Dvodnevni spektakl u dvorištu Studentskog centra

Planulo više od 4000 ulaznica za SCool Fest 2017

Scool Fest vizual 2017

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu treću godinu zaredom organizira dvodnevni festival za studentee s velikim open air koncertima te after partyjima na dva floora. Ulaz na festival besplatan je, a line-up je iz godine u godinu sve bolji.

Ovog vikenda u Studentskom centru u Zagrebu održava se treći SCool Fest – najveći studentski festival u gradu. Da su studenti željni partijanja i tuluma s besplatnim upadima najbolje govori broj rezerviranih ulaznica – više od 4000 karata već je pronašlo svoje vlasnike. Svi koji ne žele propustiti ovogodišnji SCool Fest, ulaznice još uvijek mogu rezervirati preko ENTRIA.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu treću godinu zaredom organizira dvodnevni festival za studente s velikim open air koncertima te after partyjima na dva floora. Ulaz na festival besplatan je, a line-up je iz godine u godinu sve bolji.

Tako u petak 2. lipnja na open air stageu nastupaju YAMS i legendarni TBF. After party začinit će na Black stageu Mrtvo hitovlje te neizostavni headlineri SCool Festa Kuzma & Shaka Zulu dok će na Blue stageu publiku zabavljati DJ Phil OK te Radio Aktiv.

U subotu 3. lipnja mnogobrojnu će publiku u SC-u zabavljati Pravila igre i Crvena jabuka. Za atmosferu u nastavku večeri pobrinut će se DJ Dado i Tamburaški sastav Zlatni zvuci na Black stageu te Jakša Jordes i DJ Drox na Blue stageu.

Karte nestaju iz sata u sat, stoga na vrijeme osigurajte svoj besplatni upad. Više informacija potražite na službenom Facebook eventu.

Vidimo se u SC-u na najvećem i najboljem studentskom tulumu!

Komentari na članak

Vezani članci

SCZG dvorište

Prilika za studente Sveučilišta u Zagrebu

Osmislite vizualni identitet zagrebačke Smotre Sveučilišta

Studenti Sveučilišta u Zagrebu mogu sudjelovati u osmišljavanju vizualnog identiteta Smotre Sveučilišta koja će se održati u prostorima Studentskog centra od 17. do 19. studenog 2016. godine.

scool fest 2017

Događanja u Studentskom centru

„Line up" ovogodišnjeg Scool Festa zadovoljit će najrazličitije glazbene ukuse

YAMS, TBF, Kuzma & Shaka Zulu, Crvena Jabuka i mnogi drugi izvođači pobrinut će se za vrhunsku zabavu trećeg izdanja SCool Festa. Festival će se održati 2. i 3. lipnja u Studentskom centru.

7. MAGfestival – trio

Međunarodni festival komorne glazbe

Drugi dan MAGfestivala vodi vas na glazbeno putovanje u 19. stoljeće

U Muzeju grada Splita danas će se predstaviti trio u sastavu Laura Vadjon (violina), Antigoni Tsalla (flauta) i Mislav Režić (gitara). Glazbenici će pokušati dočarati ugođaj salona devetnaestog stoljeća izvodeći na tri, možda i najpopularnija instrumenta iz tog vremena.

Dječaci

Najava koncerta

Dječaci nastupaju u Saxu krajem veljače

Splitsko-zagrebački hip hop trio Dječaci nastupit će u zagrebačkom Saxu u subotu, 27. veljače. Karte u pretprodaji možete kupiti za 50 kuna u Palmotićevoj ulici.

Plavi orkestar 1

Konac turneje „Everblue” u Domu sportova

Plavci hitovima vratili tisuće Zagrepčana u vremena prošlog stoljeća

Osam godina nakon posljednjeg koncerta u hrvatskoj metropoli, Plavi je orkestar ponovno zapalio Zagreb. Uz melodije ovog glazbenog fenomena, rasprodani Dom sportova ispunili su vrisak i oduševljenje svih generacija posjetitelja.