Nagradni natječaj

Pazi jaje ako želiš pokupiti nagrade!

Uskršnja jaja

Uskrs nam je stigao, a to uključuje ne samo pisanice, jaja i šunku, već i poklone! Kako bi ih osvojili i pritom se sjajno zabavili, pripazite na jaja - odigrajte našu igricu!

Počeli su proljetni praznici, vrijeme pretežno niskih temperatura je iza nas i u zraku se osjeća pozitivna atmosfera. Djeca su na odmoru od škole, studenti šalju svoje seminarske zadaće što prije kako bi izbjegli postuskršnju histeriju (ili ipak ne?), a odrasli završavaju svoje svakodnevne poslove i počinju s pripremama. Treba isplanirati uskrsni jelovnik, dekorirati stol, obojiti jaja, posjetiti članove svoje obitelji i pokloniti im koju sitnicu. Ako nemaš vremena birati poklončiće ili ne znaš što bi to moglo biti, tu smo da ti u tome pomognemo! Jedino o čemu ti moraš brinuti jest pripaziti na jaja.

Upravo tako, Studentski.hr pripremio je povodom nadolazećih blagdana jedan nagradni natječaj, odnosno igricu Pazi jaje. Možeš se igrati od subote, 31. ožujka, do srijede, 4. travnja. Igra je vrlo jednostavna – klikom na link odigraj svoju malu uskrsnu trku i pripazi pritom da izbjegneš sva jaja na putu. Nagradni fond čine dva Studentski.hr poklon paketa.

Pobjednike objavljujemo u četvrtak, 5. travnja, i iskreno se nadamo da ćeš i ti naći svoje ime među njima! Zato, ne prepuštaj jaja... ups, igru slučaju!

Želimo ti puno uskrsne sreće, šunkice, jaja i toplih zagrljaja!

Komentari na članak

Vezani članci

Travel

Nagradni fotonatječaj

Osvoji avionsku kartu za destinaciju po izboru

Otputuj gdje ti srce poželi!

Skijanje

Izlet u Sloveniju

Nagrada za položene ispite – „Studentsko PARTY SkiYanje”

Do najstrmije staze u Sloveniji studente vodi udruga Olympia. Dvodnevni izlet olakšat će ih za tek 490 kuna, a pobjednici nagradnog natječaja zabavljat će se potpuno besplatno.

Natječaj "Ravnopravnost spolova: Recite to stropom!" 2015.

Nagradni natječaj za stripove i crteže

Ravnopravnost spolova: Recite to stripom!

Pokažite stripom što mislite o pravima i jačanju položaja žena te o odnosu između muškaraca i žena!

Uskrsno drvo

Proslava Uskrsa

Lude europske uskrsne tradicije

Polijevanje hladnom vodom, bičevanje i „pretvaranje“ u Sherlocka Holmesa su samo neki od otkačenih načina proslave Uskrsa diljem Europe.

Putovanje

Konferencija udruge USTEF

„Tour de Tourism" studentima pruža interdisciplinarni pristup turizmu, a pojedine vodi u Klagenfurt

Ove će se subote na Ekonomskom fakultetu održati novo izdanje konferencije „Tour de Tourism" s naglaskom na promicanje interdisciplinarnosti turizma. Sudionike očekuju i raznovrsni nagradni natječaji.