Koncert u Areni Zagreb

Oliver slavi 70. rođendan s tisućama ljudi

Oliver & Gibonni u Varaždinu

Povlašteno ime hrvatske glazbene scene najavljuje koncert uz pratnju Zagrebačke filharmonije. Održat će se 11. ožujka u Areni Zagreb.

U ugodnoj i spontanoj atmosferi 16. je studenog u Zagrebu održana press konferencija povodom nadolazećeg slavljeničkog rođendanskog koncerta Olivera i Zagrebačke filharmonije. Iza spomenute legende stoje 23 studijska albuma, brojne kompilacije, nagrade struke i publike te koncerti u najpoznatijim svjetskim dvoranama, kao što su njujorški Carnegie Hall, londonski Royal Albert Hall, pariška Olympia, Opera House u Sydneyju.

Životopisnim i dugovitim pristupom, njegov dugogodišnji prijatelj Siniša Škarica, uz podršku maestra Alana Bjelinskog i ravnatelja Zagrebačke filharmonije Mirka Bocha, najavljuje novi koncert. Naime, koncert OLIVERovih 70 održat će se 11. ožujka iduće godine u Areni Zagreb.

Iako uživa povlašteno mjesto na glazbenoj sceni, Oliver ostaje dodirljiv za svakog poklonika i otvoren za suradnje s kolegama i sudjelovanje u mnogim projektima. Nakon toliko godina, danas, jednakim žarom i voljom sjeda za klavir, svira, pjeva, snima nove pjesme i koncertira.

Ne skrivajući veselje što će njegove pjesme poprimiti novo ruho (pomalo soundtrackovsko) u aranžmanima Ranka Rihtmana, uz pratnju Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem prijatelja i suradnika maestra Alana Bjelinskog i, naravno, svojih Dupina, Oliver najavljuje večer ispunjenu pismom i dobrom zabavom uz najbolju audio i videoprodukciju. Ulaznice za ovaj koncertni spektakl već su u prodaji na poveznici, na prodajnim mjestima Eventima i u Aquarius Music Shopovima.

Komentari na članak

Vezani članci

srce

„Rock fešta”

I Demolition Group u borbi protiv ljubavi na Antivalentinovu

Energičan spoj elektronskih i akustičnih ritmova na novo izdanje Antivalentinova donijet će Goran Šalamon, Aleš Suša, Petar Stojanović, braća Tomi i Ivan Gregel i Matjaž Pegam.

Josipa Lisac

Glazbeni spektakl u Lisinskom

Josipa Lisac dodatno će uljepšati prosinac dvostruko rasprodanim koncertom

Zagrebački ljubitelji dobre glazbe s nestrpljenjem iščekuju 10. i 14. prosinca te već rasprodane koncerte jedne od naših najvećih glazbenih umjetnica.

2

Izvještaj s koncerta

"Najlipši versi" klape Intrade ugrijali srca zagrebačke publike

Mistični dalmatinski bariton i jedna od najdugovječnijih hrvatskih klapa još su jednom pokazali da znaju prirediti pravi tulum ostavivši pet tisuća ljudi pod dojmom koji će se još dugo slijegati.

DIE ANTWOORD

Koncert na Velesajmu

Južnoafrička rap-rave senzacija Die Antwoord isprovocirat će hrvatsku publiku

Praćen hordom sljedbenika Die Antwoord glazbom i pojavom diže prašinu diljem svijeta. Dosad se ovaj trojac moglo vidjeti samo u susjedstvu na Exitu i Schengenfestu, a sada stižu u Hrvatsku.

Vlatko Stefanovski

Koncert u Tvornici kulture

Gitaristički virtuoz Vlatko Stefanovski nastupa u Zagrebu

Nakon što je pozornicu dijelio s vrhunskim izvođačima diljem svijeta, slavni makednonski glazbenik svoje prekrasne zvučne pejzaže prenijet će zagrebačkoj publici u Tvornici kulture.