Nagradni natječaj

Pazi jaje ako želiš pokupiti nagrade!

Uskršnja jaja

Uskrs nam je stigao, a to uključuje ne samo pisanice, jaja i šunku, već i poklone! Kako bi ih osvojili i pritom se sjajno zabavili, pripazite na jaja - odigrajte našu igricu!

Počeli su proljetni praznici, vrijeme pretežno niskih temperatura je iza nas i u zraku se osjeća pozitivna atmosfera. Djeca su na odmoru od škole, studenti šalju svoje seminarske zadaće što prije kako bi izbjegli postuskršnju histeriju (ili ipak ne?), a odrasli završavaju svoje svakodnevne poslove i počinju s pripremama. Treba isplanirati uskrsni jelovnik, dekorirati stol, obojiti jaja, posjetiti članove svoje obitelji i pokloniti im koju sitnicu. Ako nemaš vremena birati poklončiće ili ne znaš što bi to moglo biti, tu smo da ti u tome pomognemo! Jedino o čemu ti moraš brinuti jest pripaziti na jaja.

Upravo tako, Studentski.hr pripremio je povodom nadolazećih blagdana jedan nagradni natječaj, odnosno igricu Pazi jaje. Možeš se igrati od subote, 31. ožujka, do srijede, 4. travnja. Igra je vrlo jednostavna – klikom na link odigraj svoju malu uskrsnu trku i pripazi pritom da izbjegneš sva jaja na putu. Nagradni fond čine dva Studentski.hr poklon paketa.

Pobjednike objavljujemo u četvrtak, 5. travnja, i iskreno se nadamo da ćeš i ti naći svoje ime među njima! Zato, ne prepuštaj jaja... ups, igru slučaju!

Želimo ti puno uskrsne sreće, šunkice, jaja i toplih zagrljaja!

Komentari na članak

Vezani članci

Brucošijada FER, nagradni natječaj

Nagradni natječaj

Studentski.hr vodi četiri „partijanera" na Brucošijadu FER-a

Ako iz nekog razloga još niste osigurali svoje mjesto na fakultetskom plesnom podiju, još ima nade da si osigurate nezaboravnu subotu. Naime, Studentski.hr dijeli po dva upada dvjema osobama.

15 ideja za ukrašavanje vaših pisanica: Crno-bijelo

Neka vaš uskršnji stol bude zaista impresivan

FOTO: 15 ideja za ukrašavanje vaših pisanica

Donosimo vam 15 kreativnih ideja koje će vaše pisanice pretvoriti u prava mala umjetnička djela.

Autorska fotografija / Tonči Gabelić

Dežurne menze

Doznajte kako rade studentski restorani ovoga Uskrsa

Za sve studente koji tijekom uskršnjih blagdana ne putuju doma, pronašli smo podatke o radnom vremenu studentskih restorana u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku.

Ptica

Duhovni program

SKAC Palma priprema dva Vikenda pokore za mlade

– Krotit ćemo se u vrsti i količini hrane, sna, načinu disanja i kretanja. Učit ćemo prepoznavati naše unutarnje pokrete, primati ih i tražiti što nam Bog po njima govori. – objašnjavaju iz SKAC-a.

Travel

Nagradni fotonatječaj

Osvoji avionsku kartu za destinaciju po izboru

Otputuj gdje ti srce poželi!