoje mogućnosti koje vam mogu povećati konkurentnosti prilikom traženja posla, a to su dodatne neformalne edukacije.

Studentski.hr, HDU i ZAPRAF

Nagradni natječaj

Otkrij svoje glazbene navike i osvoji vrijednu nagradu!

Sudjelovanjem u istraživanju o glazbenim navikama srednjoškolci, studenti i mladi mogu doprinijeti rezultatima važnim za domaću glazbenu industriju, a ujedno iskoristiti priliku i za sudjelovanje u posebnom nagradnom natječaju.

BBC

Na današnji dan

„Ja sam Malala, djevojka koju su talibani htjeli ubiti”

Prije šest godina Malala Yousafzai usprotivila se talibanima u Pakistanu i zahtijevala da djevojke imaju pravo na obrazovanje. Godine 2012. upucana je u glavu, ali je preživjela i primila Nobelovu nagradu za mir.

worried1

Pomoć pri donošenju važnih odluka

Kratki vodič za odabir zanimanja

Prije nego odabreš zanimanje, potrebno je učiniti nekoliko važnih koraka. Za početak, važno je definirati svoje interese i dobro se informirati.