Koncert u KSET-u

Peglica i Komandos strašnog „Robokonja" spuštaju u Klub studenata elektrotehnike

Peglica i Komandos

– Pokušajte pružati otpor dok Peglica i Komandos ne stignu s dalekoga Keftera. Donosimo sa sobom nove zvukove kojima ćemo vas izliječiti od šunda, a Robokonja ostaviti bez muda. – ističu izvođači.

Sastav Peglica i Komandos vraća se na mjesto zločina, ovoga puta s novim albumom. U petak, 2. veljače, publika u KSET-u imat će priliku prisustvovati promociji drugog studijskog albuma pod nazivom Fleševi s Keftera. Momci iz JeboTona bili su produktivni te su godinu dana nakon prvijenca Kefter Gatha i samo dva mjeseca nakon izlaska live albuma Sjeti se rokenrola, govorio je, u suradnji s Kramasonik studijom, izdali novo izdanje na kojem imamo prilike čuti četiri pjesme koje odišu progresivnim i psihodeličnim utjecajima.

Novi album možete preslušati na njihovom Bandcampu.  Najbolje je iz prve ruke čuti što se dogodilo na istome:

– Nakon kratkog mira i odsustva Gadur-Gadura, na Zemlju su stigle nove nevolje. Strašni Robokonj spustio se na ulice Zagreba kako bi omamio ljude ljigavim šundom i spržio živce svakome tko bi mu se našao pod kopitom i na nišanu ultrasonične zvučne zrake. Pazite se, Zemljani, da ne najebete. Pokušajte pružati otpor dok Peglica i Komandos ne stignu s dalekoga Keftera. Donosimo sa sobom nove zvukove kojima ćemo vas izliječiti od šunda, a Robokonja ostaviti bez muda. –

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 20 kuna mogu se kupiti u KSET-u i Dirty Old Shopu, dok će na dan koncerta stajati 30 kuna. Više se informacija nalazi na službenom Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Atmosfera

KSET

Let3 i High5 nastupit će na Brucošijadi FER-a

Legendarni rokeri i zagrebačka „hip hop” petorka posljednji su na dugoj i raskošnoj listi izvođača koji će nastupiti na 35. Brucošijadi FER-a u KSET-u.

Humanitarna

Studentska humanitarna akcija

"Zasladi dan i daruj nekom božićni san"

Cilj je akcije i ove godine pomoći bar jednoj obitelji koja se našla u teškoj situaciji, pa su tako svi pozvani da simboličnim donacijama pomognu jednoj velikoj zagrebačkoj obitelji.

Dečko i stari radio

Najava koncerta

Vrhunska kombinacija hip-hopa i live svirke u subotu u Metropolisu

Karte po cijeni od 20 kuna možete kupiti na samom ulazu u klub Metropolis na dan koncerta u 21 sat. 

throes

#12 INmusic

Portugalsko-angolski Throes + The Shine stižu na OTP World Stage INmusic festivala

Throes + The Shine, sjajni mladi portugalsko-angolski sastav, dolaze na dvanaesto izdanje INmusic festivala u sklopu ETEP projekta i programa „Multikulturalizam u glazbi”.

Warpaint

Koncert u Tvornici kulture

Svirački atraktivne Warpaint djevojke premijerno u Zagrebu

Ženski bend Warpaint dolazi u Tvornicu kulture na jedan od rijetkih samostalnih nastupa nadolazećega ljeta. Istovremeno je to jedini koncert na našim prostorima.