Festival na Bundeku

Počinje drugi vikend Rujanfesta: Senidah, Grašo, Samardžić, Bajaga & Instruktori, Plavi orkestar...

Prvi dan

Četvrtak na Rujanfestu odmah će pokazati da svaki posjetitelj može izabrati glazbu po svom izboru. Bajaga & Instruktori i Plavi orkestar nastupit će na Fest stageu, Bang Bang i Ljetno kino na Open-air stageu, dok će na Extra stageu biti najjača regionalna trap i R&B imena – Senidah i Coby.

Nakon rekordnog prvog vikenda Rujanfesta koji je posjetilo više od 50 000 ljudi, koncerti se vraćaju na Bundek već danas, 19. rujna! Posjetiteljima je obećano pomicanje granica zabave, što je i ispunjeno prvog vikenda uz velike koncerte. Program se nastavlja uz koncerte na čak 7 pozornica.

Četvrtak na Rujanfestu odmah će pokazati da svaki posjetitelj može izabrati glazbu po svom izboru. Bajaga & Instruktori i Plavi orkestar nastupit će na Fest stageu, Bang Bang i Ljetno kino na Open-air stageu, dok će na Extra stageu biti najjača regionalna trap i R&B imena – Senidah i Coby.

Glazba nema granice

Vikend donosi još veća glazbena imena kao što su: Klapa Šufit, Petar Grašo, Maja Šuput, Željko Samardžić, Ministarke i Rada Manojlović. Poseban house program posjetitelje očekuje na World mix stageu – DJ-corner pušta glazbu do dugo u noć, a na Open-air stageu tijekom vikenda nastupaju Miki Solus, Fantom slobode (Azra tribute band), Pravila Igre i Cro trash party (I Bee – Ivana Banfić)!

Uživajte u koncertima i odmah u blizini probajte odličnu hranu u gourmet zoni koja se prostire na 2500 kvadrata. Čak 8 restorana nudi sve – od hot-doga, hamburgera, grilla, kebaba, falafela, pržene piletine, kineske hrane do ribljih specijaliteta i još puno toga. Nemojte propustiti ni Slavonsku kuću s najfinijom domaćom hranom i svakodnevnim nastupima tamburaških sastava. Posebno će se u četvrtak kuhati velika porcija hrvatskog specijaliteta – grah variva – tijekom Gastro showa od 16 sati.

Studio smijeha i najveći lunapark u Hrvatskoj

Hrpa smijeha s jedne strane i vrištanja u lunaparku s druge strane! Svaki dan Rujanfesta očekuje vas i stand-up komedija u organizaciji Studija smijeha. A odmah pored i najveći lunapark u Hrvatskoj. Lunapark je otvoren sve dane, čak i kad nema koncerata, od 16 do 22 sata, a u četvrtak radi do 1 sat iza ponoći.

Komentari na članak

Vezani članci

Rise Up Festival

Staro kazalište lutaka Jazine

Rise Up festival u Zadru

Rise Up festival ovog ljeta se premjerno održava u Zadru!

The National 2004

Radio student najavljuje

Prvi koncert The Nationala u Hrvatskoj na Radio Studentu

Plač i veselje čeka vas ove srijede, 7. svibnja, u Supersoničnoj emisiji uz snimku prvog koncerta sastava The National u Hrvatskoj. Priključite se od 18:30 na Radio Student ili na 100,5 MHz.

Naslovna 2015

Najbolji studentski party vraća se  u Zagreb

Sveučilišna Brucošijada – savršen početak nove akademske godine

Nakon što je prošlogodišnju, prvu Sveučilišnu Brucošijadu posjetilo preko 4000 mladih, vrijeme je da se zagrebačkim studentima i ove godine priredi najbolji mogući party za početak nove akademske godine.

Lajnap Comedy

Humanitarni stand-up

„Najbolji za najbolje” – nastup najpopularnijih komičara u gradu za stipendije mladih

Ako trebate dobar povod za odlazak u Lisinski, humanitarni nastup stand-up komičara koji će vas svojim različitim stilovima, temama i formama nasmijavati cijelu večer, prava je zgoda. Završite nedjeljnu večer 18. studenoga 2018. uz zarazan i ujedno dobrotvoran smijeh.

Josipa Lisac, Chui

Vintage Industrial Bar

Koncert grupe Chui ostavio je njihovu publiku vrlo zadovoljnu, a Josipinu nešto manje

Izlazak glazbene dive i posebne gošće, Josipe Lisac, prouzrokovao je ogroman pljesak, a svi mobiteli automatski su se našli u zraku pripremajući se na to da ovjekovječe predivnu suradnju između Josipe Lisac i grupe Chui iz koje se izrodio hit „Tebi putujem".