Koncert u KSET-u

Peglica i Komandos strašnog „Robokonja" spuštaju u Klub studenata elektrotehnike

Peglica i Komandos

– Pokušajte pružati otpor dok Peglica i Komandos ne stignu s dalekoga Keftera. Donosimo sa sobom nove zvukove kojima ćemo vas izliječiti od šunda, a Robokonja ostaviti bez muda. – ističu izvođači.

Sastav Peglica i Komandos vraća se na mjesto zločina, ovoga puta s novim albumom. U petak, 2. veljače, publika u KSET-u imat će priliku prisustvovati promociji drugog studijskog albuma pod nazivom Fleševi s Keftera. Momci iz JeboTona bili su produktivni te su godinu dana nakon prvijenca Kefter Gatha i samo dva mjeseca nakon izlaska live albuma Sjeti se rokenrola, govorio je, u suradnji s Kramasonik studijom, izdali novo izdanje na kojem imamo prilike čuti četiri pjesme koje odišu progresivnim i psihodeličnim utjecajima.

Novi album možete preslušati na njihovom Bandcampu.  Najbolje je iz prve ruke čuti što se dogodilo na istome:

– Nakon kratkog mira i odsustva Gadur-Gadura, na Zemlju su stigle nove nevolje. Strašni Robokonj spustio se na ulice Zagreba kako bi omamio ljude ljigavim šundom i spržio živce svakome tko bi mu se našao pod kopitom i na nišanu ultrasonične zvučne zrake. Pazite se, Zemljani, da ne najebete. Pokušajte pružati otpor dok Peglica i Komandos ne stignu s dalekoga Keftera. Donosimo sa sobom nove zvukove kojima ćemo vas izliječiti od šunda, a Robokonja ostaviti bez muda. –

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 20 kuna mogu se kupiti u KSET-u i Dirty Old Shopu, dok će na dan koncerta stajati 30 kuna Više se informacija nalazi na službenom Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Marco Bailey i Rub A Dub u zagrebačkom Boogaloo klubu

Elektronička scena

Superzvijezda Bailey i novo svjetsko ime Rub A Dub u zagrebačkom Boogaloo klubu

U novoj epizodi „Future Scope” serijala, u zagrebački se Boogaloo klub vraća velikan svjetske techno scene – Marco Bailey, dok po prvi put u istom klubu nastupa i novo nadolazeće svjetsko ime – Rub A Dub.

let3

Koncert u Domu sportova

Još nas nekoliko sati dijeli od dugo iščekivanog Antivalentinova

Donosimo vam raspored nastupa za željno iščekivano drugo izdanje Antivalentinova. Požurite po svoje ulaznice za veliku rock zabavu.

Bozicni koncert Uciteljskog fakulteta

Zapjevajte s učiteljima!

Božićni koncert pjevačkog zbora Učiteljskog fakulteta

Pjevački zbor Učiteljskog fakulteta djeluje dvadesetak godina, redovno nastupa za potrebe Fakulteta, a na kraju svake akademske godine održava samostalni koncert.

Koncerti

Festival u Boćarskom domu

Studentski.hr vodi vas na Brijačnicu

Dva puta po dvije ulaznice Studentski.hr dijeli svojim čitateljima za tradicionalni dvoranski festival u Boćarskom domu – Brijačnicu.

Koncert "Četiri Tenora i prijatelji"

Gala koncert u "Lisinskom"

"Četiri tenora i prijatelji" poslali poruku solidarnosti oboljelima od raka

Preko 1800 posjetitelja uživalo je u koncertu četiriju tenora – Đanija Stipaničeva, Marka Pecotića, Marka Škugora i Vladimira Garića. Pridružile su im se i brojne gošće kako bi prikupile sredstva za aktivnosti Hrvatske lige za borbu protiv raka.