Koncerti u Studentskom centru

Objavljen prvi val izvođača SCool Festa; ulaz i ove godine besplatan

Koncert

Dosad najavljeni izvođači za novo izdanje SCool Festa jesu: skupina koja je započela kao standardni hip-hop/trip-hop sastav, a koja je s godinama razvila vlastiti glazbeni izričaj – legendarni TBF, trap skupina čiji broj sljedbenika raste munjevitom brzinom – KUKU$ te DJ o kojem se pisalo kao o sinonimu za glazbenog znalca među domaćim DJ-ima – Petar Dundov.

U zagrebačkom Studentskom centru održat će se peto po redu izdanje SCool Festa. Dvodnevni festival, koji u prethodne četiri godine nisu propustile tisuće studenata, zakazan je za 7. i 8. lipnja 2019.

Organizatori su, tvrde, i ove godine pripremili lineup koji će zadovoljiti najrazličitije glazbene ukuse, a objavljen je i prvi val izvođača. Nastupaju: skupina koja je započela kao standardni hip-hop/trip-hop sastav, a koja je s godinama razvila vlastiti glazbeni izričaj – legendarni TBF, trap skupina čiji broj sljedbenika raste munjevitom brzinom – KUKU$ te DJ o kojem se pisalo kao o sinonimu za glazbenog znalca među domaćim DJ-ima – Petar Dundov.

Radi se tek o malom dijelu od ukupnog broja izvođača, što pokazuje da će mnogi pohrliti na novo izdanje. Ovo dodatno potvrđuje činjenica da je ulaz na open air koncerte u dvorištu SC-a i after partyje unutar samog SC-a potpuno besplatan

– Studentskom zboru zadatak je predstavljati interese studenata i brinuti o problemima na koje nailaze u sustavu obrazovanja, ali kako smo i sami studenti, jasno nam je koliko su, uz obrazovanje, važni i drugi aspekti studentskog života. Donosimo im, stoga, i zabavu, i to besplatnu! SCool Fest kroz protekle se godine pozicionirao na sam vrh studentskih zabavnih događanja, a uz lineup koji smo ovog puta pripremili očekujemo najveći interes dosad. – istaknuo je Nediljko Jerković, aktualni predsjednik Studentskog zbora.

Podsjetimo, SCool Fest studentski je festival koji organizira Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu u suradnji sa zagrebačkim Studentskim centrom. Sve se dodatne informacije nalaze na službenom Facebook eventu, Facebook stranici te na Instagram profilu.

Komentari na članak

Vezani članci

soba, studentski dom Ante Starčević

SC Zagreb

Došlo do novog spuštanja bodovne granice za ostvarivanje prava na smještaj u studentskim domovima

Studenti koji su ostvarili 1343 boda ili više na Natječaju za smještaj u zagrebačkim studentskim domovima mogu se useliti do 4. prosinca.

LADO u Kanadi

Koncerti u "Lisinskom" i Spaladium areni

Bogatiji za kanadsku avanturu, LADO pred novim izazovima

Nakon što ansambl LADO posloži dojmove s tek završene kanadske avanture, održat će dva koncerta – 26. studenog u KD "Vatroslav Lisinski te 1. prosinca u Spaladium areni.

Glazbena akademija

Sveučilište u Zagrebu

Muzička akademija slavi 30 godina studija udaraljki u Hrvatskoj!

Koncert koji prati vrijeme nastajanja važnih djela hrvatske solističke literature za udaraljke zakazan je za 11. svibnja.

The National 2004

Radio student najavljuje

Prvi koncert The Nationala u Hrvatskoj na Radio Studentu

Plač i veselje čeka vas ove srijede, 7. svibnja, u Supersoničnoj emisiji uz snimku prvog koncerta sastava The National u Hrvatskoj. Priključite se od 18:30 na Radio Student ili na 100,5 MHz.

Učionica; izvor: https://pixabay.com/en/classroom-lecture-hall-college-1699745/

Regrutacija volontera

Dolazi nova generacija studenata, Hrvatski studiji traže volontere na upisima za preddiplomske studije

Hrvatski studiji traže volontere za rad na upisima za preddiplomske studije od 17. do 19. srpnja. Prijave se zaprimaju do 2. srpnja.