Nagradni natječaj

Pazi jaje ako želiš pokupiti nagrade!

Uskršnja jaja

Uskrs nam je stigao, a to uključuje ne samo pisanice, jaja i šunku, već i poklone! Kako bi ih osvojili i pritom se sjajno zabavili, pripazite na jaja - odigrajte našu igricu!

Počeli su proljetni praznici, vrijeme pretežno niskih temperatura je iza nas i u zraku se osjeća pozitivna atmosfera. Djeca su na odmoru od škole, studenti šalju svoje seminarske zadaće što prije kako bi izbjegli postuskršnju histeriju (ili ipak ne?), a odrasli završavaju svoje svakodnevne poslove i počinju s pripremama. Treba isplanirati uskrsni jelovnik, dekorirati stol, obojiti jaja, posjetiti članove svoje obitelji i pokloniti im koju sitnicu. Ako nemaš vremena birati poklončiće ili ne znaš što bi to moglo biti, tu smo da ti u tome pomognemo! Jedino o čemu ti moraš brinuti jest pripaziti na jaja.

Upravo tako, Studentski.hr pripremio je povodom nadolazećih blagdana jedan nagradni natječaj, odnosno igricu Pazi jaje. Možeš se igrati od subote, 31. ožujka, do srijede, 4. travnja. Igra je vrlo jednostavna – klikom na link odigraj svoju malu uskrsnu trku i pripazi pritom da izbjegneš sva jaja na putu. Nagradni fond čine dva Studentski.hr poklon paketa.

Pobjednike objavljujemo u četvrtak, 5. travnja, i iskreno se nadamo da ćeš i ti naći svoje ime među njima! Zato, ne prepuštaj jaja... ups, igru slučaju!

Želimo ti puno uskrsne sreće, šunkice, jaja i toplih zagrljaja!

Komentari na članak

Vezani članci

Sretan Uskrs

Jeste li znali?

Zanimljivosti o Uskrsu

Svatko, bilo dijete ili odrastao, raduju se Uskrsu i svemu onome što nam donosi. Ovdje možete pronaći nekoliko zanimljivosti vezanih za Uskrs i njegovu tradiciju u nekim zemljama.

Natječaj "Ravnopravnost spolova: Recite to stropom!" 2015.

Nagradni natječaj za stripove i crteže

Ravnopravnost spolova: Recite to stripom!

Pokažite stripom što mislite o pravima i jačanju položaja žena te o odnosu između muškaraca i žena!

Fuckup Education; izvor: Studio smijeha

Nagradni natječaj

Podijeli svoje neugodne školske trenutke i osvoji ulaznice za Studio smijeha

Studio smijeha u lipnju organizira još jedan u nizu FuckUp Nights susreta. Ovaj je put tema večeri obrazovanje, a naši studenti čitatelji imaju mogućnost osvojiti ulaznice i nasmijati se do suza.

HOWtoWOW

Digitalni svijet

Radionica za stvarno WOW webove!

Harry Roberts, iskusni i popularni web stručnjak, 6. prosinca na HOWtoWOW radionici „Front-end performance: building faster websites“ otkrit će kako dizajnirati savršenu web stranicu, kako je napraviti što bržom i kako je učiniti „user-friendly".

Bernays

Nagradni natječaj

Otvorena prilika za osvajanje jednogodišnje školarine za studij turizma ili komunikacija

Uz jednogodišnju školarinu za Bernaysov studij po izboru, pobjednik ili pobjednica natječaja osvaja i Uber vaučer u vrijednosti 200 kuna mjesečno tijekom cijele godine, ulaznice za predstave u Komediji tijekom akademske godine te besplatan tečaj stranog jezika u Sokratu.