Dvodnevni spektakl u dvorištu Studentskog centra

Planulo više od 4000 ulaznica za SCool Fest 2017

Scool Fest vizual 2017

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu treću godinu zaredom organizira dvodnevni festival za studentee s velikim open air koncertima te after partyjima na dva floora. Ulaz na festival besplatan je, a line-up je iz godine u godinu sve bolji.

Ovog vikenda u Studentskom centru u Zagrebu održava se treći SCool Fest – najveći studentski festival u gradu. Da su studenti željni partijanja i tuluma s besplatnim upadima najbolje govori broj rezerviranih ulaznica – više od 4000 karata već je pronašlo svoje vlasnike. Svi koji ne žele propustiti ovogodišnji SCool Fest, ulaznice još uvijek mogu rezervirati preko ENTRIA.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu treću godinu zaredom organizira dvodnevni festival za studente s velikim open air koncertima te after partyjima na dva floora. Ulaz na festival besplatan je, a line-up je iz godine u godinu sve bolji.

Tako u petak 2. lipnja na open air stageu nastupaju YAMS i legendarni TBF. After party začinit će na Black stageu Mrtvo hitovlje te neizostavni headlineri SCool Festa Kuzma & Shaka Zulu dok će na Blue stageu publiku zabavljati DJ Phil OK te Radio Aktiv.

U subotu 3. lipnja mnogobrojnu će publiku u SC-u zabavljati Pravila igre i Crvena jabuka. Za atmosferu u nastavku večeri pobrinut će se DJ Dado i Tamburaški sastav Zlatni zvuci na Black stageu te Jakša Jordes i DJ Drox na Blue stageu.

Karte nestaju iz sata u sat, stoga na vrijeme osigurajte svoj besplatni upad. Više informacija potražite na službenom Facebook eventu.

Vidimo se u SC-u na najvećem i najboljem studentskom tulumu!

Komentari na članak

Vezani članci

Moskva

Najava koncerta

Moskva i The Black Room na Good Vibrationsu

Za dobar rokenrol „štimung“ zadužen će biti DJ Dino. Karte se po pretprodajnoj cijeni od 25 kuna mogu nabaviti u Dirty Old Shopu i Kavezu/Vintageu, a na dan koncerta koštat će 35 kuna.

Studentski Centar

Veliki studentski tulum

Još samo u petak možete do ulaznica za Sveučilišnu brucošijadu

Sveučilišna brucošijada u glazbenom smislu ponudit će za svakoga ponešto. Na Blue stageu ordinirat će DJ EmBee i DJ Jurki, Black stage rezerviran je za Bang Bang, Mrtvo hitovlje i Mnoge druge, dok na Red stageu nastupaju Tamburaši za dušu.

Studentski zbor

SD Stjepan Radić i Cvjetno naselje

Obnova studentskih domova započinje 18. kolovoza

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu objavio je kako će službeno potpisivanje ugovora s izvođačima radova te sam početak radova obnove studentskih domova biti 18. kolovoza u 13 sati.

Elemental

Promocija albuma i veliki koncert grupe Elemental

Novi album Elementala u prodaji, na redu je Dom sportova

Elemental će 5. ožujka 2016. označiti kao Dan E, najvažniji dan u svojoj karijeri. Na krilima novog albuma i uz potporu najvećih hitova u 18 godina karijere bend će prvi put samostalno nastupiti u Domu sportova.

Brkovi

Koncert u Maloj dvorani

Još jedan juriš Brkova na Dom sportova

Tijekom 2018. Brkovi će objaviti novi studijski album koji je već najavljen singlovima „Boli me” i „Sudbina”, a vrhunac godine bit će dakako novi juriš na Malu dvoranu 20. listopada.