Kreativne radionice

Od psiholoških do plesnih radionica – Tjedan motivacije i učenja donosi nešto za svakog

Izvor: Pixabay, Laptop

Od 9. do 12. travnja održava se Tjedan motivacije i učenja na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu.

Udruga studenata Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Probion od 9. do 12. travnja organizira Tjedan motivacije i učenja na zagrebačkom Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu. Posjetitelji kreativnih radionica moći će se odmoriti, zaboraviti na stres i potaknuti svoju kreativnu stranu. 

U srijedu, 10. travnja, u 17 sati održat će se psihološka radionica koja će, kako organizatori naglašavaju, biti katarza za tvoj um. Radionicu će voditi mag. psych. Božidar Nikša Tarabić, a nakon nje slijedi radionica Nauči se bolje nositi sa stresom savjetovališta Luka Ritz. Također, posjetitelji će imati priliku osvojiti jednu od šest knjiga prigodne psihološke tematike. 

Tjedan završava u petak, 12. travnja, u 10 sati plesnom radionicom koja će, osim što će pripremiti posjetitelje za vikend-izlazak, potaknuti svakoga da spozna važnost tjelesne aktivnosti. Radionicu osnova plesa vodit će Veronika Vlašić, a dvoje najsretnijih koji dođu na radionicu osvojit će kupon za mjesečnu članarinu u plesnom centru Nicolas Zagreb i plesnom klubu Escape. Možda najbolji poziv na radionicu jest upravo njen slogan koji glasi Učini nešto za sebe, pleši!

Organizatori su se, kako ističu, pobrinuli da svaki student vidi da je ono što je važno puno šire od skripte omraženog predmeta. Na vama je samo da dođete i učinite nešto za sebe. Više informacija dostupno je na Facebook događaju

Komentari na članak

Vezani članci

Sajam 3N

Napusti normalne naprave

Sajam 3N: U tijeku prijave za besplatne radionice izrade neobičnih instrumenata

U fokusu su Sajma 3N uradi sam glazbeni instrumenti, a u danima prije i nakon izlagačkog dijela održat će se vrlo zanimljive radionice, koje su k tome i besplatne.

Hrana i učenje

Savjeti za uspješnije ostvarivanje ciljeva

Kako kao student možete održati motivaciju na visokoj razini?

Pad motivacije pojavljuje se u situacijama u kojima osoba nastoji ostvariti više ciljeva odjednom. Takav razvoj događaja naročito je poznat studentima koji često moraju uravnotežiti studentske i radne obveze.

Knjige

Međunarodna konferencija

PUBMET 2017 donosi aktualne trendove izdavaštva u kontekstu otvorene znanosti

Na novom izdanju međunarodne konferencije PUBMET predstavljaju se aktualni trendovi otvorene znanosti, uključujući otvoreni pristup znanstvenim publikacijama, otvorene istraživačke podatke i otvoreni recenzijski postupak. Posjetitelji će dobiti uvid u inovativne pristupe izdavanju znanstvenih publikacija, najbolje uredničke prakse, nove oblike digitalnih publikacija, različite pokazatelje utjecaja znanstvene aktivnosti i znanstvenu čestitost.

stresonja6

Savjeti za poboljšanje kvalitete života za vrijeme studiranja

FOTO: Kako preživjeti studentske dane?

Donosimo 8 korisnih savjeta za samopomoć u stresnim situacijama u kojima ćeš se sasvim sigurno naći tokom svoga studentskoga života.

Strani jezici koje ćete najlakše naučiti

Ljestvica jezika koje je najlakše usvojiti

Učenje stranih jezika ne mora biti teško, a povećava zaradu i otvara poslovne prilike

Znanstvenici su otkrili kojih je sedam svjetskih jezika najlakše naučiti. Saznajte o kojim se jezicima radi i bacite se na posao.